Bentley Mulsanne Speed Betrouwbaarheid

Gewoonlijk maakt Bentley alleen luxueuze auto’s van hoge klasse. Het Mulsanne Speed-model is een nog luxueuzer en high-performance model. Het Speed-model kwam met een veel krachtigere motor, en het was een gelimiteerde editie die in 2014 werd gelanceerd. Deze auto’s zijn vaak gebouwd om eeuwen mee te gaan.

Overzicht

Het Speed-model had veel meer premium kenmerken zoals de sportmodus, donkere tint afwerking, en onderscheidende koplampen. De motor is ook sneller en krachtiger met zijn V8 6,75 L twin-turbocharged motor, het maken van 530 pk, en 0 tot 60 mph in 4,8 seconden. Het rendement is in het snelheidsmodel met 13% verhoogd.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is niet de grootste zorg bij het bezitten van dit type luxe en exclusieve auto. Deze auto’s zijn gebouwd om jaren mee te gaan, en dat is de reden waarom vintage Bentley auto’s nog steeds voor een hoge veilingprijs worden verkocht. Bentley produceert deze auto’s op een veel kleinere schaal, met de beste kwaliteit onderdelen en complexe ontwerpen.
De Mulsanne speed werd in 2020 uit productie genomen, maar de auto wordt nog steeds verkocht. Dat komt omdat deze auto’s uiterst zeldzaam zijn om te kopen en ze gaan zelfs meer dan 20 jaar mee. De kwaliteit van de motor en onderdelen die in de auto worden gebruikt is ook de beste en de engineering is gedaan om de auto betrouwbaar te maken.

  Volvo vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Veiligheid

Bentley auto’s worden niet regelmatig getest op botsingen, maar ze hebben zeer goed gepresteerd in geval van een ongeval. Dit komt omdat de Mulsanne Speed veel actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen heeft. Deze omvatten:

  • 8 airbags
  • Adaptieve cruise control
  • Stabiliteitscontrole
  • Antiblokkeerremmen

Onderhoud en herstelling

Het enige wat Bentley onbetrouwbaar maakt, zijn de hoge onderhoudskosten. Deze kosten zijn hoog omdat Bentley uiterst zeldzame en dure onderdelen gebruikt. Deze onderdelen werken uitstekend, maar ze hebben constante zorg en onderhoud nodig. Zelfs eenvoudig olie verversen kost meer dan andere auto’s. De Mulsanne Speed zou jaarlijks minimaal $2.000 nodig hebben om de luxe van de auto te behouden.

FAQ

Is de Bentley Mulsanne Speed een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Bentley Mulsanne Speed is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Bentley Mulsanne Speed?

De Bentley Mulsanne Speed is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Mid-Size Cars

Wat zijn de pk’s in een Bentley Mulsanne Speed en heeft hij een turbo?

De Bentley Mulsanne Speed heeft 537 pk en 811 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Flexible V-8 met een cilinderinhoud van 6.8 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Bentley Mulsanne Speed?

15.7 Cubic Feet ( 0,445 m3 )

  VW vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft het?

Bentley Mulsanne Speed heeft 21 X 9 inch gesmede aluminium voorwielen en 21 X 9 inch gesmede aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts