BMW i8 betrouwbaarheid

Hybride auto’s zijn het nieuwe gezicht van de transportindustrie vanwege de opwarming van de aarde. De i8 is een PHEV wagen met een zeer snelle motor. Tientallen jaren geleden hadden mensen het idee dat elektrische auto’s traag waren, maar vandaag de dag bieden hybride auto’s de snelste acceleratie. De auto is zo elegant en strak vormgegeven dat iedereen zijn hoofd kan draaien om deze auto te zien rijden.

Overzicht

De i8 is een plug-in hybride, en het is een vrij zeldzame auto om te bezitten. De auto heeft een 1,5 l turbomotor in combinatie met een 7,1 lithium-ion accupakket. De auto produceert maar liefst 369 pk, en hij heeft een volledig elektrische actieradius van ongeveer 15 mijl. Hij heeft een brandstofverbruik van 3,7 gal/100mi.

Betrouwbaarheid

Hybride auto’s zijn betrouwbaar vanwege vele factoren, zoals het besparen van veel geld op brandstof. BMW produceert zijn hybride auto’s al jaren, en de i8 is sinds 2014 op de markt. Er zijn niet veel grote problemen gemeld met betrekking tot de i8, maar toch is het geen kogelvrije auto.
Als we het hebben over de betrouwbaarheid van de auto, beoordeelde AutoExpress de auto met 4 van de 5 sterren. Mensen hebben deze auto nu al jaren, en geen van hen klaagt over de bouwkwaliteit van de auto. Ook de motor is behoorlijk solide, die zou jaren meegaan.

  Wat is de beste BMW serie?

Veiligheid

Veiligheid is een pluspunt van alle BMW auto’s, en ook de i8 is nu een uitzondering. Hoewel de auto niet door veel veiligheidsorganisaties is getest, wordt aangenomen dat de i8 behoorlijk veilig is als je naar de veiligheidsvoorzieningen kijkt. De auto veiligheidsvoorzieningen zoals:

  • 8 airbags
  • Preventie van frontale botsingen
  • Stabiliteitscontrole

Onderhoud en reparatie

De onderhoudskosten zijn afhankelijk van de eigenaar, hoe lang hij zijn auto mee wil laten gaan. Als u meer geld uitgeeft aan preventief onderhoud, dan zou dat de levensduur van uw auto zeker verlengen. De i8 heeft hoge onderhoudskosten als hij regelmatig wordt onderhouden, en dat is ongeveer 2.000 dollar per jaar. Maar nogmaals, het hangt van de eigenaar af hoeveel hij wil uitgeven.

FAQ

Is de BMW i8 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De BMW i8 is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de BMW i8?

De BMW i8 is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Subcompacte Auto’s

Wat zijn de pk’s van de BMW i8 en heeft hij een turbo?

De BMW i8 heeft 369 pk en een koppel van 420 lb-ft. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-3 met een cilinderinhoud van 1,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de BMW i8?

5.4 Cubic Feet (0,153 m3)

  Bentley Bentayga betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

BMW i8 heeft 20 X 7,5 inch Gesmede Aluminium Voorwielen en 20 X 8,5 inch Gesmede Aluminium Achterwielen.

Heeft de BMW i8 problemen?

Een nieuwe eigenaar kan ernstige problemen ondervinden als zijn i8 zonder garantie wordt verkocht. Een forumgebruiker meldde grote problemen met hun BMW i8 nadat ze 5.000 mijl hadden gereden.

Hoe lang gaan BMW i8 mee?

Volgens Consumer Reports is de gemiddelde levensduur van een BMW i8 6 jaar. Als u op zoek bent naar een auto met een lange levensduur, dan kunt u overwegen om een elektrische auto te kopen.

Hoeveel kilometer kan een BMW i8 meegaan?

De i8 is een wagen met een lage uitstoot, zoals u mag verwachten. U kunt de wagen volledig op elektriciteit laten rijden gedurende 22 mijl bij snelheden tot 75 mph. Of u kunt zowel de elektrische als de hybride krachtbron gebruiken voor een actieradius van 330 mijl.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts