Aston Martin DB9 GT Betrouwbaarheid

Dit was het laatste model van de prachtige DB9. Het GT model kreeg verdere upgrades in zijn prestaties. De DB11 GT is een grand tourer, en hij wordt een exotische supercar genoemd. Dit is een superauto gemaakt voor superrijke autoliefhebbers. Alleen al het geluid van deze auto kan je verliefd laten worden op deze schoonheid. De DB9-serie werd echter in 2016 stopgezet en vervangen door de DB11.

Overzicht

Het GT-model kreeg enkele upgrades in zijn motor en andere kleine dingen. Dit beest van een auto heeft een 5,9 L V12 motor met 540 pk bij 6.750 tpm. Het koppel van deze auto is 457 lb-ft en de 0 tot 60 mph tijd is 4,4 seconden. De auto heeft ook een handgeschakelde versnellingsbak, wat zeldzaam is in deze tijd.

Betrouwbaarheid

Het met de hand maken van de auto’s zorgt wel voor wat problemen, maar Aston Martin heeft zich de afgelopen jaren sterk verbeterd. De DB9 GT heeft voldoende betrouwbaarheidsbeoordelingen gehad voor een supercar. Bedenk wel dat auto’s als deze, vaak betrouwbaarheidsproblemen hebben.

Onderhoud en reparaties

Het onderhoud van deze exotische ritten is geen sinecure. Deze auto’s zijn echt gevoelig en de gebruikskosten zijn vaak te hoog. U moet gewoon $ 2.500 opzij houden voor reparaties en regelmatig onderhoud van de auto.

Er zijn echter enkele kleine problemen gemeld, zoals met de tankdop en SAT-Nav. Dit zijn extreem kleine problemen. De DB9 heeft ook een aantal onderdelen zoals remmen, elektronica en versnellingsbak die ook in andere auto’s zijn gebruikt, en die hebben nooit problemen gemeld. Dus, hopelijk heeft de DB9 GT geen grote gemeenschappelijke problemen.

  Aston Martin DBS Superleggera Betrouwbaarheid

Een legende van een auto

De DB9 GT is echt een geweldige auto geweest en hij is nog steeds een geweldige koop. De luxe en premium kwaliteit van de auto is absoluut de moeite waard. Probeer echter wel een auto met garantie te kopen, want dat scheelt u een hoop.

FAQ over Aston Martin DB9 GT

Is het een Front-Wheel-Drive, Rear-Wheel-Drive of All-Wheel-Drive auto?

Aston Martin DB9 GT is een Rear-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft een DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Minicompact Cars

Wat is het vermogen van een Aston Martin DB9 GT en heeft deze een turbo?

De Aston Martin DB9 GT heeft 540 pk en 457 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-12 met een cilinderinhoud van 5,9 L Het brandstofsysteem is MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van een DB9 GT?

6.6 Cubic Feet ( 0,187 m3 )

Hoeveel zitplaatsen in een Aston Martin DB9 GT?

De Aston Martin DB9 GT heeft 4 zitplaatsen.

Welk type wielen heeft hij?

De Aston Martin DB9 GT heeft 20 X 8,5 inch aluminium voorwielen en 20 X 11 inch aluminium achterwielen.

Is een DB9 een goede investering?

Een Aston Martin DB9 is een goede auto om in te investeren omdat hij een hoge restwaarde heeft, en het is een klassieker. De Aston Martin DB9 is ook een luxe auto, wat betekent dat hij duur is in aanschaf. Toch is de Aston Martin DB9 nog steeds een veilige investering omdat hij een sterke merknaam heeft, en het is een tijdloze klassieker.

  Porsche vs. Ferrari Betrouwbaarheid - Wat is beter?

Is de Aston Martin DB9 een supercar?

Deze auto is zeer zeker een supercar. In termen van supercars die geschikt zijn voor de racebaan, is de Aston een veel betere auto dan zijn rivalen. De DB9 is een mooie, elegante en verbluffende toerwagen voor de lange afstand.

Hoe snel is de Aston Martin DB9?

186 MPH / 300 KM/U

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts