Alles over 2023 VW elektrische modellen

2023 VW ID 4 modellen

Volkswagen is een van die merken die bereid zijn veel geld te investeren in de elektrificatie van auto’s, wat om twee redenen heel zinvol is. De eerste reden ligt VW na aan het hart vanwege het hele “Dieselgate”-schandaal dat het bedrijf miljarden dollars heeft gekost. De andere reden is dat elektrische auto’s de toekomst zijn en VW wil de toekomst maken.

Dit is waar de VW ID-reeks van auto’s om de hoek komt kijken, want deze is gevuld met interessante elektrische auto’s voor iedereen. Als je alles wilt weten over de elektrische VW-modellen van 2023, blijf dan vooral hangen, want dat is precies het onderwerp van het artikel van vandaag. Deze omvatten de VW ID.3, de VW ID.4, de VW ID.5, de VW ID. Aero, en de VW ID. Buzz.

Binnenkort gaat VW nieuwe ID.-modellen introduceren die VWs elektrische auto line-up zullen vervolledigen. Deze omvatten de ID.6, de ID.7 en de ID.8. Een grote drie-rijige SUV, een grote familie sedan en een middelgrote familie SUV.

Nu is het tijd om dieper in te gaan op alle beschikbare ID. modellen en u te vertellen wat er bijzonder is aan elk van hen. Dit zal u een breder begrip geven van wat u krijgt als u besluit een van VWs ID. auto’s te kopen.

2023 VW ID.3

De Volkswagen ID.3 kost ongeveer 35.000 dollar, maar komt niet naar de VS. De reden daarvoor is dat kleine hatchbacks in de VS niet zo’n ding zijn als in andere markten. Je kunt de ID.3 krijgen met drie verschillende accuformaten. De standaard ID.3 krijgt een kleine 150pk elektromotor gekoppeld aan een 45kWh batterij die 218 mijl kan rijden op een volle lading.

  Veelvoorkomende problemen met de Volkswagen Up

Het mid-spec model krijgt een 58kWh batterij, tot 204pk, en ongeveer 264 mijl bereik. Het topmodel met 77 kWh batterij heeft ook 204 pk, maar kan 344 mijl afleggen bij volledig opladen. De ID.3 is het kleinste en meest betaalbare ID. model en daarom is het het populairste model en een van de best verkochte EV’s in Europa.

2023 VW ID.4 en ID.5

De Volkswagen ID.4 is de middelgrote elektrische crossover/hatchback die 38.000 dollar kost voor het instapmodel Pure dat een kleinere 52kWh batterij krijgt met maximaal 170pk en een bereik van 214 mijl. De Pro, Pro S, en Pro S Plus modellen krijgen de grotere 77kWh batterij die sowieso de enige keuze is in de VS. Deze bieden tot 300 pk en een bereik tot 323 mijl.

De ID.4 is een aanrader als je een geweldige elektrische gezinsauto met VW-badge wilt. Hij is veel groter en comfortabeler dan de ID.3 en dat is zeker wat je wilt als je een gezin hebt. Hij is net zo veilig en bijna net zo efficiënt als de ID.3, terwijl hij ook een heleboel extra functies krijgt die de ID.3 niet heeft. De ID.5 is in wezen gewoon een vernieuwde en beter uitziende versie van de ID.4 met een prijskaartje van ongeveer 41.000 dollar.

2023 VW ID. Aero

De Volkswagen ID. Aero is de nieuwste toevoeging aan de ID. familie en hij vertegenwoordigt een nieuwe richting voor het VW ID. gamma. De VW ID. Aero zal waarschijnlijk beginnen bij ongeveer 40.000 dollar en gaat de bekende 77kWh batterij bieden. Dit zou genoeg moeten zijn voor een bereik van 385 mijl volgens VW omdat de ID. Aero is een veel aerodynamischer auto dan de rest van de ID. reeks.

  Is de Volkswagen Sharan een goede auto?

Hij zou op zijn minst 340 pk moeten bieden, wat hem tot het krachtigste ID. model maakt dat ooit is uitgebracht. Als dit alles klopt, wordt de ID. Aero waarschijnlijk de populairste en beste VW ID. elektrische auto die je kunt kopen, in ieder geval voordat de ID.7 uiteindelijk het levenslicht ziet.

2023 VW ID. Buzz

Waarschijnlijk de vreemdste en coolste ID. auto die er is, is de VW ID. Buzz die een eerbetoon is aan de old-school jaren 60 VW camper hippie mobiel. De ID. Buzz zal naar verwachting beginnen bij ongeveer 50.000 dollar, wat een behoorlijke premie is ten opzichte van de bestaande VW ID. modellen, maar dat is te verwachten aangezien de ID. Buzz iconisch is in elke zin van het woord.

Je krijgt een 77kWh batterij die je ongeveer 210 mijl echt bereik kan geven als de ID. Buzz is niet echt aerodynamisch of lichtgewicht. Hij is ontworpen om een plezierige mobiel te zijn en daarom zullen de meeste mensen hem niet gebruiken voor woon-werkverkeer, maar eerder voor weekends en vakanties.

FAQ Sectie

Wat is de beste VW ID. auto?

De onlangs onthulde VW ID. Aero is de beste ID. auto die VW aanbiedt omdat het de nieuwste, de mooiste en waarschijnlijk de meest begeerlijke is. VW heeft eindelijk een auto aangeboden die met de Tesla Model 3 concurreert, en met 385 mijl op een volle lading en 340 pk zal deze elektrische sedan zeker populair zijn over de hele wereld.

  Veel voorkomende problemen met Volkswagen Lupo

Daarom is de ID. Aero een wereldwijde VW-auto, de enige naast de ID.4, wat betekent dat hij op alle markten zal worden verkocht. Naast de ID. Aero, is de ID.5 ook erg cool omdat hij op een SUV-coupé lijkt, een stijlrichting die tegenwoordig erg populair is.

Wanneer gaat VW de ID.6, de ID.7 en de ID.8 aanbieden?

De Volkswagen ID.6 debuteerde al in China, maar we weten niet zeker of hij ooit naar Europa of de VS komt. Omdat het een drie-rijige SUV is, komt hij misschien wel naar de VS, maar waarschijnlijk niet naar Europa. De ID.7 is nog lang niet onthuld, en hetzelfde geldt voor de ID.8. We zullen waarschijnlijk tot 2023 moeten wachten voordat we deze in levenden lijve kunnen zien.

Maakt VW goede elektrische auto’s?

De elektrische auto’s van Volkswagen zijn echt concurrerend en sommige verkopen als een gek over de hele wereld, vooral de ID.4. Dit volstaat om te zeggen dat VW inderdaad goede elektrische auto’s maakt, want ze zien er cool uit, zijn goed uitgerust en hebben een behoorlijke batterijgrootte en respectieve maximale actieradius.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts