Chevrolet Trax betrouwbaarheid

Chevy staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid vanwege de lage onderhoudskosten en goede veiligheidsscores. De Trax is een compacte SUV met als doel een vlotte rijervaring en ruime zitplaatsen voor de passagiers te bieden. De auto is een lust voor het oog aan de buitenkant, en comfortabel om in te zitten aan de binnenkant.

Overzicht

De Trax is verkrijgbaar in slechts twee uitrustingsniveaus met zijn 1.4 L turbomotor en vele andere kenmerken. Het AWD-systeem van de auto zorgt voor maximale souplesse op de weg en goede grip op ruwe paden. De auto geeft ook een goed brandstofverbruik van 32 MPG, en de prijs van de auto is ook zeer redelijk.

Betrouwbaarheid

Een van de grootste zorgen voordat je een auto koopt is de betrouwbaarheid. Gelukkig heeft Chevrolet een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid vanwege de lage onderhouds- en eigendomskosten. De Trax is nog zo’n betrouwbare auto van Chevy met een betrouwbaarheidsscore van 4,0 op 5,0. De auto heeft ook geweldige veiligheidsvoorzieningen en onderhoudskosten.

Veiligheid

Chevrolet heeft nooit problemen gehad met zijn veiligheidsbeoordelingen en functies. De Trax heeft een perfecte score van 5.0 op 5.0 als het gaat om veiligheid. De auto presteert uitstekend in de crashtests. Verder beschikt hij over veiligheidsvoorzieningen als airbags, achteruitrijcamera, dodehoekbewaking, etc.

Doorverkoopwaarde

Betrouwbaarheid wordt ook beïnvloed door de doorverkoopwaarde van een auto. Mensen willen een auto kopen die goed verkoopt. De Trax heeft een gemiddelde restwaarde en hij is na 5 jaar bijna 56% afgeschreven, en na 10 jaar ongeveer 76%.

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten zijn tegenwoordig vaak behoorlijk fors door de dure kwaliteitsonderdelen en complexe systemen. Chevys zijn echter nog steeds niet de duurste wat onderhoud betreft. De Trax is een onderhoudsarme SUV met onderhoudskosten van 488 dollar. Ook de onderdelen zijn gemakkelijk en goedkoop op de markt verkrijgbaar.

  Cadillac ELR betrouwbaarheid

FAQ

Is de Chevrolet Trax een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Chevrolet Trax is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Trax?

De Chevrolet Trax is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Small Sport Utility Vehicle

Hoeveel pk heeft een Chevrolet Trax en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Trax heeft 155 pk en 177 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged 4-Cilinder gas met een cilinderinhoud van 1.4L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Chevrolet Trax?

57.0 Cubic Feet ( 1,614 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Chevrolet Trax?

15,75 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Trax heeft 16 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 16 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Heeft Chevy Trax veel problemen?

CarComplaints.com ontdekte dat de Chevrolet Trax, een relatief nieuw modeljaar, geplaagd wordt door problemen. Bijna 100 eigenaren hebben problemen gemeld met alle modellen. De 2016 Trax heeft het hoogste aantal klachten, maar de verwarming en A/C systemen zijn de meest voorkomende problemen.

Hoe lang gaat een Chevy Trax mee?

De kilometerstand van deze Chevy SUV is afhankelijk van hoe goed u hem onderhoudt. Als u uw auto goed onderhoudt, gaan de meeste auto’s minstens 100.000 mijl mee. Met het juiste onderhoud, kan de Trax ongeveer 200.000 mijl meegaan. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de meeste SUV’s en auto’s.

Heeft Chevy Trax motorproblemen?

De volgende gebieden hebben lagere betrouwbaarheidsbeoordelingen en geven Trax-eigenaren vaker problemen: grote motorproblemen, kleine transmissieproblemen, brandstofsysteem, elektrisch systeem, ophanging, remmen en krachtapparatuur.

Hoe lang gaat de Chevy motor mee?

Zolang de motor goed onderhouden wordt, kunnen Chevy motoren tussen de 200.000 en 300.000 meegaan. Deze motoren kunnen tussen de 13 en 20 jaar meegaan als ze goed onderhouden worden. Gebruikers op een Chevy forum beweren dat motoren tot 400.000 mijl mee kunnen gaan met het juiste onderhoud.

  Buick Verano Betrouwbaarheid

Is de Chevrolet Trax een goede auto?

De Chevy Trax is geen geweldige subcompacte SUV. Hij is makkelijk te manoeuvreren en heeft veel standaard infotainment opties, maar de nadelen van de Chevy Trax zijn niet zo indrukwekkend. De materialen in het interieur zijn niet erg goed en de stoelen op beide rijen hebben meer demping nodig.

Wat is er mis met de Chevy Trax?

De volgende gebieden zijn minder betrouwbaar en veroorzaken vaker problemen voor Trax-eigenaren: grote motorproblemen, kleine transmissieproblemen, problemen met het brandstofsysteem, problemen met de ophanging, de remmen en de krachtapparatuur. Eigenaren melden dat hun verwarmings- en airconditioningsystemen na gemiddeld 24.000 mijl niet meer werken.

Wordt de Chevy Trax uit productie genomen?

Automotive News meldt dat de Chevy Trax en de nauw verwante Buick Encore eind 2023 uit productie worden genomen. De Chevy Bolt EV, en Chevy Bolt EUV, zullen naar verluidt worden stopgezet aan het einde van 2023 en 2024 om plaats te maken voor vergelijkbare aanbiedingen die de superieure Ultium-technologie gebruiken.

Wat is de kleinste Chevy SUV?

Trax is een kleine compacte sportieve SUV die er goed uitziet en comfort biedt. Beschikbaar Premium Seat Package (alleen met LT Convenience Pack) omvat kunstlederen bekleding, verwarmde voor- en achterpassagiersstoelen, en verwarmde bestuurder en achterpassagiers.

Wat is beter? Equinox of Trax?

Hoewel de Equinox en Trax motoren van vergelijkbare grootte hebben, heeft de Equinox beduidend meer vermogen en koppel. De Equinox is korter in lengte en wielbasis maar weegt 168 kg. De Premier AWD trim heeft een lager basisgewicht, zodat de Trax wendbaarder kan zijn en de Equinox is ontworpen voor dynamische prestaties.

Is de Chevy Trax een goede auto voor de winter?

De Trax is een betrouwbare en veilige winterauto als hij goed is uitgerust. De vierwielaandrijving van de Trax zorgt voor tractie in zowel lichte als matige sneeuwomstandigheden. De Trax zal niet goed presteren in diepe sneeuw of andere extreme sneeuwcondities, ook al heeft hij vierwielaandrijving.

  Chevrolet Suburban Betrouwbaarheid

Welke auto’s zijn vergelijkbaar met een Chevy Trax?

  • 2022 Kia Soul.
  • 2021 Mazda CX-30.
  • 2022 Kia Seltos.
  • 2021 Hyundai Kona.
  • 2020 Buick Encore.

Waar is de Chevy Trax qua grootte mee te vergelijken?

De 2020 Chevy Trax is qua afmetingen zeer vergelijkbaar met de Buick Encore. Beide modellen hebben een wielbasis van 100,6 inch. De totale lengte van de Chevy Trax meet 167,2 inch. De Buick Encore meet op 168,35 inch.

Is een Chevy Trax een goede eerste auto?

De Trax is een goede keuze voor uw eerste auto als u een moderne stadsmens bent. De Trax wordt geleverd met een 1,4-liter 4-cilinder turbomotor en een automatische zesversnellingsbak. Het genereert 138 pk en wordt geschat op 26 mpg stad en 31 mpg op de snelweg volgens de EPA.

Heeft de Chevy Trax een distributieriem of -ketting?

De Chevy Trax heeft een distributieketting. Tandkettingen zijn veel makkelijker te onderhouden dan distributieriemen.

Is de Chevrolet Trax een goede gezinsauto?

Ja, de Trax is een prima gezinsauto. De Trax is ruimer dan de Buick Encore en Honda HR-V. De Trax biedt ook een grotere kofferruimte dan de Encore en HR-V.

Wat is groter Ford Escape of Chevy Trax?

De Ford Escape is groter dan de Trax omdat hij een langere wielbasis heeft. De Ford Escape meet 66,1 inch hoog en 180,5 inch breed. De spoorbreedte vooraan meet 62,4 inch. De Chevy Trax is 64,9 cm hoog, 167,2 cm lang en 60,6 cm breed.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts