Aston Martin Vantage betrouwbaarheid

Dit is een Britse luxe sportwagen, ontworpen om absolute luxe te bieden met high-performance capaciteiten. Iedere autoliefhebber kent deze schoonheid en houdt van deze auto. De vorm van deze auto is volledig zoals andere sportauto’s. Er is een 2-deurs coupé, 2-deurs cabriolet, en een 0-deurs speedster. Mensen houden van deze auto voor de prestaties, negeren zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid omdat deze auto gewoon goed aanvoelt.

Overzicht

De motor van de auto is van de Mercedes-AMG, dat is een 4.0 L twin-turbocharged V8 motor. De motor levert 518 pk met 505 lb-ft koppel, en de auto kan van 0 naar 60 gaan in 3,6 seconden. Deze regeling met Mercedes-AMG is net zoals ze deden met de DBS. Er zijn nog een aantal edities van de auto geweest zoals de F1 editie, Vantage AMR, Vantage Roadster, en V12 Speedster.

Betrouwbaarheid

De motor die in de Vantage wordt gebruikt is niet voor het eerst gebruikt, maar hij is al enkele jaren in gebruik. Andere auto’s zoals de DBS of DB9, die V12-motoren van Mercedes-AMG kregen, hebben goede beoordelingen van eigenaren. Daarom wordt de Vantage beschouwd als een van de meest betrouwbare auto’s van Aston Martin.
Aston Martin heeft een reputatie van slechte betrouwbaarheid gehad. Maar op het gebied van supercars zijn ze er zeker op vooruit gegaan. Auto’s als de Vantage zijn niet zo betrouwbaar als Toyota of Honda, maar ze hebben zeker een goede bouwkwaliteit en andere hoogwaardige onderdelen. Echter, de onderdelen en het onderhoud van de Vantage zijn zeker erg duur.

  Volvo vs BMW betrouwbaarheid - wat is beter?

Onderhoud en herstelling

De onderhouds- en werkingskosten van de Vantage zijn zeer duur. Regelmatig onderhoud en elk ontijdig onderhoud kan u veel kosten. Dit kan zelfs nog toenemen als een onderdeel breekt of uw auto crasht. In dit geval zou u zeker uw verzekeringsdienst moeten bellen. De reguliere onderhoudskosten rond de $ 2.000. Alles bij elkaar zou u elk jaar $3.000 opzij moeten houden.

FAQ

Is de Aston Martin Vantage een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Aston Martin Vantage is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Aston Martin Vantage?

De Aston Martin Vantage is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Wat is het vermogen van een Aston Martin Vantage en heeft deze een turbo?

De Aston Martin Vantage heeft 503 pk en 505 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Aston Martin Vantage heeft 20 X 8.5-inch Aluminium Voorwielen en 20 X 9.5-inch Aluminium Achterwielen.

Waarom zijn Aston Martins zo onbetrouwbaar?

Aston Martins zijn minder betrouwbaar dan gangbare modellen omdat ze met de hand gebouwd worden. Het unieke karakter en de kwaliteit van de auto zijn onovertroffen. De betrouwbaarheid van mainstream modellen met moderne fabricagetechnieken is echter niet zo hoog.

  Aston Martin DBS Superleggera Betrouwbaarheid

Welk model moet ik kopen?

Als u iets wilt dat lang meegaat, moet u de Vantage GTE kopen. Hij heeft een prijskaartje van ongeveer $200k USD. Als u meer geld wilt uitgeven voor een mooiere auto, kiest u de Vantage S. Die kost slechts 150.000 dollar.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts