Bentley Azure Betrouwbaarheid

De Azure is een grand tourer met 2 deuren. Deze Bentley auto werd gelanceerd in 1995, waardoor hij een eigen geschiedenis heeft. De laatste exemplaren van deze auto werden verkocht in 2009. De Azure is een puur exclusieve auto en er zijn niet zo veel Azures in de wereld. Zelfs het veroorloven van deze auto is niet voor iedereen weggelegd.

Overzicht

De auto werd in 2009 uit productie genomen, maar de motor is nog steeds een van de krachtigste. Hij heeft een 6.75 L oude Bentley V8 motor. Deze levert 450 pk en claimt 0 tot 60 mph in 5,6 seconden. Het gaat bij deze auto echter niet alleen om de motor, maar ook om het interieur. Het interieur heeft nog steeds dat vintage luxe gevoel.

Betrouwbaarheid

Bentley is een duur automerk en niet iedereen kan zich dit veroorloven. De auto’s zijn extreem duur in aanschaf en men zou denken dat het nu ook zoveel gaat kosten. Dit is echter onjuist en het onderhoud van deze auto’s is zelfs nog duurder. Afgezien daarvan is de auto nu een decennium oud en zou u te maken krijgen met een aantal problemen zoals motorstoringen, defecten aan het veersysteem maar hopelijk bij hoge kilometerstanden.

Onderhoud en herstelling

Als u van plan bent om deze auto te kopen, probeer dan een auto te kopen met een lage kilometerstand. Anders zou u bepaalde onderdelen moeten vervangen en dat zou u een fortuin kosten. Echter, met het juiste onderhoud, zou de auto geen grote reparaties laten zien. Als je weet hoe je aan auto’s moet werken, dan zou dat zeker een hoop geld besparen.

  Audi A3 betrouwbaarheid

Bentley Azure – Een exclusieve auto

De betrouwbaarheid is een probleem bij deze exclusieve parel van een auto, maar als je je deze auto kunt veroorloven, dan moet je bereid zijn om meer te betalen. De kwaliteit van de onderdelen is goed, dus daar zou je geen last van hebben. Voor de rest is de Azure een absolute blikvanger en een premium auto om in te rijden.

FAQ

Is de Bentley Azure een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Bentley Azure is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Bentley Azure?

De Bentley Azure is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Bentley Azure en heeft hij een turbo?

De Bentley Azure heeft 450 pk en 645 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 6.8L/ Het brandstofsysteem is: SFI.

Welk type wielen heeft hij?

De Bentley Azure heeft 20 x -TBD- inch aluminium voorwielen en 20 x -TBD- inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts