Dodge Durango SRT 392 Betrouwbaarheid

Dodge produceert de Durango’s al tientallen jaren. Dit zijn mid-size SUV’s met een derde zitrij. De SRT’s zijn de high-performance modellen van Dodge. De Durango SRT wordt geleverd met veel geweldige functies, zoals een AWD-systeem, en nog betere kwaliteit onderdelen, en een luxe interieur.

Overzicht

De Durango SRT is de high-performance versie met een enorme 6.4 L Hemi 392 V8 motor die 475 pk produceert en van 0 naar 60 gaat in enkele seconden. Het AWD systeem in de auto is ook geweldig en zorgt voor extra soepelheid in de aandrijving en off-road capaciteiten.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijk aandachtspunt, maar het is niet altijd het belangrijkste bij high-performance auto’s zoals de Durango SRT. Dodge heeft hun betrouwbaarheid zeker verbeterd. De Durango heeft een geweldige betrouwbaarheidsscore van 81 op 100, en de SRT is nog betrouwbaarder dan dat vanwege de hoogwaardige onderdelen die in de auto worden gebruikt.

Veiligheid

Veiligheid is geen grote zorg bij Dodge auto’s want die is behoorlijk goed. De Durango is een met 4 sterren beoordeelde auto met geweldige resultaten in de crashtest. Het SRT model heeft een van de beste Dodge veiligheidsvoorzieningen zoals meerdere airbags, zelfs meer, stevige cabine kooi, botsing waarschuwing, en nog veel meer, en ze zijn allemaal standaard.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook een zorg in de betrouwbaarheid van een auto. Dodge auto’s presteren meestal goed in doorverkoopwaarden. De Durango verliest ongeveer 40% van zijn oorspronkelijke waarde, en de SRT is nog zeldzamer.

  BMW 2 serie betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van high-performance auto’s is kostbaarder dan reguliere modellen. De gewone Durango kost ongeveer 675 dollar voor zijn preventief onderhoud. Het voordeel van het SRT-model is dat de onderdelen van de beste kwaliteit zijn, en dat ze de eerste vijf jaar weinig problemen vertonen.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Dodge Durango SRT 392?

De Dodge Durango SRT 392 is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Wat zijn de pk’s in een Dodge Durango SRT 392 en heeft deze een turbo?

De Dodge Durango SRT 392 heeft 475 pk en 470 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 6.4 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

De Dodge Durango SRT 392 heeft 20 X 10 inch aluminium voorwielen en 20 X 10 inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts