Cadillac ATS-V betrouwbaarheid

Op het vlak van betrouwbaarheid heeft Cadillac net gemiddeld gepresteerd, wat niet zo slecht is in vergelijking met zijn concurrenten. Cadillac auto’s worden vaak aangeduid als luxe voertuigen vanwege hun premium interieur kwaliteit vreugdevolle rijervaring. De ATS is een mid-size sedan en de ATS-V is het high-performance model van de ATS.

Overzicht

De ATS-V is het meest luxueuze model van de ATS luxe voertuig geweest. gelanceerd in 2016, het had een 3,6 L twin-turbo 6-cilinder motor met zowel handgeschakelde als automatische transmissiesystemen. Om de auto, nog meer, high-performance, Cadillac ging met een achterwielaandrijving systeem voor het V-model.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van luxe auto’s zoals de ATS-V is lager dan van andere mainstream auto’s. Dit komt door hun beste kwaliteit van onderdelengebruik, waardoor de klant meer betaalt voor het onderhoud van de auto. Cadillac is ook niet slecht op het gebied van betrouwbaarheid dus dat is ook een goede zaak.
De ATS-V heeft net een benedengemiddelde betrouwbaarheidsscore, maar is nog altijd niet slechter dan veel andere prestatiemodellen. De bouwkwaliteit is solide, de onderhoudskosten zijn ook niet extreem hoog en de veiligheid is ook top. De ATS-V kreeg 2,5 sterren van de 5,0 en zit daarmee onder het gemiddelde.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is altijd goed bij luxewagens. Wat de ATS-V betreft, is het een auto met 5 sterren voor veiligheid. Hij heeft een uitstekende bescherming tegen frontale en zijdelingse botsingen, elektronische stabiliteit en airbags. Hij kreeg ook geen terugroepacties of klachten over zijn veiligheidssysteem, wat zijn superieure veiligheid bewijst.

  Cadillac ELR betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten van luxewagens zijn vaak hoog, maar niet in het geval van de ATS-V. De auto is een high-performance editie, en het heeft zeer soort van de beste kwaliteit producten gebruikt in de auto. De onderhoudskosten zijn nog steeds niet veel hoger dan en het is rond de $700 per jaar om deze auto te onderhouden. Bovendien heeft de auto geen grote gebreken, dus misschien kost het zelfs minder dan $700.

FAQ

Is de Cadillac ATS-V een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Cadillac ATS-V is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Cadillac ATS-V?

De Cadillac ATS-V is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compact

Wat is het vermogen in een Cadillac ATS-V en heeft deze een turbo?

De Cadillac ATS-V heeft 464 pk en 445 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Cadillac ATS-V?

10.4 Cubic Feet ( 0,294 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Cadillac ATS-V heeft 18 x 9.0 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 9.5 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel mijl gaat een Cadillac ATS mee?

U kunt 200.000 mijl bereiken als u de moeite neemt om uw auto goed te onderhouden. in uw Cadillac ATS.
De Cadillac ATS-V kan tussen 100.000 en 400.000 mijl meegaan als u hem goed onderhoudt. Als u het onderhoud verwaarloost, zal uw auto slechts 100.000 mijl meegaan. Met het juiste onderhoud, zal een Cadillac ATS-V meer dan 150.000 mijl meegaan.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts