Beste tweedehands auto’s met Android Auto

Android Auto is een smartphone-integratiesysteem voor in de auto waarmee u uw telefoonapps rechtstreeks op het centrale scherm en het dashboard-infotainmentscherm van uw auto kunt gebruiken. Dit is zeer voordelig omdat u Google Maps kunt gebruiken als uw primaire navigatiesysteem.

Bovendien kunt u ook uw muziek volledig onder controle houden door apps zoals Spotify te integreren met het infotainmentscherm van uw auto. Met Android Auto kunt u ook handsfree bellen en berichten versturen, wat in overeenstemming is met de verkeerswetgeving in vrijwel elk land ter wereld.

Als zodanig is het alleen maar redelijk om een auto met Android Auto te kopen als u een Android-apparaat als uw smartphone gebruikt. De 2016 Honda Accord EX wordt standaard geleverd met Android Auto, terwijl je een kleinere premie moet betalen om het op de 2017 Hyundai Elantra te krijgen.

De 2017 Volvo XC90 is misschien wel een van de beste luxe gebruikte SUV’s die je op dit moment kunt kopen en hij wordt ook geleverd met Android Auto. Als u een premium gebruikte sedan wilt kopen, wordt de 2017 Audi A4 geleverd met Android Auto rechtstreeks vanuit de fabriek. Als u wilt dat een goedkope en efficiënte auto die standaard wordt geleverd met Android Auto, moet u zeker kijken naar de 2017 Chevy Bolt.

2016 Honda Accord EX

Als u op zoek bent naar een goedkope auto die de meerderheid van de moderne auto voorzieningen niet opofferen, moet u zeker kijken naar de 2016 Honda Accord. U kunt een bos van lage kilometerstand exemplaren te vinden onder de $ 20k mark, waardoor de Accord een geweldige optie om te gaan voor als je wilt een mooie mid-size sedan.

Hoewel de Accord niet standaard wordt geleverd met Android Auto, zijn zowel Android Auto als Apple Car Play inbegrepen bij de mid-spec EX trim, die meestal degene is waar de meeste mensen toch voor gaan. De Accord is zowel betrouwbaar en efficiënt, wat betekent dat het zou moeten voldoen aan al uw dagelijkse behoeften voor de komende jaren.

  Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een tweedehands auto?

2017 Hyundai Elantra

Als u op een budget, maar nog steeds de beste bang voor je geld te krijgen als het gaat om in-car software technologieën zijn, moet u zeker om te kijken naar de 2017 Hyundai Elantra. De Elantra ook niet standaard geleverd met Android Auto, maar bijna alle Elantra modellen verkocht werden uitgerust met Android Auto.

Naast het feit dat de Elantra al je nodige smartphone-integratie functies heeft, komt hij ook met een vrij hoogwaardig interieur vol met voldoende ruimte voor elke passagier. De Elantra biedt ook top-notch veiligheid, betrouwbaarheid, en efficiëntie resultaten die het een geweldige gebruikte auto overweging maken.

2017 Volvo XC90

De 2017 Volvo XC90 is een van de beste gebruikte SUV’s die je kunt kopen deze dagen, omdat het komt goed uitgerust uit de fabriek, terwijl ook het aanbieden van veel voor het geld. Gezien het feit dat de meeste premium automakers ernstige afschrijving en gemiddelde betrouwbaarheid ervaren, zou je verbaasd zijn over hoe goed gebouwd deze SUV’s zijn in vergelijking met de rest van het segment.

De XC90 wordt niet geleverd met Android Auto rechtstreeks uit de fabriek, maar bijna alle gebruikte auto’s zijn uitgerust met Android Auto. Naast het feit dat superieur aan de meeste mid-size luxe SUV’s die er zijn, de XC90 is ook prachtig ontworpen binnen en buiten zonder overdreven dramatisch of opzichtig tegen een gemiddelde gebruikte prijs van rond de $ 39k.

  Wat is de beste oude BMW om te kopen?

2017 Audi A4

De Audi A4 is een van de meest succesvolle Audi modellen aller tijden, omdat het balanceert grootte, comfort en bruikbaarheid beter dan zijn grotere broer, de A6, en zijn kleinere broer, de A3 sedan. De A4 is niet alleen de beste in zijn segment, hij wordt ook nog eens af fabriek geleverd met Android Auto, wat de aanschaf van een 2017 A4 zo eenvoudig mogelijk maakt.

Zowel het exterieur- als interieurdesign zijn nog altijd even relevant omdat Audi heel wat state-of-the-art technologieën in de A4 heeft verwerkt. U kunt een mooi uitgeruste gebruikte A4 krijgen voor rond de $ 23k, wat betekent dat de A4 zeker uw tijd en geld waard is.

2017 Chevy Bolt

De 2017 Chevy Bolt is een geweldige instap in de wereld van hybride en elektrische auto’s omdat het biedt veel technologie voor niet al dat veel geld. Dat gezegd hebbende, kan de Bolt worden gehad voor ongeveer $ 16k gebruikt, wat een nogal verleidelijke prijs is als je geïnteresseerd bent in het kopen van een stadsauto.
De Bolt wordt geleverd met in principe alle moderne technologieën, want het is een hybride / elektrische auto. Dit betekent dat Android Auto is inbegrepen bij elke uitrustingsniveau en motor keuze.

FAQ Sectie

Is Android Auto het waard?

Android Auto laat u toe uw telefoon veilig en gemakkelijk te gebruiken tijdens het rijden. Als zodanig is het systeem inderdaad de moeite waard en als u het eenmaal gebruikt zult u nooit meer teruggaan naar het gebruik van uw ingebouwde auto infotainment systeem. De interface is min of meer dezelfde als die van uw telefoon, dus u raakt in een mum van tijd vertrouwd met het systeem.

  Beste plaats om een tweedehands Mercedes te kopen

Bovendien kunt u met dergelijke systemen uw favoriete apps rechtstreeks op het hoofdinfotainmentsysteem van de auto gebruiken. Er is gewoon geen reden waarom u niet voor Android Auto zou kiezen, vooral als u een van die gloednieuwe draadloze systemen krijgt.

Hoeveel kost Android Auto?

De Android Auto app is gratis te gebruiken en u hoeft niets te betalen als u hem wilt downloaden uit de Google Play Store. Echter, als u wilt dat uw auto zelfs dit soort technologieën biedt zult u waarschijnlijk ongeveer een paar honderd dollar moeten betalen om ze te krijgen.

Echter, Android Auto is waarschijnlijk gaat verhogen van uw auto de totale restwaarde, wat betekent dat u een deel van de kosten terug te verdienen. Bovendien, als u voor Android Auto kiest zult u niet moeten betalen voor het navigatiesysteem van de auto omdat Google Maps superieur is aan al die systemen.

Is Android Auto beter dan Apple Car Play?

Het vergelijken van Android Auto en Apple Car Play is als het vergelijken van appels met peren. Ze zijn min of meer hetzelfde gezien wat ze bieden en het is duidelijk dat mensen die Android gebruiken de voorkeur zullen geven aan Android Auto terwijl mensen die iOS-apparaten gebruiken de voorkeur zullen geven aan Apple Car Play.

Beide systemen zijn even goed, wat betekent dat u een slechte beslissing zult nemen door een van beide te gebruiken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts