Chrysler Voyager betrouwbaarheid

In de categorie minivans wordt Chrysler beschouwd als een van de beste vanwege zijn praktische bruikbaarheid en goede kwaliteit. De Voyager wordt al tientallen jaren door hen geproduceerd en zij hebben hun stempel gedrukt op de categorie minivans. Chrysler heeft zich ook gericht op het leveren van alle nuttige functies die beschikbaar zijn in andere sedan auto’s.

Overzicht

De Voyager wordt aangeboden in L, LX en LXi uitrustingsniveaus, die tonnen geweldige functies hebben zoals Apple CarPlay, veiligheidsvoorzieningen en een systeem met zes luidsprekers. De bestelwagen is alleen verkrijgbaar met voorwielaandrijving en heeft een 3.6 L V6 motor, die ook in andere Pacifica modellen wordt gebruikt.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een uiterst belangrijke factor voor de aankoop van een minivan omwille van het gebruik op lange termijn. Chrysler is berucht om zijn betrouwbaarheidsfactor, maar de minivans zijn beroemd om hun goedkope prijs en ruimtelijkheid. De Voyager heeft een score van 3 op 5 voor zijn betrouwbaarheid, wat net gemiddeld is.

Veiligheid

Veiligheid is nooit een probleem geweest bij auto’s van Chrysler. De Voyager is een veiligheidsbusje met 5 sterren en veel veiligheidsvoorzieningen, maar de standaard veiligheidsvoorzieningen in alle varianten zijn zeer beperkt. Tot de standaardvoorzieningen behoren een achteruitkijkcamera en airbags. Beschikbare veiligheidsfuncties zijn echter botswaarschuwing, voetgangersdetectie, enz.

Afschrijvingspercentage

Chrysler auto’s hebben de reputatie hun waarde niet vast te houden. De Voyager heeft een afschrijving van ongeveer 55% na 5 jaar. Dit hogere afschrijvingspercentage heeft te maken met de inferieure kwaliteit van Chrysler auto’s. De Voyager is echter beroemd, dus verkopen is geen moeilijke opgave.

  Chrysler Sebring betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Volgens vele reviews en meningen van mensen zijn Chrysler auto’s van lage kwaliteit en veroorzaken ze veel problemen. De onderdelen zijn echter niet extreem duur, dus ze kosten niet veel. De gemiddelde jaarlijkse onderhoudskosten van de auto bedragen bijna $700. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de eigenaar. Verder is er een goede garantiedekking voor de auto.

FAQ

Is de Chrysler Voyager een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chrysler Voyager is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chrysler Voyager?

De Chrysler Voyager is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Minivans 2WD

Hoeveel pk heeft een Chrysler Voyager en heeft hij een turbo?

De Chrysler Voyager heeft 287 pk en 262 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.6 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Chrysler Voyager?

12,95 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Chrysler Voyager heeft 17 X 7,5 inch stalen voorwielen en 17 X 7,5 inch stalen achterwielen.

Is de Chrysler Voyager uit productie genomen?

De Voyager is met pensioen gegaan (Verenigde Staten markt) en is vervangen door het Chrysler Town and Country SWB model in 2003.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts