Beste fietsdrager voor een Porsche Boxster

Beste fietsdrager voor een Porsche Boxster

Als u het type man bent dat van avonturen en buitenactiviteiten houdt, zijn zowel uw auto als uw fiets van het grootste belang. Porsche Boxster modellen zijn niet echt gemaakt voor off-road doeleinden, maar ze doen beheren om u te pendelen van en naar uw trail bestemmingen in stijl en comfort.

De mooiste fietsroutes en avonturen beginnen meestal niet bij je voordeur, wat betekent dat je een bagagedrager zult moeten kopen om je fiets veilig te vervoeren. Het kiezen van de juiste fietsdrager betekent dat je een afweging moet maken tussen allerlei verschillende aankoopaspecten.

Hoe duur is het, hoe veilig is het, beschadigt het de lak, hoe zwaar is het, belemmert het het zicht naar achteren? De beste optie zou waarschijnlijk zijn Porsches fabriek fietsenrekken, maar deze zijn meestal de duurste van het stel, maar ze zijn gemaakt voor Porsche modellen specifiek.

Sommige aftermarket fabrikanten zoals Thule, Saris Bones, of Bird Automotive bieden ook vrij fatsoenlijk fietsenrekken op een lager prijspunt. Het maakt niet uit welke je uiteindelijk kopen, moet u ervoor zorgen dat het rek goed is bevestigd, zodat het geen veiligheidsproblemen opleveren.

Porsche Tequipment fietsenrekken

Porsche biedt een paar verschillende fietsendragers aan, afhankelijk van het model in kwestie en het uiterlijk en de stijl die je verkiest. Of u nu kiest voor een fietsdrager achterop, een racefietsdrager of een gewone drager op het dak, Porsche is vastbesloten om de beste oplossing te bieden voor uw behoeften op het gebied van fietstransport.

Maar de meeste van de Porsche Tequipment fietsendragers passen helaas niet op de Porsche Boxster, alleen de hoofddrager van het daktransportsysteem is beschikbaar voor de Porsche Boxster voor $823. Deze fietsendrager kan zowel meer conventionele fiets modellen of specifieke koolstofvezel gemaakte racefietsen vervoeren.

  Alles wat u moet weten over de Porsche 911 motornummercontrole

Het systeem zelf kan maar liefst drie verschillende fietsen met drie verschillende fiets mounts gemonteerd op het dak transportsysteem. Deze systemen zijn ook afsluitbaar, wat betekent dat je niet hoeft te babysitten op de drager, en het transportsysteem zelf ook vergrendelt op het dak van de auto.

Het voordeel van originele Porsche setups is het feit dat Porsche deze systemen streng test, en u zult bijna nooit een systeem vinden dat beter op de Boxster past. Sommige systemen kunnen zelfs uw garantie ongeldig maken, maar het Porsche systeem laat de garantie van uw auto intact.

Saris Bones fietsendragers

Als u niet wilt dat een op het dak gemonteerde transportsysteem, en u liever een andere set-up, zul je moeten gaan aftermarket, en Saris Bones biedt een paar vrij betrouwbare fietsenrek opties voor alle Porsche Boxster modellen, van 1997-2021.

Het meest populaire model aangeboden door Saris Bones is de SuperClamp EX-2 fietsenrek, en het rek zelf kost 499 dollar en is in staat om maximaal 2 fietsen te vervoeren op hetzelfde moment. Dit systeem is achteraan gemonteerd en het wordt bevestigd aan de trekhaakpen voor een veilig en zeker systeem.

Het voordeel van de SuperClamp EX-2 is de mogelijkheid om het systeem te kantelen als u toegang wilt tot de kofferruimte, u bent ook in staat om te kiezen voor een 4-fiets versie van dit systeem dat wordt verkocht voor ongeveer $ 900. Saris Bones biedt ook een aantal systemen die uw fietsen en extra lading kan dragen met de SuperClamp + Cargo modellen.

  Porsche vs. Audi betrouwbaarheid - Wat is beter?

Saris Bones biedt ook een paar verschillende systemen voor verschillende doeleinden, en de prijzen variëren meestal van $190-$900. Als u overweegt een drager van Saris te kopen, moet u rechtstreeks contact met hen opnemen en naar deze systemen vragen, en welke het beste bij uw levensstijl past.

Thule fietsendragers

Thule is een reeds lang bestaande fabrikant van allerlei extra laadoplossingen, en zij bieden ook een paar aangewezen fietsdragers aan die wel op de Porsche Boxster passen. Veel van de fietsvervoersoplossingen van Thule worden algemeen beschouwd als 4-5 sterproducten, maar u moet het systeem altijd zelf uitproberen voordat u het koopt.

Een van de best verkochte fietsendragers van Thule is de Thule Apex XT Hitch Bike Rack, deze drager is ook beschikbaar voor de Porsche Boxster voor ongeveer $ 379. Dit systeem is geschikt voor het vervoer van maximaal twee verschillende fietsen en is ook kantelbaar, afsluitbaar en veilig gemonteerd op de achterkant van de auto.

Veel online winkels verkopen deze fietsen, en ze worden beschouwd als de bestsellers in het Thule-assortiment, maar bijna elke winkel biedt verschillende soorten dragers en bagagedragers, dus u moet altijd met de verkoper praten, en proberen een drager te vinden die bij uw levensstijl past, en degene die geen veiligheidsproblemen oplevert.

FAQ Sectie

Kunt u met een lege fietsendrager rondrijden?

Als u uw fietsen regelmatig vervoert, denkt u misschien dat het niet nodig is om de drager ooit te verwijderen. Maar in sommige staten is het wettelijk verplicht de bagagedrager te verwijderen als u hem niet gebruikt. Dit komt omdat de bagagedrager kan belemmeren de nummerplaat, en blokkeren de achterlichten in sommige gevallen.

  Zijn Porsches duur in onderhoud?

U moet er altijd voor zorgen dat de bagagedrager niet in de weg zit van de kentekenplaat, en als dat wel het geval is, koop dan een extra kentekenplaat om op de bagagedrager te monteren. Sommige Saris-achterdragers zijn ontworpen om de nummerplaat niet te blokkeren, en vrijwel elke dakdrager blokkeert uw nummerplaat niet.

Beschadigt een fietsendrager uw auto?

De meeste moderne, goed geteste en populaire fietsendragers maken geen krassen op uw lak. Maar als u uw fietsendrager niet goed vastzet, of als u uw fiets niet goed vastzet op de drager, kan de lak beschadigd raken.

Hoe het ook zij, als u echt om uw auto geeft, moet u een beschermende folie laten aanbrengen op alle kwetsbare plaatsen. Deze oplossingen brengen een dun, onzichtbaar laagje beschermfolie aan dat kleinere krassen en slijtplekken kan verzachten.

Moet ik een dakdrager of een kofferbakdrager kopen?

Het voordeel van een dakdrager is dat de drager zelf de nummerplaat niet hindert en dat u nog steeds volledige toegang heeft tot de koffer van uw auto. De nadelen van deze opstelling zijn de aanzienlijke toename in hoogte en het feit dat bij hogere snelheden deze systemen niet de meest veilige zijn.

Een achter/achterklep gemonteerde systemen zijn gewoonlijk gemakkelijker te gebruiken, en zij werken beter bij hogere snelheden. Maar ze kunnen ook uw achterkentekenplaat, uw zicht naar achteren, uw parkeersensoren en de achteruitkijkcamera hinderen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts