Cadillac XTS betrouwbaarheid

De Cadillacs staan bekend om hun prestige en rijdynamiek. De XTS is een full-sized executive auto met 4 deuren. De auto is beroemd om zijn extravagante kwaliteit en uiterst bevredigende rijdynamiek en soepelheid. De auto is ook betrouwbaar genoeg om te kopen, zelfs na zijn stopzetting in 2019.

Overzicht

De auto heeft een compleet luxe interieur en een extreem krachtige 3,6 L turbomotor met een 6-traps automatisch transmissiesysteem. er is ook een AWD-systeem beschikbaar voor nog betere grip en tractie op de weg. De auto kan van 0 naar 60 mph in 6,7 seconden en hij levert ongeveer 304 pk.

Betrouwbaarheid

Mensen negeren vaak de betrouwbaarheidsfactoren vanwege de luxe kenmerken van auto’s als de XTS. Cadillac is in zijn hele bestaan niet het meest betrouwbare merk geweest, maar het is wel sterk verbeterd. De XTS heeft geweldige betrouwbaarheidsscores en heeft zijn betrouwbaarheid onder de mensen bewezen. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 78, waarbij 57 gemiddeld is.

Veiligheid

De veiligheidsscore is regelmatig uitstekend bij Cadillac voertuigen. De NHTSA en IIHS hebben beide de veiligheid van het voertuig met 5 sterren beoordeeld. De auto presteert uitstekend bij aanrijdingen en heeft 5 sterren gekregen voor wat betreft de botsveiligheid. Zijn veiligheidsvoorzieningen omvatten airbags, elektronische stabiliteit, enz.

Resale

De auto is in 2019 uit productie genomen, maar hij is nog steeds op de markt verkrijgbaar voor een zelfs goedkope prijs. De auto heeft bijna 30% van zijn oorspronkelijke waarde verloren na slechts 2 jaar van zijn stopzetting. De oudere modellen zijn nog meer afgeschreven zoals de 5 jaar oudere XTS ongeveer 50% van zijn waarde heeft verloren.

  BMW 4-serie Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten van wagens zoals Cadillacs zijn altijd hoog omwille van hun complexe systemen en dure onderdelen. De XTS zou ongeveer 800 dollar per jaar kosten voor al zijn onderhoud. Dit is echter nog steeds niet de duurste in deze categorie.

FAQ

Is de Cadillac XTS een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Cadillac XTS is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Cadillac XTS?

De Cadillac XTS is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Hoeveel pk heeft een Cadillac XTS en heeft hij een turbo?

De Cadillac XTS heeft 410 pk en 369 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Cadillac XTS?

18.0 Cubic Feet ( 0,51 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Cadillac XTS heeft 20 x 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 x 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Heeft de Cadillac XTS luchtvering?

De luchtvering van Cadillac heette oorspronkelijk Automatic Level Control Rear Air Springs. Het systeem werkt via een luchtcompressor die verbonden is met de achterveren. Het past de rijhoogte aan om een consistente stance te behouden.

Hoe lang gaat Cadillac XTS mee?

De Cadillac CTS kan tussen de 100.000 en 400.000 mijl meegaan als hij goed onderhouden wordt. U zult niet meer dan 100.000 mijl krijgen als u het niet onderhoudt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts