Cadillac Escalade EXT Betrouwbaarheid

Als u een full-size pick-up truck met een geweldige motor en aanwezigheid op de weg nodig hebt, is de Escalade EXT het ideale antwoord voor u. Het EXT model werd gelanceerd in 2001, en het had 2 generaties tot zijn stopzetting in 2013.

Overzicht

De Escalade is een enorme SUV met een 6.2 L V8-motor voor hogere snelheden en een AWD-systeem voor verdere off-road ervaringen. De grote bodemvrijheid geeft de passagiers een uitzonderlijke souplesse. Deze heeft een automatische 6-versnellingsbak met een handgeschakelde optie.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij de aanschaf van een SUV. Luxe SUV’s zijn over het algemeen minder betrouwbaar vanwege hun hoge onderhoudskosten. Cadillac, zelf heeft een minder dan ideale betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0. Toch staan ze meer bekend om hun carrosserie-ontwerpen en hun vlotte rijeigenschappen.
Wat betrouwbaarheid betreft, heeft de EXT een goede betrouwbaarheidsscore van 82 door J.D Power. De carrosseriedelen zijn van prima kwaliteit, die niet voortijdig gebreken vertonen. Ook de motor is duurzaam genoeg dat deze auto’s nog steeds verkocht worden.

Afschrijvingspercentage

De Cadillacs hebben een afschrijving van ongeveer 50% na 5 jaar. Betrouwbaarheid is vergelijkbaar met de restwaarde van een voertuig. Hoe meer een voertuig in waarde daalt, hoe meer mogelijkheden er zijn dat het voertuig certifieerbaar geen solide keuze is. Luxe voertuigen zoals Cadillacs zijn meer geneigd om sneller in waarde te dalen dan gewone voertuigen.

  Cadillac ATS-V betrouwbaarheid

Veiligheid

De EXT heeft een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn enorme afmetingen en stevige carrosserie. Er zijn normaal minder mogelijkheden tot verwondingen in de EXT bij een ongeval. Hij heeft 5 sterren in zijn crashveiligheid, met zijn vele andere bestuurdersassistenten zoals remassistentie, elektronische stabiliteit, enz.

Onderhoud en herstelling

De Escalade zou efficiënt genoeg zijn met zijn garantie. In ieder geval, zonder de garantie, zou het een ton kosten vanwege de kostbare mechanica en carrosserie-onderdelen. Het zou ongeveer $1,000 per jaar kosten om dit voertuig bij te houden. Dit is nog steeds niet de duurste als we het vergelijken met een Duitse full-sized SUV.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen heeft de Cadillac Escalade EXT?

De Cadillac Escalade EXT is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Wat is het vermogen in een Cadillac Escalade EXT en heeft deze een turbo?

De Cadillac Escalade EXT heeft 403 pk en 417 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Ethanol V8 met een cilinderinhoud van 6.2L/ Het brandstofsysteem is Elektronische Brandstofinjectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Cadillac Escalade EXT?

53.0 Cubic Feet (1.501 m3)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Cadillac Escalade EXT heeft 22 x 9.0-inch Aluminium Voorwielen en 22 x 9.0-inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer kan een Cadillac EXT meegaan?

Cadillac Escalades kunnen tussen de 150.000 en 200.000 mijl meegaan als ze goed worden onderhouden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts