Dodge Durango Betrouwbaarheid

De Durango is weer een andere zeer bekende Dodge auto, naast de Charger en Challenger. De Durango is een middelgrote SUV, en hij heeft zelfs een derde rij voor extra ruimte. De SUV is groot genoeg voor veel bagage, en hij heeft zelfs een AWD-systeem, dat kan worden gebruikt voor off-road ervaringen.

Overzicht

De Durango is al tientallen jaren op de markt, en hij is nu aan zijn derde generatie toe. Er zijn verschillende uitrustingsniveaus van de auto geweest, en hij is er ook in de high-performance SRT-modellen van Dodge. De gewone Durango wordt geleverd met een 3.6 L V6 Pentastar motor, die in veel andere Dodge auto’s is gebruikt.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de Dodge auto’s is de laatste jaren erg goed geweest. De Durango is ook een betrouwbare verschijning in de Dodge-reeks. De kwaliteit is goed en solide genoeg om vele jaren mee te gaan. De betrouwbaarheidsindex van de auto is 81 op 100 door J.D Power, wat als geweldig wordt bestempeld.

Veiligheid

Veiligheid is ook een groot verkoopsargument van de Dodge auto’s. De Durango heeft een totaal van 4 sterren op 5, met geweldige scores in zijn crashtests. De cabine is vrij solide om botsingen te doorstaan, en het heeft vele andere veiligheidsvoorzieningen. Deze veiligheidsvoorzieningen omvatten botsingswaarschuwing, automatische noodstop, dodehoek monitoring, en nog veel meer beschikbare functies.

  Honda Civic Type R Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook nuttig bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. De Durango heeft een afschrijving van ongeveer 41% na 5 jaar in het bezit te zijn. Dit is zeer goed, en de Durango eigenaars hebben het voordeel om hun aandrijving te upgraden door de oude voor een goede prijs te verkopen.

Onderhoud en reparatie

Onderhoudskosten zijn een van de grootste factoren bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. De Durango heeft iets meer onderhoudskosten nodig dan veel andere Dodge auto’s. Hij heeft ongeveer $675 per jaar nodig voor al zijn onderhoud, maar hij heeft een geweldige kwaliteit en weinig kans op grote reparaties, wat een voordeel is.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Dodge Durango?

De Dodge Durango is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat is het vermogen van een Dodge Durango en heeft hij een turbo?

De Dodge Durango heeft 293 pk en 260 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.6 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Dodge Durango?

20,57 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Dodge Durango heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Welke Dodge Durango is het meest betrouwbaar?

De beste jaren van de Dodge Durango zijn 2014, 2018, en 2015. Deze modellen bieden veel plezier voor zowel gezinnen als automobilisten. Hoewel de meeste nieuwe modellen duur zijn, zijn er veel uitstekende gebruikte modellen.

  Dodge Grand Caravan Betrouwbaarheid

Hebben Dodge Durangos veel problemen?

Het meest voorkomende probleem bij Durangos is het falen van de bouten van het uitlaatspruitstuk. Het kan ertoe leiden dat voertuigen gemiddeld 112.030 mijl verliezen. Dit is een veel voorkomend probleem bij Dodge Durango voertuigen die de 5,7-liter V8-motoren hebben.

Wat is een hoge kilometerstand voor een Dodge Durango?

De Dodge Durango kan bij goed onderhoud 200.000 tot 250.000 kilometer meegaan. Als u 15.000 mijl per jaar rijdt, is dat ruwweg 13-16 jaar levensduur. Dit zijn goede cijfers voor een middelgrote SUV.

Is de Durango een goede SUV?

Is de Dodge Durango een SUV die goed is? De Dodge Durango 2022 is voor sommige kopers een goede keuze, maar niet voor iedereen. Het ruime interieur van de Durango is elegant en biedt voldoende ruimte voor zeven personen. De Durango heeft een intuïtief infotainmentsysteem dat gemakkelijk te gebruiken is. Zijn zes- en achtcilinder motoren brengen echt de warmte.

Hebben Dodge Durangos transmissieproblemen?

Deze problemen zijn vaak gemakkelijk zichtbaar. 2021 Dodge Durango transmissieproblemen kunnen bestaan uit schakelvertragingen, knarsen, verspringen of versnellen, een gevoel van trillen of fluitende geluiden of een brandlucht van onder de motorkap.

Zijn Durango’s goed op gas?

Nee, het is niet de auto die u moet kiezen als u ver wilt komen met het gas dat u in de tank stopt.
Voor wie echte power eist, is de 2019 Dodge Durango R/T de SUV om te verslaan. Deze SUV is meer dan alleen een benzineslurper. De Dodge Durango heeft een opmerkelijk trekvermogen, waardoor het een ideale SUV is voor alledaagse taken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts