Buick Regal Betrouwbaarheid

De auto is vrij beroemd om zijn carrosserie design en ruime interieur. De auto is echter niet de meest luxueuze als we hem vergelijken met de andere luxe auto’s. Op het gebied van betrouwbaarheid presteert de auto uitstekend, en het is een onderhoudsvriendelijke sedan.

Overzicht

De Regal is al tientallen jaren op de Amerikaanse markt. De auto werd geleverd met 2.0 L turbomotoren, en er zijn twee carrosserievormen beschikbaar voor de auto. Er is een liftback-vorm, die een zeer handige achterklep in hatchback-stijl heeft, en dan is er een stationwagon. De auto is in 2019 uit productie genomen, maar je kunt deze auto nog steeds kopen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en betrouwbaarheid van de auto’s is een essentieel aspect bij het kopen van een auto. De auto’s van Buick staan vaak erg bekend om hun betrouwbaarheid. Deze auto’s zijn niet de meest luxueuze zoals Cadillac, maar ze worden wel aangeduid als premium auto’s. De betrouwbaarheid van het merk is 3.5 op 5.0, wat goed genoemd wordt.
De Regal, zoals vele andere Buick auto’s, is een zeer betrouwbare auto. J.D Power, een grote organisatie voor de beoordeling van de betrouwbaarheid van auto’s, heeft de Regal beoordeeld met een 91 score van de 100, die wordt aangeduid als beste. Dit is vooral te danken aan zijn onfeilbare motor en lage onderhoudskosten.

  Buick Regal Sportback Betrouwbaarheid

Veiligheid

Wat het veiligheidsaspect betreft, presteren de Buick wagens ook hier behoorlijk. De Regal heeft een veiligheidsscore van 5 sterren. Dit is vooral te danken aan zijn veiligheidsvoorzieningen. Veel rijhulpfuncties zijn echter niet standaard, waardoor ze veel kosten. Rijhulpfuncties zijn onder andere botswaarschuwing, lane-keeping assist, en cruise control.

Onderhoud en reparatie

Buick auto’s zijn niet de meest onderhoudsvriendelijke auto’s. De Regal heeft een betrouwbare motor en ook andere onderdelen zijn van goede kwaliteit. Voor jaarlijks onderhoud zou de auto rond de $500 kosten voor al zijn onderhoud en reparaties. Daarnaast is er ook een garantie beschikbaar die u verder zou helpen.

FAQ

Is de Buick Regal een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Buick Regal is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Buick Regal?

De Buick Regal is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize

Hoeveel pk heeft een Buick Regal en heeft hij een turbo?

De Buick Regal heeft 259 pk en 295 lb-ft koppel. De motor is een Turbo met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is Direct Injection.

Hoe groot is de kofferbak van de Buick Regal?

14.2 Cubic Feet (0,402 m3)

Welk type wielen heeft hij?

Buick Regal heeft 18 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 18 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Buick Encore GX Betrouwbaarheid

Welke problemen hebben Buick Regals?

Buick Regal’s meest voorkomende motorproblemen zijn het afslaan en afslaan van de motor tijdens het rijden, stroef lopen, problemen met de distributieketting, vermogen verliezen tijdens het rijden en het kloppen van de motor wanneer de motor koud gestart wordt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts