Alles over 2023 VW ID 4 modellen

2023 VW ID 4 modellen

De Volkswagen ID.4 is momenteel de nietje VW elektrische auto en VWs beste tot nu toe. De ID.4 werd voor het eerst geïntroduceerd in 2020 en mensen stelden al snel dat de ID.4 de nieuwe Golf van de elektrische auto’s is. Deze redenen waarom zijn te wijten aan hoe praktisch de ID.4 is, hoe comfortabel hij is, hoe evenwichtig hij is, en hoe ruim de cabine is.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de nieuwe ID.4, vertellen we u alles over de 2023 VW ID 4-modellen, hoe ze te vergelijken, en wat u bij elk krijgt. Alle modellen voor het modeljaar 2023 komen met een 82kWh batterij of een 52kWh batterij. Het 52kWh batterij model heet “Pure”. Het instapmodel ID.4 met een 82kWh batterij is het “Pro” trim model dat het meeste krijgt wat je dagelijks nodig hebt.

De eerste kan 245 mijl afleggen op een volledige lading en kan in 48 minuten worden opgeladen met een snelle DC 50kW lader, terwijl de tweede 214 mijl kan afleggen en in 35 minuten kan worden opgeladen met een snelle DC 100kW lader. Als het erom gaat te kiezen welke uitvoering van de ID.4 het beste bij u past, moet u uw wensen en behoeften tegen elkaar afwegen.

Het PRO-model is waarschijnlijk het model waar de meeste mensen voor zullen gaan, omdat het het goedkoopste is en net zo capabel, terwijl de duurdere modellen vooral gekocht zullen worden door techneuten en mensen die het allerbeste ID.product willen dat VW momenteel te bieden heeft.

  Is de Volkswagen Amarok een goede auto?

2023 VW ID 4 Pure en Pro

Het instapmodel ID.4 Pure krijgt zaken als LED-koplampen, 19-inch wielen en automatische ruitenwissers, wat niet iets is wat je vaak krijgt bij de meeste instapmodellen van een auto. Het Pure-model krijgt ook een 10-inch touchscreen waarmee je het nieuwe VW MY-VW-infotainmentscherm kunt bedienen, dat gemakkelijk te begrijpen is, maar een beetje smakeloos in gebruik door alle aanraakgevoelige knoppen.

Linnen bekleding en elektrische voorstoelen zijn standaard, terwijl een draadloze lader als optie leverbaar is. De ID.4 Pro wordt geleverd met vrijwel dezelfde spullen als het Pure-model en verschilt daarvan alleen door de grotere 82kWh batterij. Qua prijs kun je verwachten dat het Pure-model begint bij 38.000 dollar, terwijl het Pro-model begint bij 43.000 dollar.

Tussen deze twee zou ik voor het Pro-model gaan, omdat die de grotere 82kWh batterij krijgt, die veel beter is dan de kleinere 52kWh eenheid in het Pure-model. Aan de andere kant, als je je ID. 4 ’s nachts in uw garage kunt opladen en u hem alleen voor korte dagelijkse ritten gebruikt, kunt u wat geld besparen en voor het Pure-model gaan.

2023 VW ID.4 Pro S en Pro Plus

De Volkswagen ID.4 Pro S is het echte high-end ID.4-model omdat het dingen krijgt zoals elektrisch inklapbare spiegels, signature verlichting, een enorm panoramisch glazen dak, een verlichte VW-grille aan de voorkant en speciale exterieurkleuren zoals bijvoorbeeld Dusk Blue. Een groter 12-inch scherm is standaard bij de ID.4 Pro S met 30-kleuren sfeerverlichting.

  Is de Volkswagen Golf een goede auto?

De bekleding is nu van duurzaam leer, de stoelen zijn 12-voudig elektrisch verstelbaar met massage en stoelgeheugen. Wat het praktische aspect betreft, heeft de Pro S ook armleuningen op de achterbank en deelbare stoelen met een ski-doorgang in het midden.

De ID.4 Pro S kost 48.000 dollar en is naar mijn mening het neusje van de zalm. Het topmodel van de normale ID.4 is het Pro Plus-model, dat zaken toevoegt als tweekleurige lak met een zwart dak, 20-inch lichtmetalen velgen, zilvergelakte dakrails en stylingaccenten, en andere kleine details hier en daar. De Pro Plus gaat je 50.000 dollar kosten.

2023 VW ID.4 GTX

De Volkswagen ID.4 GTX is het echte vlaggenschip van het gamma, maar je kunt hem niet kopen in de VS, nog niet althans. De GTX ID.4 kost in Duitsland bijna 54.000 euro. De GTX-modellen hebben dezelfde 82 kWh batterij, maar het vermogen is verhoogd tot 299 pk, wat ook het hoogste cijfer is voor elk VW ID. product.

De GTX krijgt alles wat je krijgt bij het topmodel Pro S, maar met extra stylingaccenten in lijn met de GTX-filosofie. Deze omvatten nieuwe wielen, speciale kleuren, speciale accenten aan de buitenkant, GTX-badding in het interieur en sportstoelen.

FAQ Sectie

Welke uitvoering van de VW ID.4 is de beste?

Het beste model van de ID.4 om te kopen is de ID.4 Pro S, want die biedt alle luxe die je zou willen, maar is niet zo zinloos als het Pro S Plus-model. Begrijp me niet verkeerd, de ID.4 Pro S Plus krijgt cool uitziende wielen en kleuren, maar die zijn niet echt iets waard om meer geld voor te betalen.

  Is de Volkswagen Polo een goede auto?

De ID.4 Pro S is de perfecte balans, omdat het alle dingen krijgt die mensen meestal willen, zonder alle onnodige dingen die je krijgt met de Pro S Plus. Ten slotte is de GTX veruit de coolste ID.4, maar hij is niet echt prestatiegericht en daarom zou ik hem overslaan en me concentreren op een groter bereik in plaats van een paar extra paarden.

Waarom is de VW ID.4 GTX niet verkrijgbaar in de VS?

We weten niet 100% zeker waarom de GTX niet verkrijgbaar is in de VS, maar dat is niet zo’n groot probleem omdat het GTX-pakket vooral een stylingpakket is en de manier waarop de auto rijdt niet verandert. Natuurlijk zou het cool zijn als de VS alles konden krijgen, maar dat is ook het geval met een heleboel in de VS gemaakte auto’s die nooit hun weg naar Europa vinden.

Is de VW ID.4 een nieuwe VW Golf?

In sommige delen van de wereld, zoals Europa, is de VW Golf de auto voor iedereen. Daarom vergelijken zoveel mensen de ID.4 met de Golf, want iedereen wil een elektrische versie van de VW Golf, want dan wordt het automatisch een geweldige auto. Wij zijn er nog niet zeker van dat de ID.4 de nieuwe Golf onder de EV’s wordt, maar alleen de tijd zal het leren.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts