BMW 4 Serie Gran Coupe Betrouwbaarheid

Deze schoonheid is uitgerust met alles wat een autoliefhebber zich kan wensen. Het design van de auto is zo strak en edgy dat iedereen verliefd kan worden op deze auto en zijn vorm. Ook op het gebied van prestaties verschilt het gran coupé model niet van elk ander 4-serie model. Hij heeft alles van superieure rijeigenschappen tot snelle kracht.

Overzicht

Qua prestaties kan deze auto heel wat bieden. Er is een eenvoudig 430i-model en dan is er het beestachtige M440i xDrive-model met AWD-systeem. De 430i heeft een 2,0-liter 4-cilinder twin-turbo motor die 255 pk levert. En dan is er nog het M-model met meer luxe en een krachtigere 3.0 L 6-cilinder motor die maar liefst 382 pk levert.

Betrouwbaarheid

De 4-serie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de gran coupé modellen zijn daarop geen uitzondering. Deze modellen zijn net als andere BMW’s voorzien van extreem duurzame motoren en kwaliteitsonderdelen. De auto kent ook geen grote veel voorkomende gebreken en is betrouwbaar genoeg om als dagelijkse rit te rijden
Op het gebied van betrouwbaarheidsbeoordelingen heeft de auto een 81 van de 100 scores van J.D power. Dit maakt het een van de meest betrouwbare luxe auto’s, omdat luxe auto’s meestal nergens een zeer goede betrouwbaarheidsscore hebben. Dit betekent echter uiteraard niet dat de auto zonder gebreken of problemen is.

  BMW 7 serie betrouwbaarheid

Veiligheid

BMW staat bekend als extreem goed in veiligheidsvoorzieningen. De gran coupé heeft alle mogelijke actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. Op het gebied van botsveiligheid heeft hij airbags. Als we het hebben over preventieve veiligheidsvoorzieningen, dan heeft hij elektronische stabiliteit, lane-keeping assist, voetgangersveiligheid, dode hoek monitoring, etc.

Onderhoud en herstelling

Deze luxewagens vereisen zeker meer onderhoud dan om het even welk ander voertuig. De kwaliteit van de onderdelen is echt goed, maar deze kosten ook veel als ze vervangen moeten worden. Als u dit voertuig wilt bezitten, moet u de eerste 5 jaar bijna $1.000 opzij zetten, en dit kan na 5 jaar zelfs oplopen tot $2.000 per jaar.

FAQ

Is de BMW 4-Serie Gran Coupe een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of een All-Wheel-Drive auto?

De BMW 4-Serie Gran Coupe is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de BMW 4-Serie Gran Coupe?

De BMW 4-Serie Gran Coupe is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een BMW 4-Serie Gran Coupé en heeft hij een turbo?

De BMW 4-Serie Gran Coupe heeft 320 pk en 330 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

BMW 4-Serie Gran Coupe heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts