Buick Envision Betrouwbaarheid

De Envision is een compacte crossover SUV, die groter is dan de Encore en de Encore GX modellen. De auto heeft een AWD-systeem om op besneeuwde of ruwe ondergrond te rijden en is ruim genoeg om een zware hoeveelheid bagage in de auto te plaatsen. De auto is behoorlijk solide gebouwd en is betrouwbaar om vele jaren te gebruiken.

Overzicht

Deze werd in 2016 in de VS gelanceerd en heeft zijn sporen verdiend door zijn duurzaamheid en prestaties. De Envision heeft verschillende uitrustingsniveaus en het snelste uitrustingsniveau, de Envision Avenir heeft een 2,0 L 4-cilinder turbomotor met een transmissiesysteem met 9 versnellingen. De auto is niet de snelste, maar hij is zeker betrouwbaar.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van Buick is bekend in de VS. Dit zijn de meest betrouwbare binnenlandse autofabrikanten. De betrouwbaarheid is vaak beter bij auto’s uit het middensegment vanwege hun niet zo complexe systemen. De SUV’s van Buick zijn gebouwd om lang mee te gaan, en ze zijn ook goed op het gebied van veiligheid en onderhoud.
Over de Envision gesproken, het is ook een zeer solide gebouwde Buick auto. De motoren gaan gemakkelijk 20 jaar mee en de auto is ook goed genoeg om geen grote problemen te hebben. In termen van betrouwbaarheid ratings, het doet geweldig door het hebben van een 85 score op 100 door J.D Power.

  Alles over de betrouwbaarheid van de BMW 335i

Veiligheid

Auto’s van Buick doen het uitzonderlijk goed op het gebied van veiligheid. De Envision heeft een score van 5 sterren voor zijn veiligheidsmetingen. De botsveiligheid is van een hoog niveau met frontale en zijdelingse botsingen. De auto is voorzien van de nieuwste bestuurdersassistentie zoals een botsingswaarschuwingssysteem, automatische noodremmen, etc.

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van deze auto is niet zo kostbaar geweest. Zelfs na 10 jaar verbruikt de auto niet meer dan $7.000. De auto heeft uiteraard wel preventief onderhoud en olieverversing nodig, wat u zo’n $400 tot $500 per maand zou kosten, met andere extra ongeplande bezoeken.

FAQ

Is de Buick Envision een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Buick Envision is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Buick Envision?

De Buick Envision is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Wat zijn de pk’s van de Buick Envision en heeft hij een turbo?

De Buick Envision heeft 228 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Buick Envision heeft 20 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 20 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Heeft Buick Envision problemen met de transmissie?

De transmissie brengt kracht over van de motor naar uw wielen, zodat u kunt rijden op uw gewenste snelheid. Buick Envision transmissie problemen kunnen bestaan uit schakelvertragingen, knarsen bij acceleratie, schudden bij alle snelheden, fluitende geluiden, en een brandende geur die van onder de motorkap komt.

  Cadillac CTS betrouwbaarheid

Heeft de 2021 Buick Envision premium gas nodig?

De EPA wijst erop dat het nieuwe model van de Envision geen gewone premium brandstof nodig heeft zoals zijn voorganger. Het resultaat is dat 19 paardenkrachten worden opgeofferd voor minder brandstof en betaalbaarder gas. De 2,0-liter turbomotor van de Envision 2021 is goed voor 220 pk, een daling ten opzichte van de 252 pk van vorig jaar.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts