Beste fietsendrager voor Porsche Cayenne

Beste fietsendrager voor Porsche Cayenne

De Porsche Cayenne is een full-size luxe SUV die is gericht op het verstrekken van een comfortabele rit op verschillende verschillende wegdekken. De Cayenne is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en opties, en alle Cayenne modellen zijn gemaakt om te passen kofferbak gemonteerde, trekhaak gemonteerde, frame gemonteerde, of dak gemonteerde fietsenrekken.

Het kiezen van de beste fietsdrager voor uw Cayenne is vrij belangrijk, omdat fietsdragers soms aanzienlijke schade kunnen toebrengen aan uw auto en uw fietsen. Voor een Cayenne, zijn er tal van opties om uit te kiezen en in de meeste gevallen, een originele Porsche fietsendrager is de meest betrouwbare keuze van de partij.

Naast originele Porsche fietsenrekken, bent u ook in staat om te kiezen tussen een grote verscheidenheid van aftermarket fietsenrekken van fabrikanten zoals Thule, Kuat, Yakima, Saris Bones, of Rhino. De meeste aftermarket fietsenrekken kan ook worden gekocht voor een gereduceerde prijs in vergelijking met een echte Porsche fietsenrek.

Het maakt niet uit welke fietsdrager je uiteindelijk kiest, moet je ervoor zorgen dat de drager is veilig en stevig gemonteerd. Hetzelfde geldt voor uw fietsen ook, vooral de bewegende delen van uw fiets, omdat ze het meest vatbaar voor schade aan uw auto.

Originele Porsche fietsendragers

Tussen alle beschikbare fietsendrager opties, Porsche Tequipment fietstransport accessoires zijn uw veiligste keuze. Maar, om te kunnen gebruik maken van alle beschikbare Porsche fietsenrek systemen, moet u ook kiezen voor de Porsche dak transportsysteem belangrijkste steun die de detailhandel voor ongeveer $ 479 exclusief belastingen.

Het is ook vermeldenswaard dat je moet een dakrail systeem te hebben om deze fiets vervoer oplossingen te gebruiken. Als u kiest voor deze systemen, het betalen van een extra $ 210 voor de 95B 044 800 06 Porsche Fietsenrek kunt u tot drie verschillende fietsen vast te zetten op het transportsysteem met kantelbeveiliging inbegrepen.

  Wat is een Porsche Doppelkupplung met 7 versnellingen?

U kunt ook kiezen voor de Porsche 95B 044 800 08/38 Racing fietsendrager voor ongeveer $286 met een voorwieltas, of $328 als u ook een aangewezen voorwielhouder wilt. Op dit systeem kunnen maximaal twee racefietsen worden gemonteerd, en het systeem is betrouwbaar, zelfs bij hoge snelheden of ongunstig terrein.

Als u de voorkeur geeft aan een achteraan gemonteerde fietsdrager, kunt u ook kiezen voor de Porsche achteraan gemonteerde drager. Hierop kunnen maximaal 2 verschillende fietsen worden gemonteerd, en de prijs voor deze drager is afhankelijk van uw Porsche dealer. Het is ook vermeldenswaard dat Porsche ook speciale hitteschilden voor uw achter gemonteerde fietsendragers aanbiedt.

Aftermarket Porsche Cayenne fietsendragers

Als u voor de aftermarket kiest, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende dak-, frame-, trekhaak-, of kofferbak gemonteerde systemen. Als u kiest voor een dak gemonteerde setup, moet u ook de dakreling optie in de meeste gevallen.

Thule is een Zweeds bedrijf dat doorlopend veilige en betrouwbare oplossingen biedt voor het vervoeren van fietsen voor een groot aantal Porsche modellen, waaronder de Cayenne. Een van de meest populaire Thule fiets rek opties voor de Cayenne is de 2-fiets setup Thule Raceway Trunk Bike rack die detailhandel voor $ 700, maar u bent vaak in staat om een gereduceerde prijs van $ 450-500 te vinden.

Als u op zoek bent naar een fietsenrek geschikt voor 4 fietsen, de trekhaak gemonteerde Yakima RidgeBack 4 Bike Rack lijkt te zijn een vrij betrouwbare optie. Dit rek wordt verkocht voor ongeveer 449 dollar, maar u kunt deze vaak vinden voor een gereduceerde prijs van 349 dollar. Deze Yakima setup is vrij populair als gevolg van het bedieningsgemak, compact formaat, en betrouwbare constructie.

  Gebruikt Porsche VW-motoren?

Als u liever een stevige frame gemonteerde fietsenrek, de Saris Bones Freedom Bike Rack is een van de meest betrouwbare opties die er zijn. Deze setup is in staat om veilig te vervoeren tot 2 fietsen tegelijk voor ongeveer 499 dollar, maar je kunt vaak vinden deze voor een gereduceerde prijs van 319 dollar.

Beste Porsche modellen voor fiets transport

De Porsche Cayenne is een van de beste Porsche modellen voor het vervoer van fietsen, omdat het biedt een bos van verschillende fietsenrek configuraties. Sommige Porsche modellen zoals de Cayman/Boxster of de 911 bieden slechts een paar verschillende fiets-draagconfiguraties.

Naast de Cayenne, de kleinere Macan SUV is ook redelijk in staat om te profiteren van een heleboel verschillende fietsenrek opties en configuraties. Tussen de Cayenne en de Macan, de Cayenne biedt over het algemeen meer bruikbare ruimte binnen en buiten, maar de Macan kost wel een stuk minder.

Andere Porsche modellen zoals de Panamera zijn ook redelijk bekwaam voor het vervoeren van fietsen, vooral als je een op het dak gemonteerde setup gebruikt. Als u kiest voor de dakmontage op een Cayenne, is de hoogte toename aanzienlijk, omdat de Cayenne al een vrij hoge auto is.

FAQ Sectie

Moet ik het echte Porsche transportsysteem gebruiken?

Het Porsche hoofdtransportsysteem kost veel meer in vergelijking met sommige concurrerende aftermarket-draagsystemen, maar dit systeem is speciaal voor Porsche-modellen gemaakt. En Porsche biedt altijd een hoge standaard van fabricage voor zowel de auto’s en de accessoires ook.

Van een lange levensduur en betrouwbaarheid oogpunt, zal de Porsche hoofdsteun systeem altijd uw veiligste weddenschap. Maar veel aftermarket fabrikanten hebben een lange weg afgelegd om te kunnen concurreren met Porsche. U kunt het beste met uw dealer of iemand met ervaring met Cayenne fietsendragers praten als u voor een aftermarket fabrikant kiest.

  Ruf vs Porsche - Wat is het verschil?

Is het veilig om 3-5 fietsen op een 1-2 fietsenrek te vervoeren?

Stelt u zich eens voor dat u een paar honderd dollar uitgeeft aan een fietsendrager en dan tot de ontdekking komt dat u een fietsendrager heeft gekocht die niet al uw fietsen kan vervoeren. In dat geval moet u proberen de fietsendrager terug te brengen, maar als u echt haast heeft, zijn er fietsendragers die meerdere fietsen tegelijk kunnen vervoeren.

Maar pas op, want de meeste fietsenrekken kunnen maar een paar fietsen tegelijk vastzetten. En als u er toch nog een of twee extra fietsen in zet, kunnen er allerlei veiligheidsproblemen ontstaan. Ook al is het technisch mogelijk, u moet zich altijd aan de instructies van de fabrikant houden.

Hoe snel mag je rijden met een fietsendrager?

Dat hangt af van het type drager dat u gebruikt. Achteraan gemonteerde dragers zijn minder storend voor de aerodynamica van de auto, zodat deze dragers meestal de hoogste snelheden aankunnen. Dakdragers liggen daar niet ver achter, maar de meeste dragers zijn geschikt voor snelheden tot 60 km/u.

Als u uiteindelijk rijden bij snelheden van meer dan 60 mph, uw rack is waarschijnlijk niet overal gaan, maar als er iets gebeurt, de garantie van de fabrikant is zeker niet van plan om de mogelijke kosten te dekken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts