Cadillac CT6 Betrouwbaarheid

De luxe CT6 is een full-size 4-deurs sedan. De auto heeft een snelle motor die zorgt voor de meest plezierige rijervaring met maximale luxe en comfort. Op het gebied van betrouwbaarheid presteert de auto zeer goed in vergelijking met zijn rivalen. Bovendien heeft de CT6 zelfs een high-performance model, de CT6-V.

Overzicht

Cadillac is in zijn hele geschiedenis beroemd geweest om zijn superieure luxe. Alleen de elites konden zich deze auto veroorloven, maar nu kunnen meer mensen hem bezitten. De CT6 is een complete luxe auto met een zeer krachtig motorenaanbod van de 2.0 L I4 motor tot de 3.0 L V8 motor. De auto is verkrijgbaar met achterwielaandrijving of met vierwielaandrijving.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een auto. Cadillac heeft een gemiddelde beoordeling op het gebied van betrouwbaarheid. Het kreeg een beoordeling van 3,0 op 5,0, wat een gemiddelde score is. Ze hebben echter de reputatie dat ze degelijke onderdelen maken. De CT6 heeft een betrouwbare motor en degelijke onderdelen. De auto, zelf heeft een betrouwbaarheidsscore van 82, wat zeer goed is.

Wederverkoop

De CT6 heeft een waardevermindering van 51% na 5 jaar bezit. Betrouwbaarheid is ook afhankelijk van de restwaarde van een auto. Hoe meer een auto in waarde daalt, hoe groter de kans dat de auto niet betrouwbaar is. Luxe auto’s zoals Cadillacs zijn sneller aan waardevermindering onderhevig dan massaproducerende auto’s.

  Porsche vs. Audi betrouwbaarheid - Wat is beter?

Veiligheid

De CT6 krijgt van de NHTSA een score van 5 sterren voor zijn veiligheidsvoorzieningen. Er zijn veel bestuurdersassistentie voorzieningen beschikbaar als actieve veiligheidsvoorzieningen, en andere passieve voorzieningen zoals airbags. De auto is ook stevig genoeg om de passagiers te behoeden voor een zware crash.

Onderhoud en reparatie

De CT6 verbruikt meer dan $1,000 nadat de garantie is verlopen. In een totale tijd van 10 jaar zou de auto u ongeveer $10.000 kosten. In de eerste 5 jaar is de auto echter zeer voordelig in het bezit en kost hij slechts rond de $500. De auto heeft verder geen grote gebreken en de meeste onderdelen worden in het binnenland gemaakt.

FAQ

Is de Cadillac CT6 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Cadillac CT6 is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Cadillac CT6?

De Cadillac CT6 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen in een Cadillac CT6 en heeft deze een turbo?

e Cadillac CT6 heeft 335 pk en 284 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Cadillac CT6?

15.8 Cubic Feet ( 0,447 m3 )

Welk type wielen heeft het?

Cadillac CT6 heeft 19 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 19 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Wat zijn de beste sportwagens qua veiligheid en betrouwbaarheid?

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts