Beste Mercedes Hybride Auto’s

Mercedes heeft altijd voorop gelopen in de meeste voertuigtechnologie. En net als elk ander merk streeft ook Mercedes ernaar de koolstofuitstoot te verminderen door meer hybride auto’s te produceren.

Mercedes heeft verschillende hybride auto’s in de aanbieding. Enkele van de beste hybride voertuigen van Mercedes zijn de Mercedes-Benz E-Klasse 300e, C-Klasse 350e estate, A-Klasse 250e hatchback/sedan, GLC-Klasse 350e, en GLE-Klasse 350 de modellen. Ondanks het feit dat deze auto’s zijn uitgerust met een plug-in hybride optie, behouden ze toch toptechniek en luxe afwerking.

Mercedes-Benz E 300e

Onze top Mercedes-Benz hybride is de Mercedes E-Klasse 300e. Zoals de meeste hybride auto’s is ook deze auto niet goedkoop, want hij kost rond de 69.000 dollar. Hij verbruikt echter minder brandstof dan modellen die enkel op gas of diesel rijden. De E-Klasse biedt zowel gas (300e) als diesel (300de) plug-in hybride opties.

De E-Klasse 300e combineert een 2,0-liter 4-cilinder turbobenzinemotor met een lithium-ionbatterij van 13,5 kWh en een elektromotor, goed voor een totaal van 316 pk. De E-Klasse 300de heeft een 2,0-liter dieselmotor in combinatie met een 13,5 kWh lithium-ion batterij en een elektromotor voor een totaal van 302 pk.

Beide plug-in hybride modellen van de E-Klasse 300 leggen tot 34 mijl af en hebben tot 1 uur 30 minuten nodig om volledig op te laden. De auto is krachtig met een acceleratie van 0 tot 62 in 5,7 seconden. Bovendien kan hij een topsnelheid van 155 mph bereiken.

Ondanks de integratie van een hybride systeem in de auto, behoudt de E-Klasse 300 nog steeds zijn exquise en luxueuze uitstraling. U beschikt over de high-end functies en uitstekende prestaties van de E-Klasse sedan, terwijl u tegelijkertijd de CO2-uitstoot verlaagt en bespaart op brandstofkosten.

Mercedes-Benz C-Klasse 350e Estate

Als u niet genoeg geld hebt om aan de Mercedes-Benz E-Klasse 300e te besteden, is de C-Klasse 350e een ideale optie. Met een prijs van rond de 56.000 dollar is dit een prima koopje, aangezien u alle kenmerken van de C-Klasse 350 krijgt met een extra plug-in hybride optie.

  Welke Mercedessen hebben twin-turbo

Ook deze auto beschikt over een 2,0-liter turbobenzinemotor die wordt gecombineerd met een 6,2 kWh lithium-ion batterij en een 80 pk sterke elektromotor die tot 275 pk levert. De kleine executive sedan kan ook in 5,9 seconden van 0 naar 60 seconden accelereren, wat in lijn ligt met andere top-end luxe voertuigen.

Bovendien beschikt de Mercedes C-Klasse 350e Estate over een 7G-Tronic plus automatische transmissie met 7 versnellingen. Helaas is de auto niet makkelijk te besturen, want hij is behoorlijk zwaar. Wanneer je overschakelt op de plug-in hybride, kun je 19 mijl met de auto rijden, voordat je weer overschakelt op gas.

Mercedes-Benz A-Klasse 250e Hatchback/Sedan

De Mercedes-Benz A-Klasse 250e is een van de best betaalbare luxe hybride auto’s op de markt. Hij heeft een optie van hatchback of sedan. Het hatchback model is perfect voor in de stad, terwijl de sedan ideaal is voor op de snelweg.

De A-Klasse 250e heeft zelfs een van de beste elektrische kilometertarieven, waarbij het hatchback model 44 mijl haalt en de sedan 45 mijl. Opladen gaat ook gemakkelijk en snel, want beide modellen hebben ongeveer 2 tot 3 uur nodig om volledig op te laden.

Ondanks hun efficiëntie op de weg, bieden zowel de hatchback als de sedan van de Mercedes-Benz A-Klasse hybride modellen luxe en comfort aan bestuurders en passagiers. Bovendien zijn ze heel betaalbaar in vergelijking met de E-Klasse en C-Klasse hybride modellen. De A-Klasse 250e hatchback kost 37.000 dollar en de A-Klasse 250e kost 43.000 dollar.

Het A-Klasse 250e model is uitgerust met een grote 15,6 kWh batterij, een turbo 1,3-liter 4-cilinder gasmotor en een elektromotor. De motor en de motor leveren een uitstekende 215 pk en een acceleratie van 0 tot 62 seconden in 6,6 seconden.

  Welke Mercedes heeft een actieve achterspoiler

Mercedes GLC 350e 4Matic

De Mercedes-Benz GLC is een van de best verkochte SUV’s in Noord-Amerika. Zijn hybride variant doet het ook goed en het is een van de beste compacte hybride SUV’s op de markt. Wat hem nog groter maakt, is het beproefde 4Matic all-wheel-drive systeem dat vlot over alle terreinen kan cruisen.

Het aandrijven van zo’n krachtig voertuig is duur, want het verbruikt veel brandstof. Maar met de plug-in hybride optie kunt u ongeveer 28 kilometer brandstof besparen. Bovendien kan het accupakket in minder dan 2,5 uur worden opgeladen, wat fantastisch is. Deze auto gaat voor ongeveer $55.000 van de hand.
De Mercedes GLC 350e 4Matic is uitgerust met een 2,0-liter 4-cilinder turbomotor met een 85 kWh-motor. Samen zijn ze goed voor 315 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 6,2 seconden. Naast het uitstekende vermogen en de brandstofefficiëntie, zult u ook genieten van het comfort en de luxe die Mercedes biedt.

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV

Als u een van de beste hybride SUV’s op de markt wilt, is de Mercedes GLE-Klasse 350 de beste keuze. Met een actieradius tot 66 mijl is dit echt een van de beste plug-in hybride auto’s op de markt. Dit komt omdat de meeste hybride auto’s moeite hebben om 30 mijl te rijden, terwijl dit model meer dan 66 mijl haalt.

Hij is echter niet goedkoop, want hij kost ongeveer 65.000 dollar. In tegenstelling tot de meeste plug-in hybride voertuigen, gebruikt de GLE 350 de SUV een dieselmotor in plaats van een gasmotor. Hij beschikt over een lithium-ion batterij van 31,2 kWh, een 2,0-liter dieselmotor met turbocharger en een elektrische motor.
De combinatie van de motor en de elektromotor levert tot 325 pk en kan in 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De Mercedes-Benz GLE 350 is de grootste auto die is uitgerust met Mercedes’ EQ-krachtbronbehandeling. Behalve dat hij de CO2-uitstoot op het milieu vermindert, is deze auto ook luxueus en perfect voor off-road rijden.

  Kunnen hybride auto's alleen op elektriciteit rijden?

Vragen over hybride Mercedes

Waarom kiezen voor een hybride Mercedes-Benz in plaats van een standaard Mercedes auto?

Hybride voertuigen hebben verschillende voordelen. Ten eerste sparen ze het milieu door de koolstofvervuiling te verminderen. Ten tweede leveren ze extra vermogen, waardoor de prestaties van uw auto direct verbeteren. Ten slotte helpen ze u brandstof te besparen omdat u meerdere kilometers elektrisch kunt rijden.

Welk Mercedes hybride model heeft de beste elektrische kilometerstand?

De Mercedes-Benz GLE 350 de SUV heeft de beste elektrische kilometerstand van 66 mijl. Hij wordt op de voet gevolgd door de Mercedes-Benz A-Klasse met 44 mijl voor de hatchback en 45 mijl voor de sedan modellen. De GLE 350 de is echter wel een stuk duurder dan de A-Klasse sedan.

Zijn de Mercedes-Benz E-Klasse 300 sedan en E-Klasse 300e sedan even duur?

Nee, dat zijn ze niet. De Mercedes-Benz E-Klasse hybride versie van de 300e is iets duurder dan de standaard E-Klasse sedan. De hybride gaat voor zo’n 69.000 dollar van de hand, terwijl de gewone benzineversie een vanafprijs heeft van rond de 61.000 dollar. U zult dus meer moeten betalen voor de plug-in hybride versie.

Slotgedachten

De Mercedes-Benz modellen die we hierboven hebben uitgelicht, behoren tot de beste plug-in hybride voertuigen op de markt. Behalve dat u het milieu spaart en uw brandstofkosten verlaagt, krijgt u ook een comfortabele en luxueuze rit. De beste Mercedes hybride auto is de Mercedes E-klasse 300e.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts