Chevrolet Impala betrouwbaarheid

Populair om zijn betaalbare prijzen en goede kwaliteit, Chevy is al eeuwen op de markt. De Impala was een van de oudste auto’s van Chevrolet, maar hij werd in 2020 uit de productie genomen. De Impala is een full-sized sedan met bijna luxe functies in de auto en een comfortabele zit. Hij is betrouwbaar genoeg om te kopen, zelfs na zijn stopzetting.

Overzicht

De Impala werd gelanceerd in 1957 en was in zijn 10e generatie voordat hij werd stopgezet. De auto werd geleverd met drie motortypes van 2.4 L, 2.5 L, en de snelste 3.6 L die 306 pk produceert. de auto heeft een 6-versnellings automaat. Hij heeft geweldige connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen. Echter, de auto mist het luxe gevoel in zijn interieur en rijden.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is vaak een sterk punt van Chevrolet vanwege de lage onderhoudskosten en de hogere doorverkoopwaarde dan de concurrentie. De Impala is ook een betrouwbare en betaalbare optie en hij heeft een geweldige voorspelde betrouwbaarheidsscore van 82 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Over de veiligheid van de auto gesproken, de Impala heeft een 5-sterren rating voor zijn veiligheidsmaatregelen en functies. De botsveiligheid van de auto is van een hoog niveau en hij heeft een sterke kooi. Ook de uitrusting is goed, met airbags, automatische remmen, elektronische stabiliteit, dagrijlicht en nog veel meer.

  Wat zijn de beste elektrische auto's qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Afschrijvingspercentage

De doorverkoopwaarde van Chevy is normaal gezien zeer goed in vergelijking met andere luxemerken. De auto’s gaan langer mee en vragen minder onderhoudskosten in ruil voor mindere kwaliteit dan die luxe auto’s. De Impala schrijft in de eerste 5 jaar ongeveer 50% af, wat beter is dan veel andere auto’s.

Onderhoud en herstelling

De Impala is uit de handel genomen, maar kan nog steeds tweedehands op de markt worden gekocht. De onderhoudskosten van de auto hangen af van de staat, maar meestal heeft de Impala een gemiddelde jaarlijkse onderhoudskost van $568, met een kleinere kans op grote herstellingen.

FAQ

Is de Chevrolet Impala een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Impala is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chevrolet Impala?

De Chevrolet Impala is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen van de Chevrolet Impala en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Impala heeft 305 pk en 264 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Ethanol V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Chevrolet Impala?

18.8 Cubic Feet ( 0,532 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Impala heeft 19 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 19 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Chevrolet Bolt EV betrouwbaarheid

Gaan Chevy Impala’s lang mee?

De gemiddelde Chevrolet Impala gaat 150.000 mijl mee als hij goed wordt onderhouden. Eigenaars melden dat de Impala tot 200.000 mijl kan meegaan. Het is mogelijk dat belangrijke onderdelen zoals de waterpomp, de transmissie en de distributieketting na 150.000 mijl moeten worden vervangen.

Hebben Chevy Impala’s veel problemen?

De problemen van de Impala zijn niet alleen nostalgisch, maar ook een bron van trots. CarComplaints meldt dat de Impala het hoogste aantal gerapporteerde problemen heeft van het hele gamma van Chevy. Sommige modellen, vooral die gebouwd in de jaren 2000, kunnen in de toekomst dure reparaties nodig hebben.

Welk jaar Chevy Impala moet ik vermijden?

De 2005 Chevy Impala is het slechtste modeljaar. Hoewel het minder problemen had in het algemeen, hadden deze auto’s duurdere problemen. De transmissie in deze auto was bijzonder slecht.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts