Beste Porsche Boxster winddeflector

Beste Porsche Boxster winddeflector

Als u houdt van het rijden in een sportwagen cabriolet, een Porsche Boxster is zeker het overwegen waard. Maar het rijden in een top-down cabriolet zonder een winddeflector kan u er eigenlijk van weerhouden om ooit het dak te laten zakken.

Dit is een veel voorkomend probleem bij alle cabriolets, en een winddeflector van goede kwaliteit zorgt ervoor dat u de wind in uw haren kunt voelen zonder al te veel windstoten. Sommige winddeflectoren zijn dun en onhandig in gebruik, voor andere moet je misschien zelfs in je geliefde Porsche boren.

De beste wind deflector is waarschijnlijk gaat worden de fabriek wind deflector Porsche meestal schepen met uw Boxster model, maar als je niet in staat bent om de bron een OEM Porsche wind deflector, er een paar aftermarket deflectors om uit te kiezen.

Het maakt niet uit welke je uiteindelijk kiezen, zorg ervoor dat u de deflector goed past om een veilige en comfortabele rijervaring te garanderen. Een goed idee zou zijn om te overleggen met een Porsche specialist of blader door een paar Porsche forums en proberen om wat informatie rechtstreeks van een Porsche eigenaar te krijgen.

Porsche OEM winddeflectoren

Het vinden van een echte Porsche winddeflector kan een beetje een uitdaging zijn als je een oudere Porsche Boxster model, maar een fabriek Porsche winddeflector is altijd een goed idee. Sommige websites verkopen een bos van Porsche onderdelen, en je zou kunnen eindigen vinden van een OEM Porsche winddeflector daar.

Sommige specifieke sites zoals Suncoastparts.com bieden een breed scala van allerlei Porsche onderdelen en accessoires, en bijna alle van hen zijn originele Porsche onderdelen. Voor de onderdelen die dat niet zijn, adverteert Suncoast altijd met een niet-origineel Porsche onderdeel.

  Alles wat u moet weten over de Porsche 911 motornummercontrole

Voor de 986 Boxster, Suncoast biedt een 439 dollar plexiglas / gaas wind deflector die sterk vermindert de bestuurder en passagier lucht turbulentie. Deze deflector maakt gebruik van een plexiglas paneel voor de achterruit, wat betekent dat uw zicht naar achteren niet zal worden belemmerd. Bovendien is deze deflector vrij gebruikelijk op 986 Boxsters.

Als u een 918/718 Boxster bezit, biedt Suncoast-delen een echte Porsche-winddeflector voor zo laag aan zoals $150, en de hardwareinstallatieuitrusting kost een extra $160. Deze wind deflector wordt aangeboden met een 981/718 Boxster uit de fabriek, dus in de meeste gevallen, is dit de beste deflector voor deze generatie van de Boxster.

Aangepaste Porsche winddeflectors

Er zijn een paar bedrijven die gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte Porsche onderdelen. Sommige van hen bieden u zelfs de mogelijkheid om uw winddeflector volledig aan te passen met behulp van specifieke materialen, afbeeldingen en productiemethoden.

Sommige van deze winddeflectors kunnen ook worden uitgerust met blingy LED-verlichting, die niet iets wat je zou per se wilt voor een Porsche. Maar, sommige van deze winddeflectors zijn goed in het afbuigen van de wind, en niet het opofferen van esthetiek en interieur ruimte.

Zelfs Porsche OEM winddeflectors zijn niet met behulp van glas voor de achterzijde deflectors, maar bedrijven zoals deze zijn bereid om alles te doen als je kunt betalen voor het. Plus, zult u trots eigenaar van een zeer beperkte wind deflector, die de aantrekkingskracht in sommige gevallen zou kunnen verhogen.

Je kunt deze vinden via Amazon/eBay en de prijzen variëren meestal van $250-$500, afhankelijk van wat je met je winddeflector wilt doen. De aangepaste gravures zullen u achter een extra $85 zetten, maar het goede ding is dat sommige van deze fabrikanten bereid zijn om een levenslange garantie aan te bieden, die niet het geval voor de meeste fabrikanten van de winddeflector is.

  Porsche vs. BMW: Betrouwbaarheid

Regelmatige eBay/Amazon Porsche Boxster winddeflectors

De waarheid wordt verteld, een wind deflector is niet een of ander complex staaltje van techniek, en de uitgaven een paar honderd dollar voor een aangepaste of een Porsche OEM wind deflector lijkt misschien een beetje een stretch, vooral zo als je alleen het rijden top-down een paar keer per jaar.

In dat geval, kunt u altijd eBay of Amazon voor een regelmatige, meestal Chinees-gemaakte wind deflector bladeren. Deze zijn meestal gemaakt van plastic en gaas, maar sommigen van hen kunnen bieden een polycarbonaat achterruit. Uiteraard zullen deze niet duren u lang niet zo lang als een OEM Porsche wind deflector zal.

U kunt deze kopen voor zo laag als $50, maar er zijn enkele meer trouwe opties in de $100-200 regio, maar je bent beter van het besteden van een beetje meer en het kopen van een OEM Porsche wind deflector. U kunt soms zelfs een gebruikte fabriek Porsche winddeflector vinden voor een echt betaalbare prijs.

FAQ Sectie

Heb ik een winddeflector voor mijn Porsche Boxster nodig?

Dat hangt van een paar verschillende aspecten af. Rijdt u met de ramen omlaag, dan zal een winddeflector niet veel helpen, maar rijdt u met de ramen omhoog, dan zal een goede, goed gemonteerde winddeflector de luchtturbulentie in de cabine zeker verminderen.

Als u uw Boxster zelden topdown gebruikt, of als u voornamelijk met lagere snelheden rijdt, is een winddeflector niet zo noodzakelijk als wanneer u uw Boxster voor langere afstanden topdown zou gebruiken. Dit gezegd zijnde, is een winddeflector altijd een nuttig stuk uitrusting, zodat u het zou moeten uitproberen alvorens enige besluiten te nemen.

  Beste fietsendrager voor Porsche 911

Hoe betrouwbaar zijn de winddeflector bevestigingen van de Porsche Boxster?

Er zijn een paar discussies online over de betrouwbaarheid van de Porsche Boxster wind deflector mounts. Sommige modellen, vooral de oudere zijn gevoelig voor rammelen problemen met de clips gebruikt voor de bevestiging van de wind deflector.

Maar er is niet voldoende gegevens online over een ander probleem met betrekking tot de clips of de rest van de Porsche wind deflector apparatuur. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u uw winddeflector goed monteert, zodat hij er bij hogere snelheden niet afvliegt.

Wat is het hoofddoel van een winddeflector?

Een winddeflector – buigt wind af, maar de belangrijkste reden voor een winddeflector is de mogelijkheid om vaker top-down te gaan. Een winddeflector vermindert niet alleen tot 75% van de wind in de cabine, maar u kunt ook vroeger in het voorjaar en later in het najaar met uw auto rijden met het dak naar beneden.

Een winddeflector verhoogt ook het algemene comfort in de auto, omdat er minder wind is, kunt u zonder veel problemen naar uw muziek luisteren of naar uw passagiers. Als u kunt, ga je gang en test het uit, en je zult waarschijnlijk beseffen dat je wel een winddeflector nodig na alles.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts