Chevrolet Silverado HD betrouwbaarheid

Chevrolet vrachtwagens zijn één van de beste in hun categorie. De Silverado HD is exclusief ontworpen voor heavy-duty doeleinden en is de high-performance versie van de Silverado pick-up truck. De Silverado truck is populair bij mensen vanwege zijn beste kwaliteit en capaciteiten.

Overzicht

De HD-versie van de Silverado is een van de sterkste vrachtwagens op de markt met trekcapaciteiten tot 35.500 lbs., waarmee een aanhangwagen kan worden getrokken. Deze kan zelfs in de landbouw worden gebruikt. Hij heeft een sterke 401 pk 6.6 L V8 motor met zijn ruime interieur en andere nuttige kenmerken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is de grootste zorg bij pick-up trucks vanwege hun gebruik op lange termijn. Chevrolet wordt doorgaans beschouwd als een betrouwbaar merk vanwege zijn goede kwaliteit en grotere beschikbaarheid van onderdelen. Zo heeft de Silverado HD ook één van de beste betrouwbaarheidsscores van alle Chevy’s, en J.D Power gaf hem een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen zijn meestal goed in pick-up trucks, en ze zijn nog beter in de Silverado. Het zicht van de bestuurder is extreem breed en hij heeft ook een parkeerhulpfunctie. Verder heeft hij nog andere hulpfuncties voor de bestuurder zoals automatische noodremmen, lane-keeping assist, botswaarschuwing, airbags, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook een punt van zorg bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Het afschrijvingspercentage is normaal lager bij Chevys, en dat is ook het geval bij de Silverado HD. De Silverado heeft een geweldige restwaarde van rond de 25.000 dollar, zelfs na 5 jaar.

  Buick Lucerne Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Onderhoud is altijd een groot ding voor eigenaars, vooral bij vrachtwagens. De Silverado presteert ook in deze categorie geweldig, en hij heeft lagere onderhoudskosten van rond de $700 per jaar. Zelfs na 10 jaar kost het tot $10.000 aan onderhoud en reparaties, wat lager is dan veel andere modellen in deze categorie.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Silverado HD?

De Chevrolet Silverado HD is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat is het vermogen in een Chevrolet Silverado HD en heeft deze een turbo?

De Chevrolet Silverado HD heeft 401 pk en 464 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 6.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Silverado HD heeft 20 x 8,5 inch aluminium voorwielen en 20 x 8,5 inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts