Beste BMW gezinsauto met 7 zitplaatsen

Beste BMW gezinsauto met 7 zitplaatsen

BMW biedt verschillende uitstekende auto’s met 7 zitplaatsen, waaronder de BMW X5 en BMW X7. Maar wat is de beste BMW gezinsauto met 7 zitplaatsen?

De beste BMW gezinsauto met 7 zitplaatsen is de BMW X7. Hoewel de BMW X5 ook 7 zitplaatsen heeft, is de BMW X7 veel ruimer, geavanceerder en beter geschikt voor een gezin dan de X5. Bovendien is een derde rij zitplaatsen standaard in de X7, terwijl het een optie is in de X5.

Wat maakt de BMW X7 tot een perfecte gezinsauto?

Hij heeft hoge veiligheidsscores

Veiligheid moet altijd op de eerste plaats komen wanneer u op zoek bent naar een gezinsauto. U wilt een auto die uw kinderen en andere gezinsleden veilig houdt. De BMW X7 is een zeer veilige auto. Hij is standaard uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen. Enkele daarvan zijn actieve dodehoekdetectie, city collision mitigation, frontal collision warning, en lane departure warning.

Hij heeft veel opbergruimte

Als u een familieman bent, is het hebben van een auto met veel opbergruimte van levensbelang. Dat is wat de BMW X7 biedt. Hij wordt geleverd met 12,8 kubieke meter ruimte achter de derde rij, maar heeft een totaal van 90,4 kubieke meter ruimte met zowel de derde rij als de tweede rij opgeklapt. Dat is genoeg ruimte om uw spullen en die van uw gezin te bewaren als u gaat picknicken of wandelen.

Biedt comfort

De BMW X7 heeft een van de beste interieurs in zijn klasse. Niet alleen is het interieur luxueus, maar het is ook ruim met veel geavanceerde functies. Bovendien beschikt hij over een derde rij zitplaatsen, wat van vitaal belang is voor kinderen of vrienden van uw kinderen.
Bovendien is de BMW X7 voorzien van materialen van topkwaliteit die met oog voor detail zijn gemaakt. Bovendien zijn er verschillende kleurenthema’s, zodat de koper een thema naar zijn smaak kan kiezen. Bovendien heeft hij standaard een panoramisch schuifdak dat veel natuurlijk licht binnenbrengt en de inzittenden van de auto laat genieten van het landschap.

  BMW ix3 VS Audi e-Tron - wat is beter?

Uitzonderlijke prestaties

Of u de auto nu rijdt voor uw plezier, voor avontuur, of om uw gezin te vervoeren, het hebben van een goed presterende auto is cruciaal. Ondanks de vele luxueuze en geavanceerde functies, presteert de BMW X7 uitzonderlijk goed.

De best presterende BMW uitvoering is de BMW M50i. Deze is uitgerust met een 4,4-liter twin-turbo V8 gasmotor met 8-traps automatische transmissie en een AWD-systeem. De motor levert ook een maximum van 523 pk en 553 lb-ft koppel. Bovendien heeft hij een topsnelheid van 130 mph en kan hij in 4,5 seconden van 0 naar 60 accelereren.

Met zulke uitstekende prestaties zorgt de BMW X7 ervoor dat uw gezin niet alleen comfortabel, maar ook vlot en snel reist.

Elegant design

Wanneer u op zoek bent naar een gezinswagen, is het uiterlijk niet zo belangrijk. Toch is het beter om een goed uitziende auto te hebben die uw kinderen en familie aanspreekt, dan een lelijke. De BMW X7 is een van de elegantste SUV’s met 7 zitplaatsen op de markt. Hij is goed ontworpen met top-notch functies.

Digitale sleutel

Omdat ouders drukke mensen zijn, kan het soms een hele uitdaging zijn om de deur voor hun kinderen te openen. Maar omdat de BMW X7 is uitgerust met een digitale sleutel, kunnen ouders de deuren vergrendelen en ontgrendelen met een druk op de knop of met behulp van een smartphone. Ouders kunnen dus andere dingen vasthouden, zoals boodschappen of bagage, terwijl ze het portier van de auto openen zonder het aan te raken.

  Beste kleine BMW sedan?

Merk op dat mensen met een Samsung Galaxy die NFC ondersteunt de enige zijn die de app met de auto kunnen verbinden en hun telefoon als sleutel kunnen gebruiken.

Entertainment achterin

Een andere unieke functie die de BMW X7 ideaal maakt voor gezinnen zijn de entertainment schermen achteraan. Deze entertainment schermen houden de mensen en kinderen achterin bezig. Daarnaast is de navigatiekaart te zien, waardoor de passagiers achterin weten waar ze zijn of naartoe gaan.

Meerdere bedieningselementen op de achterbank

De BMW X7 is een grote auto met derde-rij zitplaatsen. Dus als u het uw kinderen op de derde of tweede rij comfortabel wilt maken zonder de stoelen handmatig te verstellen, kunt u de stoelen vanaf de achterklep verstellen om het uw kinderen comfortabel te maken.

FAQ

Is de BMW X3 een 7-zitter?

Nee, de BMW X3 is geen 7-zitter. BMW biedt slechts twee SUV’s met 7 zitplaatsen aan; BMW X7 en X5. Integendeel, niet alle BMW X5 zijn 7-zitters. Alleen de BMW xDrive40i kan worden opgewaardeerd tot een 7-zitter. Dit betekent dat de BMW xDrive45e en X5 M50i allemaal standaard 5 zitplaatsen hebben en niet kunnen worden opgewaardeerd naar een 7-zits.

Is de BMW X7 betrouwbaar?

Hoewel de BMW X7 nog geen 5 jaar op de markt is, heeft hij bewezen een zeer betrouwbare SUV te zijn, vergeleken met de BMW X5 en andere concurrenten. J.D. Power gaf hem een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100, wat goed of boven het gemiddelde is.

  2022 BMW X5 VS Volvo XC90 - Wat is beter?

Maar ook al is deze auto betrouwbaar, hij is vrij duur om te repareren. Dus, houd dit in gedachten wanneer u van plan bent om hem te kopen.

Hoe snel is de BMW X7?

De BMW X7 is een hoogperformante wagen met verschillende motoropties. Hij heeft een topsnelheid van 155 mph en kan van 0 tot 60 optrekken in slechts 4,5 seconden. De BMW M50i is de best presterende versie, maar ook de duurste.

Wat zijn enkele van de meest voorkomende problemen met de BMW X7?

Zoals vele BMW modellen heeft ook de X7 zijn veel voorkomende problemen die geïnteresseerde kopers zouden moeten kennen. Sommige van hen omvatten problemen met de ophanging, problemen met het elektrische systeem en problemen met de aandrijving. Niet dat deze problemen van modeljaar tot modeljaar kunnen verschillen. Zorg goed voor uw auto om de meeste van deze problemen te minimaliseren.

Slotgedachten

Als u op zoek bent naar de beste BMW gezinsauto met 7 zitplaatsen, dan is de BMW X7 de beste keuze. Deze auto is ruim, technologisch geavanceerd, veilig, presteert uitstekend, comfortabel, en elegant gebouwd. Hij is echter ook duur en verbruikt veel brandstof. Ook is de derde rij niet geweldig voor volwassenen die ver weg reizen.

Over het geheel genomen is het een mooie SUV voor wie klasse, ruimte, prestaties, veiligheid en luxe wil.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts