Chevrolet Spark betrouwbaarheid

Een kleine hatchback is altijd al een goede keuze geweest voor gezinnen of mensen met beperkte ruimte in hun stad. De hatchbacks zijn ook praktisch als het gaat om het vervoeren van veel bagage. De betrouwbaarheid van de Spark is ook behoorlijk goed en de auto had ook een elektrische versie.

Overzicht

Chevys staan algemeen bekend om hun onderhoudsarme en duurzame auto’s. De Spark is een perfecte keuze voor een hatchback met een goed brandstofverbruik en een krachtige motor. Hij heeft een adequate 1.4 L I4 motor met vele andere veiligheids- en interieurkenmerken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijk punt, vooral als het gaat om de aanschaf van een hatchback. Hatchbacks zijn meestal gezinsauto’s en ze worden verondersteld uiterst betrouwbaar te zijn. Gelukkig heeft Chevrolet een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en dat hebben ze waargemaakt met de Chevrolet Spark. De Spark heeft een geweldige betrouwbaarheidsscore van 86 op 100, en ook de kwaliteit van de onderdelen is uitstekend.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk punt voor auto’s en Chevrolet heeft ook in dit segment geleverd. De Spark heeft een geweldige score van de IIHS, samen met de vele andere veiligheidsvoorzieningen. van deze veiligheidsvoorzieningen, het omvat een sterke carrosserie, 10 airbags, botsing waarschuwing, lane departure warning, en nog veel meer.

Afschrijvingspercentage

Gewoonlijk hebben Chevys een lager afschrijvingspercentage. In termen van de Spark, het is niet de laagste, maar is nog steeds gemiddeld. De Spark verliest ongeveer 30% van zijn prijs in het eerste jaar. Net na 5 jaar wordt de restwaarde nog lager en is hij ongeveer 55% afgeschreven.

  Chevrolet Avalanche betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Chevrolet staat bekend om zijn onderhoudsarme auto’s, en dit is ook hun grootste verkoopargument. De Spark slokt ook niet veel van uw geld op, en hij is goedkoop in onderhoud. Het preventieve onderhoud kost ongeveer 434 dollar per jaar, en er is ook weinig kans op grote reparaties, dus dat is ook goed nieuws.

FAQ

Is de Chevrolet Spark een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Spark is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chevrolet Spark?

De Chevrolet Spark is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Subcompacte Auto

Wat zijn de pk’s van de Chevrolet Spark en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Spark heeft 98 pk en 94 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 1.4L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Welk type wielen heeft hij?

De Chevrolet Spark heeft 15 x -TBD- inch stalen voorwielen en 15 x -TBD- inch stalen achterwielen.

Welke problemen heeft een Chevy Spark?

Spark is in goede staat en heeft geen grote problemen. Spark kan worden bekritiseerd voor het hebben van zwakkere ophangingssystemen en een lagere kilometerstand. De prestaties van het voertuig zijn uitstekend en er zijn niet veel klachten over de motor.

Hoe lang gaan Chevy Sparks mee?

De Spark kan tot 150.000 mijl meegaan, ondanks zijn kleine afmetingen. Dit is afhankelijk van hoe hij wordt gebruikt en onderhouden. Bij goed onderhoud kan de Chevrolet Spark 10 jaar meegaan.

  Chevrolet Equinox betrouwbaarheid

Hoe betrouwbaar is een 2020 Chevy Spark?

De 2020 Chevrolet Spark zal volgens voorspellingen van J.D. Power een hoger dan gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 4 op 5 krijgen.

Hebben Chevy Sparks transmissieproblemen?

Veel voorkomende 2019 Chevy Spark transmissie problemen zijn verlies van acceleratie en versnellingen die slippen. Een transmissie die niet goed gesmeerd is, kan ervoor zorgen dat deze slipt. Veel voorkomende 2019 Chevy Spark transmissie problemen zijn verlies van acceleratie en versnellingen slippen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts