Buick LaCrosse Betrouwbaarheid

De LaCrosse is een elegant vormgegeven middelgrote sedan met een zeer goede rijdynamiek. Hij heeft een goede mix van technologische snufjes en hoogwaardige zetels. Het is geen luxewagen, maar hij geeft wel de sterke essentie van een luxewagen weer. Daarnaast is het ook een onderhoudsarme en veilige betrouwbare auto.

Overzicht

De auto is zelf in zijn 3e generatie, maar Buick USA heeft hem in 2019 uit productie genomen. Ze introduceerden ook een AWD-systeem in de Amerikaanse versie. In de VS introduceerde Buick een hybride model en een 3.6 L motor model van de 3e generatie. De LaCrosse is echter nog steeds een bestseller in China.

Betrouwbaarheid

Bij het kopen van een budget middenklasse auto, kijken mensen vaak naar de betrouwbaarheidsfactor omdat ze willen dat deze auto hun dagelijkse rit wordt en niet constant problemen veroorzaakt. Buick heeft een behoorlijke geschiedenis op het gebied van betrouwbaarheid. Ze zijn niet lelijk en premium genoeg om van te genieten tijdens het rijden.
De LaCrosse volgt de voetstappen van Buick en is betrouwbaar genoeg om nog steeds in de VS te kopen. De auto heeft een bovengemiddelde betrouwbaarheidsscore van 3,5 op 5 door J.D Power. De auto heeft een totaalscore van 8,1 en hij blinkt uit in veiligheid en onderhoudsarme afdelingen.

Veiligheid

De LaCrosse biedt een zeer goede veiligheid en dat voor een betaalbare prijs. Hij kreeg van de NHTSA een score van 5 sterren en presteerde goed in crashtests. De derde generatie had zelfs nieuwe veiligheidsvoorzieningen zoals bestuurdersassistentie en een nog betere bescherming tegen botsingen en koprollen.

  Buick Lucerne Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten bij betaalbare auto’s zijn altijd lager dan bij volwaardige luxewagens. Ook de LaCrosse heeft vergelijkbare onderhoudskosten als andere Buick auto’s en die liggen rond de $500 per jaar. Dit is ook inclusief eventuele grote reparatiekosten. Bovendien is de kans op grote reparaties bij deze auto zeer klein, zodat de jaarlijkse onderhoudskosten nog lager zijn dan 500 dollar.

FAQ

Is de Buick LaCrosse een voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Buick LaCrosse is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Buick LaCrosse?

De Buick LaCrosse is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Hoeveel pk heeft een Buick LaCrosse en heeft hij een turbo?

De Buick LaCrosse heeft 310 pk en 268 lb-ft koppel. De motor is een gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Buick LaCrosse heeft 19 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 19 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Heeft Buick LaCrosse problemen?

Buick lijkt de problemen met de derde generatie LaCrosse verholpen te hebben en er zijn weinig klachten over deze nieuwe generatie. Er zijn geen motorproblemen die zo wijdverspreid of gevaarlijk waren als de modellen uit 2008 en 2011. Deze auto’s zijn echter niet perfect.

  Wat zijn de beste sportwagens qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Hoeveel kilometer gaat een Buick LacCrosse mee?

De Buick LacCrosse sedan is goed gebouwd en kan 200.000 tot 250.000 mijl meegaan bij goed onderhoud en veilige rijgewoonten. De LaCrosse heeft een geschatte levensduur van 13-17 jaar op basis van 15.000 mijl per jaar. Dit is voordat hij dure reparaties nodig heeft of kapot gaat.

Is de Buick LaCrosse een goede tweedehands auto?

De 2019 LaCrosse is een uitstekende tweedehands auto. U kunt LaCrosse-modellen vinden die krachtige V6-motoren hebben als u meer waarde hecht aan prestaties dan aan brandstofbesparing. De sedan is comfortabel en biedt voldoende zitplaatsen. Hij beschikt ook over veel gebruiksvriendelijke technologieën.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts