Cadillac XT4 betrouwbaarheid

De XT4 is een subcompacte SUV, die complete luxe en extra ruimte wil bieden. De SUV ziet er geweldig uit met zijn sportieve en strakke design, en hij heeft zelfs een sportuitvoering. De auto heeft een AWD-systeem om op besneeuwde of onaangename ondergrond te rijden en is voldoende ruim om een flinke hoeveelheid bagage kwijt te kunnen.

Overzicht

Deze werd geïntroduceerd in 2018, en hij heeft een 2,0 L turbomotor met een 9-traps automatisch transmissiesysteem en Active Fuel Management voor een beter brandstofverbruik. De XT4 geeft een maximaal vermogen van rond de 237 pk. De auto heeft zijn sporen verdiend door zijn luxe kwaliteit en betrouwbaarheid.

Betrouwbaarheid

Cadillac is een gemiddeld merk geweest op het gebied van betrouwbaarheid, maar de XT4 doet voor niemand onder. De XT4 heeft een geweldige betrouwbaarheid van 81 op 100 door de J.D Power. De garantie is ook geweldig en dekt bijna alles voor de eerste 4 jaar.

Doorverkoop

De doorverkoop van alle luxe voertuigen is niet het grootste ding over hen. Dit komt vooral omdat mensen deze luxe voertuigen als nieuw willen kopen en niet als oud omdat ze veel onderhoudskosten verbruiken. De XT4 zou ongeveer 49% afgeschreven na 5 jaar van de aankoop ervan. Na 10 jaar bezit zou hij ongeveer 79% afgeschreven zijn.

Veiligheid

De veiligheidsvoorzieningen van de wagen zijn van topklasse. De NHTSA beloonde de wagen ook met 5 sterren voor zijn grote veiligheid. De bouw is niet geweldig, maar het werd niet crash getest. De auto heeft een lange lijst van standaard veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, noodremmen, airbags, etc.

  VW vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Het onderhoud van deze luxe auto’s is niet het beste van deze auto’s. De XT4 verbruikt bijna meer dan $1,000 na het verstrijken van de garantie voor al zijn onderhoud en reparaties. De kwaliteit van de onderdelen is echter goed en er zijn geen ernstige klachten over de auto.

FAQ

Is de Cadillac XT4 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Cadillac XT4 is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Cadillac XT4?

De Cadillac XT4 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Small Sport Utility Vehicle

Wat zijn de pk’s in een Cadillac XT4 en heeft hij een turbo?

De Cadillac XT4 heeft 237 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Cadillac XT4?

17,02 cm.

Welk type wielen heeft het?

De Cadillac XT4 heeft 18 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 18 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts