Chevrolet Equinox betrouwbaarheid

Chevrolet is een van de beste keuzes in budgetauto’s vanwege zijn goede betrouwbaarheidsscores en lage prijzen. De Equinox is een compacte crossover SUV, die veel lijkt op de Chevrolet Blazer. De Equinox heeft veel aantrekkelijke kenmerken, en deze wordt ook geleverd met een AWD-systeem.

Overzicht

De Equinox is gemaakt voor extra ruimte voor bagage en passagiers, en hij kan ook worden gebruikt voor off-road ervaringen op een laag niveau vanwege het AWD-systeem aanwezig in de auto. Er zijn vier uitrustingsniveaus van de auto met een 1,5 l turbomotor. Het heeft ook vele functies, zoals een geweldige connectiviteit infotainmentsysteem en vele andere veiligheidsvoorzieningen.

Betrouwbaarheid

Chevys staan erom bekend vele jaren mee te gaan en hun rijkwaliteiten zijn ook behoorlijk plezierig. De Equinox is ook een betrouwbare SUV met vele geweldige functies. Qua betrouwbaarheidsscore scoort de Equinox 85 op 100 in zijn voorspelde betrouwbaarheidsscore door J.D Power, wat een prima score is. De auto heeft ook geen grote problemen om bezorgd over te zijn.

Veiligheid

Veiligheid is een grote zorg voor kopers, en Chevrolet staat bekend om zijn goede veiligheidsmetingen. SUV’s staan bekend als veiliger dan sedans, maar ze hebben een probleem met koprollen. De Equinox heeft van de NHTSA een score van 5 sterren gekregen voor zijn crashveiligheid en andere veiligheidsvoorzieningen. Hij beschikt over alle nodige bestuurdersassistentie en andere botsveiligheidsvoorzieningen.

  Chevrolet Silverado 1500 betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Chevys verliezen niet veel van zijn waarde in vergelijking met andere luxemerken omwille van zijn grote vraag. De Equinox presteert naar behoren in tegenstelling tot andere SUV’s in deze categorie. Hij verliest ongeveer 30% van zijn waarde reeds na één jaar, en 50% van de waarde na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Weinig onderhoud is één van de grootste pluspunten van Chevys. Deze auto’s zijn niet de meest complexe om zelf te repareren, en elke lokale reparatiewerkplaats kan u goedkoop helpen. Met garantie hoeft u zich echter over veel dingen geen zorgen te maken. Na afloop van de garantie kost de auto u iets meer dan $600.

FAQ

Is de Chevrolet Equinox een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Equinox is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Equinox?

De Chevrolet Equinox is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Hoeveel pk heeft een Chevrolet Equinox en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Equinox heeft 170 pk en 203 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 1.5L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Chevrolet Equinox?

20,07 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Equinox heeft 17 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 17 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Chevrolet Cruze betrouwbaarheid

Heeft Chevy Equinox veel problemen?

De Equinox was erg populair maar had ook enkele betrouwbaarheidsproblemen. Volgens de NHTSA waren er gemiddeld meer dan 550 klachten per modeljaar.

Gaat de Chevy Equinox lang mee?

Het korte antwoord op de vraag hoe lang Chevrolet Equinox meegaat is: Chevrolet Equinox modellen gaan naar verluidt tussen de 150.000 en 200.000 mijl mee bij regelmatig onderhoud. Een Chevrolet Equinox kan tussen de 10 en 13 jaar meegaan op basis van het gemiddelde jaarkilometrage (15.000 mijl).

Wat is er slecht aan de Chevy Equinox?

Bijzondere Equinox modellen van 2010 tot 2017 zijn top-of-the-line voor wie een hoog benzineverbruik, gebrek aan moderne functies en slechte veiligheidsvoorzieningen wil vermijden. Met name modellen met een 2.4L motor zijn minder zuinig dan hun concurrenten en hebben hogere vervangingskosten.

Is Chevy Equinox een slechte auto?

De Chevrolet Equinox van de eerste generatie is een slechte SUV. Het interieur is gemaakt van slechte materialen en heeft een ruime achterbank. De 3,5-liter, old-tech 185-pk V6 is een slechte keuze voor brandstofbesparing en mist raffinement.

Wat is beter Honda CR V of Chevy Equinox?

De voordelen van de CR-V zijn meer hoofd- en beenruimte vooraan en een hogere restwaarde. De prijzen van de hogere uitrustingsniveaus zijn lager. Voordelen van de Equinox – Iets lager brandstofverbruik, hogere trekkracht met een optionele turbo, optionele ondervloer voor extra opslagruimte; bestuurdersassistentie op alle uitvoeringen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts