Bentley Brooklands Betrouwbaarheid

Bentley Brooklands is het exclusieve luxe en premium kwaliteitsmodel van Bentley. De Brooklands is een 2-deurs coupé met 4 zitplaatsen, die is ontworpen in de typische premium stijl van Bentley. De auto is elegant ontworpen om een goede aerodynamica te bieden met de ogen van de mensen op de auto gericht.

Overzicht

Alleen al het bezit van deze auto is een groot ding vanwege zijn zeldzaamheid. Slechts 550 exemplaren werden geproduceerd en verkocht over de hele wereld. De tweede generatie van de auto heeft een 6,75 L twin-turbo Bentley L-serie motor met 8-cilinders. Deze helpt de auto om 530 pk en 774 lb-ft koppel te maken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is niet het beste verkoopargument van Bentley en ze hebben zelfs de laagste van 37 automerken betrouwbaarheid. Dit is vooral te wijten aan hun extreem hoge onderhoudskosten, maar mensen zijn bereid om ervoor te betalen vanwege hun zeldzaamheid en schoonheid.
De Brooklands werd stopgezet in 2011, en het is echt zeldzaam om nu een auto te bezitten. Als je de kans krijgt om deze schoonheid te kopen, dan zou betrouwbaarheid je minste zorg zijn. Echter, de auto is uitzonderlijk sterk gebouwd met een zeer duurzame motor. De auto zou jaren meegaan zoals vele andere Bentleys, maar met een zware prijs.

Veiligheid

Niet alleen elegantie is belangrijk, ook veiligheid is belangrijk voor elke auto. Door zijn zeldzaamheid werd hij echter niet door veel organisaties getest. Toch, door te kijken naar andere Bentley auto’s en hun moedermaatschappij, kunnen we zeggen dat de auto veilig is om te rijden met veel veiligheidsvoorzieningen zoals een antiblokkeer remsysteem, stabiliteitscontrole, airbags, parkeersensoren, enz.

  Welk model Mercedes is het meest betrouwbaar?

Onderhoud en herstelling

Auto’s zoals de Brooklands hebben altijd zeer hoge onderhoudskosten. Alleen al het reguliere onderhoud zou u veel kosten. De gewone onderdelen zijn echter niet zo duur, maar de dealers hebben wat tijd nodig om ze in te voeren. Andere belangrijke onderdelen, zoals het transmissiesysteem, zijn extreem duur en ook moeilijk te vinden.

FAQ

Is de Bentley Brooklands een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Bentley Brooklands is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Bentley Brooklands?

De Bentley Brooklands is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Compact

Hoeveel pk heeft een Bentley Brooklands en heeft hij een turbo?

De Bentley Brooklands heeft 530 pk en 774 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 6.8L/ Het brandstofsysteem is: SFI.

Hoe groot is de kofferbak van de Bentley Brooklands?

14.2 Cubic Feet ( 0,402 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Bentley Brooklands heeft 20 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 20 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts