Chevrolet Volt betrouwbaarheid

Auto’s van Chevy zijn zeker niet de meest luxueuze en premium auto’s ter wereld, maar ze zijn wel uiterst betrouwbaar en duurzaam om te bezitten. De Volt is een plug-in hybride, die zelfs een van de best verkochte auto’s in de VS was. De auto werd in 2019 uit productie genomen, maar is nog steeds een geweldige optie op de markt.

Overzicht

Chevy maakt deze auto al sinds 2011, en hij werd in 2019 met de 2e generatie stopgezet. De 2e generatie Volt had een grotere batterij van 18,4 kWh lithium-ion met een geschatte 53 volledig elektrische mijlen. als gevolg van zijn hybride systeem, de auto geeft zeer fatsoenlijk brandstofverbruik en minder koolstofuitstoot.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is altijd een belangrijk punt bij de aanschaf van een auto voor dagelijks gebruik, zoals de Chevys. Chevy staat bekend om zijn betrouwbare auto’s met lage eigendomskosten. De Volt is niet de meest betrouwbare auto, maar hij heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 77 op 100. Er zijn minder grote defecten aan de auto, wat helpt bij zijn betrouwbaarheid.

Veiligheid

De betrouwbaarheid hangt ook af van de veiligheidsmaatregelen en kenmerken van de auto. De Volt heeft een 5-sterren veiligheidsscore van elke veiligheidsmeetorganisatie. De auto presteerde extreem goed in de crashtests. Bovendien dragen veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, dodehoekmonitoring en botswaarschuwing bij aan de veiligheid van de auto.

  Chevrolet Colorado betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

De productie van de Volt is door Chevy gestaakt, maar hij is nog steeds aanwezig op de markt van de oude auto. Het 2019 model zou rond de 16.000 dollar kosten, afhankelijk van de staat van de auto. Deze zou na 5 jaar verder zo’n 13% afschrijven, wat niet slecht is voor een gestopte auto.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de belangrijkste zaken bij het bezitten van een auto. Chevys staan bekend om hun onderhoudsarme auto’s, en hetzelfde is het geval met de Volt. Hij heeft ongeveer $550 per jaar nodig voor al zijn onderhoud en onverwachte reparaties.

FAQ

Is de Chevrolet Volt een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Volt is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chevrolet Volt?

De Chevrolet Volt is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compact Cars

Wat zijn de pk’s van de Chevrolet Volt en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Volt heeft 149 pk en 294 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Elektrische I4 met een cilinderinhoud van 1.5L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Chevrolet Volt?

10.6 Cubic Feet ( 0,3 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Volt heeft 17 x 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 x 7 inch Aluminium Achterwielen.

  Chevrolet Cruze betrouwbaarheid

Hoeveel kilometer gaat een Chevy Volt mee?

Een Chevrolet Volt gaat tussen 200.000 en 300.000 kilometer mee. Als u er goed voor zorgt, zou de hybride aandrijflijn het niet mogen begeven. De auto kan ongeveer 13 tot 20 jaar langer meegaan als u 15.000 mijl per jaar rijdt.

Waarom is de Chevy Volt uit productie genomen?

De reden waarom de Volt uit productie werd genomen, is dat de Volt zowel een elektrische als een verbrandingsmotoraandrijflijn had, waardoor het voor de Volt moeilijk was om dezelfde rentabiliteit te bereiken als een zuiver elektrisch voertuig.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts