Beste BMW hybride auto’s

Er zijn veel goede BMW hybrides zoals de BMW 330e of BMW i8.

BMW produceert hybride auto’s sinds 2014. Ze zijn succesvol geweest in hun elektrificatieproces en hebben verschillende hybrides gemaakt voor verschillende markten. Deze hybride auto’s stoten zeer weinig koolstof uit, wat een grote bijdrage is aan het redden van het milieu.

BMW hybride auto’s

BMW maakt al plug-in hybrides sinds de lancering van de BMW i8. Gewoonlijk richt BMW zich op snelle auto’s met hoge prestaties, maar hier hebben ze een supersnelle motor gemaakt met een elektromotor ernaast. Deze elektromotor geeft de auto een nog betere acceleratie. BMW heeft ook een volledig elektrische auto op de markt gebracht.

Beste BMW hybrides

BMW introduceerde de i8 concept car voor het eerst in 2011. De i8 was een zeer succesvolle auto van BMW en werd in 2020 uit productie genomen. Ze hebben zich ook op andere hybrides gericht. Dit zijn de beste BMW hybrides die op de markt verkrijgbaar zijn:

BMW i8

Het concept van de i8 werd gelanceerd in 2011. De productie van de auto begon echter in 2014. De i8 is een plug-in hybride sportwagen met een 1.5L turbogeblazen BMW B38 motor. Deze krachtige motor is gekoppeld aan een 98 kW elektromotor, die een 7,1 kWh lithium-ion batterij heeft.

Hij heeft twee carrosserievormen, een tweedeurs coupé en een tweedeurs roadster. Je kunt deze auto vandaag de dag gemakkelijk tweedehands kopen. De auto had een zeer goede volledig elektrische geschatte actieradius van 23 mijl, volgens NEDC. De auto heeft verschillende modi, die u een fatsoenlijk brandstofverbruik van 76 MPGe kunnen geven. De auto is ook geliefd bij mensen en er zijn geen grote problemen mee geweest.

  Moet u een BMW leasen of kopen?

BMW 330e

Dit is een 3-serie BMW plug-in hybride, geïntroduceerd in 2015. De 3-serie omvat een compacte executive serie auto’s. De 330e heeft een viercilinder BMW B48 motor, die 248 pk levert. Het plug-hybride systeem omvat een 66kW elektromotor met een 7,6 kWh accu.

De auto heeft een volledig elektrische actieradius van ongeveer 23 mijl, met een prachtig brandstofverbruik van 75 MPGe. De auto wordt ook aangeboden in een vierwielaangedreven optie, die bekend staat als de 330e xDrive sedan. Hij kan in slechts 5,6 seconden van 0 naar 100 km/u rijden. Deze auto kan u geld besparen op brandstof en belastingen.

BMW 530e

De BMW 530e is een onderdeel van de BMW 5-reeks. Er zijn twee modellen van deze auto beschikbaar in de VS, een is de 530e sedan, en de andere is de all-wheel-drive model bekend als de 530e xDrive sedan. De auto heeft vele voordelen, van zijn stabiele en snelle rit om geld te besparen op vele andere federale en staat stimulansen.

U kunt gemakkelijk de modi wijzigen en kunt in een volledig elektrische modus rijden. De auto heeft een 9,2 kWh lithium-ion batterij, die een volledig elektrische actieradius geeft van ongeveer 21 mijl. De auto heeft een krachtige 2,0 L twin-turbo 4 cilinder motor, die een maximaal vermogen van 288 pk levert.

BMW 745e

Het hybride model van de 7-serie staat bekend als de BMW 745e. Hij werd in 2019 gelanceerd. De 745e heeft een 3,0 L BMW B58 motor met 6-cilinders. Deze krachtige motor levert een maximaal vermogen van 389 pk. Het hybride systeem omvat een elektromotor met een accupakket van 12 kWh. De 745e kan een elektrische actieradius geven van ongeveer 16 mijl.

  Kan een hybride batterij worden gerepareerd?

De 745e is een van de snelste BMW hybrides met zijn 3.0 L motor. De 7-serie staat bekend om zijn hoge prestaties en soepele rijgedrag. Het hybride model zorgt bovendien voor een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Hij haalt een brandstofbesparing van 22 MPGe.

BMW X5 xDrive45e

De X-reeks is het SUV-gamma van BMW. De X5 is een mid-size crossover SUV die in 1999 werd geïntroduceerd, maar het hybride model, de X5 xDrive45e, werd in 2020 geïntroduceerd. Dit is een plug-in hybride SUV, met een BMW B58 motor. De motor is een 3.0 L twin-turbo, net als de 745e hybride.

Hij heeft een 24 kWh lithium-ion accupakket met een 82 kW elektromotor. Het elektrische systeem geeft de auto een hoog koppel en hij kan in slechts 5,3 seconden van 0 naar 60 accelereren. Het accupakket biedt een volledig elektrische actieradius van 30 mijl.

Samenvatting

BMW produceert extreem krachtige plug-in hybrides, met een goede actieradius van de accu. Ze maken deel uit van BMW’s elektrificatievisie. Ze proberen meer elektrische auto’s te verkopen, en daarom hebben ze ook hun volledig elektrische auto’s gelanceerd. Hybride technologie is een van de beste manieren om de uitstoot van auto’s te verminderen, dus ze kopen is altijd een geweldig idee.

FAQ

Zijn elektrische auto’s goed voor het milieu?

De koolstofemissies van voertuigen zijn goed voor een derde van de totale koolstofemissies in de wereld. Als we een goede toekomst en een gezond milieu willen, dan is het absoluut noodzakelijk om de koolstofuitstoot van voertuigen te verminderen. Daarbij zijn hybride auto’s en elektrische auto’s van groot belang.

  Wat is de zuinigste hybride SUV?

Elektrische auto’s werken op batterijen en stoten geen koolstofgassen uit. Hybride auto’s stoten koolstofgassen uit, maar nog altijd minder dan conventionele auto’s. Hybride auto’s verminderen de koolstofuitstoot met 50 procent, wat aanzienlijk genoeg is voor het milieu.

Hoe werken hybride auto’s?

Hybride wagens zijn wagens met een verbrandingsmotor gekoppeld aan een elektrische motor. De elektrische motor werkt op een in de auto geïnstalleerd accupakket. Uiteindelijk rijdt de auto zowel op een verbrandingsmotor als op een elektromotor. De batterij is oplaadbaar, en wordt opgeladen door een regeneratief remsysteem.

Er zijn verschillende soorten hybride auto’s, zoals plug-in hybrides, volledige hybrides, en milde hybrides. Plug-in hybrides hebben een grote accu, die ook van buitenaf kan worden opgeladen, en de auto kan alleen op de accu rijden of op beide.

Bij volledige hybrides kan de auto volledig op een verbrandingsmotor rijden, of op een elektromotor voor lage snelheden, of op beide, maar de accu kan niet van buitenaf worden opgeladen. In milde hybrides werken zowel de verbrandingsmotor als de elektromotor altijd naast elkaar en kan de auto nooit volledig op de batterij rijden.

Waarom zijn hybride auto’s duur?

Ze zijn duurder dan klassieke auto’s met verbrandingsmotor, maar goedkoper dan volledig elektrische voertuigen. Daarom hebben ze complexe systemen zoals regeneratieve remmen en elektromotoren met accupakketten, wat duur is. Dit alles is gewoon duurder om te maken dan gewone auto’s.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts