Beste tweedehands auto’s met lage verzekering

Het krijgen van de best mogelijke deal op een auto is essentieel voor een goede aankoopbeslissing. Als zodanig, moet u de MSRP, onderhoudskosten, voorspelde betrouwbaarheid kosten, brandstofverbruik, en verzekeringskosten te vergelijken. Als u erin slaagt een auto te vinden die u bevalt en die de meeste auto’s qua gebruikskosten overtreft, bent u in een positie om goud te vinden.

De meeste slimme shoppers die er zijn trots op scouting auto’s die niet zal breken de bank tijdens eigendom en degenen die ook zal behouden fatsoenlijke wederverkoopwaarde. Echter, je moet ook kiezen voor een auto die je wilt, wat betekent dat je zal moeten dienovereenkomstig evenwicht tussen uw behoeften en wensen.

Meerdere online bronnen stellen dat de Subaru Outback, Jeep Wrangler, en de Honda CR-V zijn de drie goedkoopste auto’s te verzekeren op dit moment. Deze drie en de Subaru Forester, de Ford Escape, en de Ford F-150 waren ook de top 5 goedkoopste auto’s te verzekeren terug in 2020.

Veel verschillende factoren van invloed verzekeringskosten, variërend van de prijs van de auto, uw rijgedrag, limieten en aftrekposten, demografische gegevens, uw leeftijd, anti diefstal apparaten, uw rij-record, en ga zo maar door. Dit betekent dat een goedkopere auto niet noodzakelijk goedkopere verzekering betekent.

Subaru Outback

Zoals eerder gezegd, de Subaru Outback is de goedkoopste auto te verzekeren op dit moment, omdat een gemiddelde jaarlijkse verzekeringspremie in verband met de Outback kost $ 1,392, wat betekent dat de Outback is de enige auto op deze lijst met een gemiddelde jaarlijkse verzekeringspremie onder de $ 1,400.

Gezien het feit dat de Outback vanaf nieuw $26.645 kost, betekent dit dat de jaarlijkse verzekering voor de Outback 5,22% van zijn oorspronkelijke prijs kost. De Outback is niet alleen goedkoop om te verzekeren, maar is ook een geweldige allround auto die standaard is uitgerust met AWD en veel handige gadgets. Hij houdt zijn waarde goed vast en is zowel veilig als efficiënt gezien het segment.

  Beste auto voor golfers

Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler staat op de tweede plaats als de op één na goedkoopste auto om te verzekeren op dit moment. Gezien de vanafprijs van $28.295 kost de Wrangler op jaarbasis $1.416 om te verzekeren, wat betekent dat u een recordbedrag van 5,01% van de oorspronkelijke prijs moet betalen via de jaarlijkse verzekeringspremies.

De Wrangler is veel dingen voor veel mannen, wat betekent dat het zowel een stijlvolle stedelijke forens als een ongelooflijk capabele terreinauto is. Natuurlijk, als je een Wrangler koopt om hem te gebruiken voor off-roading, zullen je verzekeringskosten waarschijnlijk de pan uit rijzen, maar als je hem gebruikt als een gewone pendelaar, zou je ruim binnen deze kostencategorie moeten blijven.

Honda CR-V

De Honda CR-V is al enkele decennia de industrienorm wat betreft superieure familie-SUV’s. Het is geen verrassing dat zo veel mensen vertrouwen op de CR-V voor hun familie-vervoer taken, want de CR-V is zo betrouwbaar, goedkoop te gebruiken, veilig, praktisch, en relatief bereikbaar.

De CR-V staat op de derde plaats in deze lijst van goedkoopste auto’s met een jaarlijkse verzekeringspremie van $1.439 in verhouding tot de startprijs van $25.050. Dit betekent dat u elk jaar 5,75% van de oorspronkelijke verkoopprijs voor de verzekering moet betalen.

Subaru Forester

De Subaru Forester voegt zich ook bij de groep als de 4e goedkoopste auto om te verzekeren op jaarbasis. De vanafprijs van de Forester is $24.495 en de gemiddelde jaarlijkse verzekeringspremie is $1.465. Dit betekent dat u via de jaarlijkse verzekeringspremies 5,98% van de oorspronkelijke vraagprijs moet betalen.

  Beste tweedehands auto's met open dak

De Forester is een concurrerende SUV die veel belangstelling trekt omdat hij zo betaalbaar is als je bedenkt wat je voor het geld krijgt. AWD is standaard en het praktische aspect is in bijna alle opzichten toonaangevend in zijn klasse.

Ford Escape

De Ford Escape is een echte state-of-the-art crossover omdat hij standaard over heel wat technologische snufjes beschikt. Bovendien ziet hij er zowel van binnen als van buiten mooi uit en biedt hij ook heel wat veiligheidsvoorzieningen.

Qua verzekering slaagt de Escape er echter ook in om in de top 5 van goedkoopste auto’s te belanden, want de jaarlijkse verzekeringspremie kost gemiddeld $1.476, wat 5,93% is van de oorspronkelijke vraagprijs van $24.885.

Ford F-150

De Ford F-150 is al een tijdje het populairste en best verkochte voertuig in de VS, wat betekent dat het relatief goedkoop moet zijn om te bezitten gezien het feit dat er zo veel van zijn. Dit betekent dat vervangingsonderdelen gemakkelijk te krijgen zijn en dat Ford alles in het werk stelt om de F-150 bereikbaar te maken voor een zo breed mogelijke klantenkring.

Als zodanig sluit de F-150 de lijst van de top 5 goedkoopste auto’s om te verzekeren, omdat de jaarlijkse verzekeringspremie voor de F-150 kost $ 1.505, wat gelijk is aan 5,24% van zijn $ 28.745 oorspronkelijke verkoopprijs.

FAQ Sectie

Welke auto’s kosten het meest om te verzekeren?

Sportauto’s staan bekend om hun hogere kosten, omdat ze meestal door jongere bestuurders worden gekocht, die meer kans hebben op ongevallen in vergelijking met oudere, meer ervaren bestuurders. High-end luxe auto’s zijn min of meer hetzelfde verhaal omdat ze veel geld kosten om te repareren als er iets misgaat.

  Wat is de beste tweedehands auto met vierwielaandrijving om te kopen?

Elektrische auto’s staan ook helemaal bovenaan deze lijst omdat ze in het hele segment nog steeds een hoog prijskaartje hebben en specifieke potentiële reparatie- en vervangingskosten zoals het vervangen van de batterij in de duizenden dollars lopen.

Hoe beïnvloedt autodiefstal de verzekeringskosten?

Auto’s die vaak het doelwit van dieven zijn, kosten meer geld voor de verzekering. Dat komt omdat de kosten van autodiefstal vaak hoger zijn dan wat de auto waard is. Immers, autodiefstal wordt vaak geassocieerd met extra vandalisme, zoals schade aan eigendommen.
Als uw auto wordt gestolen, moet de verzekeringsmaatschappij dus de waarde van de auto en alle bijbehorende schade vergoeden, wat potentieel het hoogste bedrag is dat een verzekering kan dekken.

Welke risico’s worden doorgaans gedekt door een autoverzekering?

Het hangt af van het specifieke beleid dat u kiest voor, maar meestal, uw auto verzekering moet risico’s in verband met aansprakelijkheidsdekking, zoals medische kosten als gevolg van letsel en overlijden en verschillende soorten van schade aan eigendommen ook te dekken.

Meer uitgebreide verzekeringen kunnen zelfs betrekking hebben op specifieke kosten, zoals gebroken voorruiten en schade door weersinvloeden, diefstal, het raken van een dier tijdens het rijden, of vandalisme.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts