Buick Regal Sportback Betrouwbaarheid

De Sportback versie van de Buick Regal is beroemd om zijn carrosserie-ontwerp, en motorprestaties. De auto is ook ruim voor zowel passagiers als voor bagage. De auto is ontworpen in een liftback carrosserievorm, die ook een hatchback-stijl achterklep heeft. Hoewel de auto uit productie is genomen, is het nog steeds een van de meest betrouwbare auto’s.

Overzicht

De auto heeft een premium kwaliteit interieur met krachtige aandrijflijn opties. Hij wordt geleverd met 2 turbomotoren van 2,0 liter die 250 pk leveren, en een automatische transmissie met 8 versnellingen. Om de grip op de weg te vergroten, is de auto ook uitgerust met een AWD-systeem.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in auto’s is de betekenis van een betrouwbare auto, die niet veel onderhoud nodig heeft en veilig is. De auto’s van Buick zijn ontworpen om maximale betrouwbaarheid te bieden, en de kwaliteit van de onderdelen die in de auto worden gebruikt is ook goed, maar niet zo goed als die van andere luxemerken.
De Regal Sportback maakt deel uit van de Regal-serie die wordt aangeduid als een van de meest betrouwbare binnenlandse auto’s. De betrouwbaarheidsscore van de Regal is 91 op 100 door J.D Power, wat als beste wordt aangeduid. De auto is ook behoorlijk betrouwbaar in termen van doorverkoop- of onderhoudsperspectief.

Veiligheid

Buick auto’s hebben een goede geschiedenis op het gebied van veiligheidsmetingen. De Regal Sportback heeft goede beoordelingen gekregen op het gebied van botsveiligheid. De actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen zijn er ook om de schade te beperken. Hij biedt alle belangrijke hulpfuncties voor de bestuurder zoals tractiecontrole, AEB-systeem, enz.

  Buick Encore GX Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De betrouwbaarheid van een auto is sterk afhankelijk van de onderhouds- en reparatiekosten van de auto. De Buick auto’s hebben duurzame motoren met carrosseriedelen van goede kwaliteit, die gemakkelijk te vervangen zijn. De onderhoudskosten van de Regal Sportback liggen volgens vele bronnen rond de $500 per jaar. Dit is zeer voordelig als je kijkt naar de kenmerken van de auto.

FAQ

Is de Buick Regal Sportback een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Buick Regal Sportback is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Buick Regal Sportback?

De Buick Regal Sportback is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen van een Buick Regal Sportback en heeft hij een turbo?

De Buick Regal Sportback heeft 250 pk en 260 lb-ft koppel. De motor is een Turbogeblazen gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Buick Regal Sportback heeft 17 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 17 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Hoe veilig is een Buick Regal?

De Regal kreeg een Good rating van het Insurance Institute for Highway Safety. De score voor frontale botsingen werd verhoogd tot “Superior” door de beschikbaarheid van frontale botsingswaarschuwing en automatisch remmen. De Regal kreeg een algemene waardering van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts