Beste remblokken voor audi a6

Wanneer u op zoek bent naar remblokken voor een Audi A6, zijn er tal van opties die er zijn. Op deze pagina willen we u helpen om de beste remblokken voor Audi A6 op te sporen.

Vergeet niet dat er door de jaren heen verschillende versies van de Audi A6 zijn geweest. Voordat u een remblokken kopen, moet u ervoor zorgen dat de set die u koopt zal uw specifieke model te passen.

In plaats van een lijst van individuele modellen van remblokken hier, zijn we in plaats daarvan gaan om u te voeren door de beste fabrikanten. Op deze manier kunt u bladeren door hun specifieke remblokken om de beste pasvorm voor uw Audi A6 model te vinden.

Bosch Remblokken

Als het gaat om auto-engineering, de Duitsers zijn competities voorsprong op iemand anders. Zelfs Duitse fabrikanten van accessoires zijn briljant in wat ze doen. Dit is de reden waarom als u op zoek bent naar de beste remblokken voor Audi A6 modellen, u zou gaan met Bosch.

Bosch heeft drie verschillende reeksen van remblokken. Slechts twee daarvan zijn geschikt voor Audi A6-modellen:

  • QuietCast: dit zijn de best presterende remblokken. Ze hebben een keramische upgrade beschikbaar.
  • Blue: voor superieure prestaties, maar met een budget.
    Eerlijk gezegd, maakt niet uit welke Bosch remblokken je koopt, je weet dat je gaat om iets briljants te krijgen. Dit is een bedrijf dat altijd in de voorhoede van de remtechnologie heeft gestaan.
  Beste 5w40 synthetische olie voor audi

Een van de echte hoogtepunten van hun remblokken is gewoon hoe stil ze zijn tijdens het gebruik. Zoals de naam al doet vermoeden, zal het QuietCast-model een tikkeltje stiller zijn, maar zelfs dan kan niemand echt klagen over hun Blue-remblokken op dit front.

Als u kiest voor het QuietCast-model, dan zult u genieten van een unieke rubberen shim. Deze rubberen shim heeft een paar voordelen. De eerste is om ervoor te zorgen dat de remblokken zo sterk mogelijk zijn. Het tweede voordeel is dat het de luidheid van de remblokken helpt te verminderen.

Zowel de QuietCast als de Blue reeks zijn gebouwd om een mooie, lange levensduur te hebben. Maak u geen zorgen dat ze snel verslijten. Bosch is echt de beste in het vak.
Al met al, als u op zoek bent naar de beste remblokken voor een Audi A6, dan moet altijd gaan langs de weg van Bosch. Ze zijn betaalbaar, en toch bieden ze superieure kwaliteit in vergelijking met andere remblokken op de markt.

TRW remblokken

TRW remblokken zijn de op een na beste optie die er is. Ze zijn een beetje goedkoper dan Bosch, maar hun assortiment en kwaliteit zijn bijna net zo goed. Ze hebben de neiging om een aantal van de oudere modellen van Audi A6 te dekken wanneer Bosch is gestopt met hun remblokken.

  Passen Audi wielen op Mercedes?

Een van de echte hoogtepunten van TRW remblokken is dat ze gaan naar enorme lengtes om het ontwerp van de originele Audi remblokken te volgen. Dit betekent dat als je hield van je originele remblokken, dan zijn deze gaan om de perfecte vervanger te zijn.

De ene verandering die TRW heeft gemaakt om de originele Audi remblokken is de opname van verschillende afschuiningen en sleuven op het pad. Dit helpt om stof en vuil te stoppen van ophoping op het remblok. Dit helpt om de hoeveelheid geluid te verminderen die deze remmen uitstoten, terwijl er tegelijkertijd voor wordt gezorgd dat er altijd goed contact is.

Net als de Bosch QuietCast remblokken, deze hebben een rubberen shim die helpt om het geluid een beetje te dempen, terwijl op hetzelfde moment het verhogen van de levensduur.

Terwijl TRW remblokken zijn waarschijnlijk niet van plan om zo lang als Bosch remblokken duren, moet je nog steeds een lange levensduur te krijgen van hen. Ze zijn meer dan de moeite waard de kosten hier.
Net als bij de Bosch remblokken, krijg je alle hardware die je nodig hebt om de TRW remblokken te installeren opgenomen in de doos. Ze moeten eenvoudig genoeg zijn om zelf te installeren met een basis set van gereedschappen. Dit betekent dat je een beetje geld zult besparen en niet naar de monteur hoeft te gaan.

  Beste jaar voor de Audi S4

Conclusie

Als u vasthouden aan ofwel Bosch of TRW remblokken voor uw Audi A6, dan zul je niet ver mis gaan. Deze worden beschouwd als de beste fabrikanten in de business voor een reden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts