Cadillac Escalade betrouwbaarheid

Als u een groot voertuig met een krachtige motor nodig hebt, dan is de Escalade het antwoord voor u. Deze full-size SUV heeft 3 rijen voor passagiers, en dit heeft een grote aanwezigheid op de weg. Alleen al de grootte van deze SUV is een genot voor de bestuurder. Hij staat bekend om zijn geweldige rijdersuitstraling en zijn luxueuze interieur.

Overzicht

De Escalade is een enorme SUV met een capabele motor van 3.0 L en 6.2 L, die een high-performance model is. De SUV is in zijn 5e generatie en er is ook een high-performance model van de Escalade bekend als ESV. Hij heeft een automatische transmissie met 10 versnellingen voor een nog betere rit.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij de aanschaf van een SUV. Luxe SUV’s zijn meestal minder betrouwbaar door hun hoge onderhoudskosten. Cadillac zelf heeft een ondergemiddelde betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0. Ze staan echter meer bekend om hun carrosserie-ontwerpen en rijdynamiek.
De Escalade staat bekend om zijn grote omvang, maar is ook betrouwbaar genoeg om vele jaren mee te gaan. De bouwkwaliteit is van topklasse en ook de motor is betrouwbaar. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 2,5 op 5,0, wat een goede score is in vergelijking met zijn rivalen. Verder zijn er geen grote klachten over de auto gemeld.

  Wat zijn de beste SUV's qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Afschrijving

De Escalade heeft een afschrijvingspercentage van ongeveer 47% na 5 jaar bezit van deze SUV. Net na de 2 jaar van de aankoop van deze auto, zou de auto afgeschreven rond 30%, dat is aanzienlijk genoeg. Toch is het niet te hoog in termen van full-sized SUV’s.

Veiligheid

Deze SUV heeft een goede reputatie op het gebied van veiligheid door zijn grote afmetingen en grote bodemvrijheid. De kans op verwondingen in de auto bij een botsing is meestal kleiner. Bovendien heeft de Escalade een grote bodemvrijheid en een zeer sterke carrosserie. Hij heeft 5 sterren voor zijn crashveiligheid, naast alle andere rijhulpfuncties.

Onderhoud en reparatie

De Escalade zou zuinig genoeg zijn met zijn garantie. Echter, zonder garantie zou hij veel kosten door zijn dure kwaliteitsproducten. Het onderhoud van deze auto kost ongeveer $1.000 per jaar.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Cadillac Escalade?

De Cadillac Escalade is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Hoeveel pk heeft een Cadillac Escalade en heeft hij een turbo?

De Cadillac Escalade heeft 420 pk en 460 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 6.2L/ Het brandstofsysteem is Direct Injection.

Welk type wielen heeft hij?

Cadillac Escalade heeft 22 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 22 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Cadillac DTS betrouwbaarheid

Hebben Cadillac Escalades veel problemen?

Escalades hebben problemen, maar niet veel. De Cadillac Escalades hebben in de afgelopen vijf jaar verschillende problemen gehad, waaronder harde rijeigenschappen en defecten aan de transmissie, motorproblemen en defecten aan de ophangingen.

Gaan Cadillac Escalades lang mee?

De Cadillac Escalade gaat naar schatting 200.000 mijl mee. De gemiddelde jaarkilometrage van de Cadillac Escalade bedraagt 15.000 mijl. Dit betekent dat hij 13 jaar mee kan gaan. Als de auto goed wordt onderhouden, het onderhoudsschema wordt gevolgd en de rijgewoonten goed zijn, kan hij 13 jaar meegaan.

Is een Cadillac Escalade de moeite waard om te kopen?

De Cadillac Escalade is een uitstekende SUV. Hij is voor 2021 volledig opnieuw ontworpen en heeft nu qua interieurkwaliteit de hoogste kwaliteit van luxe grote SUV’s. Er is voldoende laad- en zitruimte.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts