BMW Z4 betrouwbaarheid

De Z4 is een roadster sportwagen van BMW. Deze auto is vooral gericht op de atletische aspecten van de auto, en daarom heeft hij ook maar 2 zitplaatsen. Er zijn slechts twee carrosserievormen van de auto aanwezig, een is cabriolet en de andere is een coupé. Qua betrouwbaarheid is het een vrij betrouwbare auto om te bezitten.

Overzicht

Dit is een twee-zits auto, en het is vooral gericht op zijn prestaties en niet op een soort van familie auto ‘aspect. De auto is klein, maar hij wordt geleverd met een groot aantal motoren, van een 2,0-liter turbomotor tot de enorme 3,0-liter turbomotor van het M-model. Alleen al het in de VS verkrijgbare basismodel kan in slechts 5,4 seconden van 0 naar 100 km/u rijden.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een zorg voor veel mensen voordat ze een BMW of een andere luxe auto kopen. Dat komt omdat de gebruikskosten van deze auto’s altijd vrij hoog zijn. BMW zelf staat op de 31e plaats van 40 automerken, wat net gemiddeld is, maar nog steeds beter in termen van luxe auto’s.
De Z4 is echter een behoorlijk betrouwbare auto. De J.D Power beoordeelde de auto met een gemiddelde score van 75 op 100, als het gaat om betrouwbaarheid. BMW staat bekend om zijn duurzame motoren, dus ook de in de auto gebruikte B48 of B58 motoren zouden niet voor problemen zorgen.

  BMW X5 M Betrouwbaarheid

Veiligheid

Structurele stijfheid is altijd een grote zorg bij de aankoop van een cabriolet. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken, want BMW heeft van deze auto een van de veiligste cabriolets op de markt gemaakt. Hij kreeg van elke veiligheidsorganisatie een score van 5 sterren op het vlak van veiligheid.

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten van deze sportwagen zijn weer erg duur zoals alle andere BMW’s, maar dit is waar iedereen mee te maken heeft als ze een luxe sportwagen willen. Deze auto heeft ongeveer 800 tot 900 dollar per jaar nodig voor al zijn regulier of onaangekondigd onderhoud.

FAQ

Is de BMW Z4 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De BMW Z4 is een Rear-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de BMW Z4?

De BMW Z4 is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Hoeveel pk heeft een BMW Z4 en heeft hij een turbo?

De BMW Z4 heeft 382 pk en 369 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de BMW Z4?

9.9 Cubic Feet ( 0,28 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

BMW Z4 heeft 18 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

  BMW M2 Betrouwbaarheid

Hoe lang gaat een BMW Z4 mee?

BMW’s, inclusief de Z4 die goed onderhouden zijn, gaan vaak 250K tot 350K mijl mee, of meer. Hoewel de N52-motor nieuwer is, is hij gebaseerd op BMW’s inline 6-cilinders. Dit betekent dat u een vergelijkbare levensduur kunt verwachten.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts