Audi S4 betrouwbaarheid

De S4 is de sportuitvoering van het A4-model van Audi. Bij de S-modellen ligt de nadruk op een nog betere motor en meer luxe voorzieningen dan bij de gewone A4-modellen. Audi staat bekend om zijn plezierige rit met geavanceerde technologie auto’s. De S4 heeft een opwindende krachtige motor met alle moderne technologie van Audi.

Audi S4

De S4 is al bijna 2 decennia op de markt. De S4 is aan zijn 4e generatie toe, de B9, die in 2017 werd onthuld. Elke generatie heeft één ding gemeen en dat is Audi’s krachtige motor. de recente generatie kreeg de nieuwe turbocharged 3.0 L V6 motor. De B9 heeft zelfs een facelift gehad in 2019.
De motor zorgt voor een mind-blowing rit met 349 pk en hij gaat van 0 naar 60 mph in slechts 4,4 seconden. De S4, die een complete sportwagen is, heeft ook een all-wheel-drive systeem met nog grotere en betere remmen en quad uitlaatpijpen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is altijd een probleem geweest bij sportwagens. Deze auto’s zijn gemaakt om adembenemende rijervaringen te bieden, wat een nadelige invloed heeft op de motor. De vorige generatie van de Audi S4 had enkele problemen met piepende remmen, oververhitting en olielekkage. De auto heeft ook benedengemiddelde betrouwbaarheidsscores van 2,0 op 5,0 en 42,8 score waarbij 57 gemiddeld is.

  Audi A3 Sportback e-tron betrouwbaarheid

Onderhoud

De betrouwbaarheid van elke auto kan worden verhoogd met goede verzorging en onderhoud. Omdat de S4 een sportwagen is, krijgt de auto te maken met zware prestaties, waardoor de auto meer onderhoud nodig heeft. Het onderhoud van Audi’s is doorgaans hoger dan dat van veel andere merken, en de S4 heeft een gemiddelde jaarlijkse onderhoudskost van rond de $1.000.

Audi S4 – Vermogen met kosten

De auto kan extreem snel gaan en u kunt tot in het diepst van uw ziel genieten van de rit van de auto. De S4 kan uw dagelijkse rit zijn met wat extra uitgaven, maar de auto zou u zijn 100% geven. Sportwagens scoren meestal minder op betrouwbaarheid, en als je die sensatie wilt ervaren, dan moet je betalen voor de rit.

FAQ

Is de Audi S4 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Audi S4 is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Audi S4?

De Audi S4 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Audi S4 en heeft hij een turbo?

De Audi S4 heeft 349 pk en 369 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Wat is veiliger, Volvo of Audi?

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Audi S4?

11,43 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Audi S4 heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Is de Audi S4 Twin Turbo?

De 3.0 L V6 motor drijft de huidige generatie S4 aan met benzine directe injectie, een enkele twin-scroll turbo en 354 pk (260kW; 349hp), en 500 Nm (369lbft).

Is een Audi S4 een goede auto?

De S4 is over het algemeen een goede auto. Hoogtepunten Het rijgedrag kan zowel rustig als sportief zijn met low-key hoge prestaties. We missen de draaiknop van de infotainmentsystemen. Minpunten: De S4 mist viscerale sensatie en krappe passagiersaccommodatie. Verdict: Hoewel de S4 atletisch en snel is, is hij niet zo innemend of snel als andere sportsedans.

Waar staat de S voor in Audi S4?

Deze auto’s hebben dezelfde kenmerken als supercars, maar de kosten worden ook vergeleken. Audi’s hoogst presterende “top-tier” uitrustingsniveau is het RS-model. Het onderscheidt zich van de “S” (“Sport”) specificatie van de gewone modellenreeks.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts