Ford Bronco Sport Betrouwbaarheid

Ford vrachtwagens en SUV’s zijn beroemd geweest gedurende het hele bestaan van Ford. De Bronco Sport werd samen met de beroemde Bronco uitgebracht, en hij heeft veel geweldige functies. De Bronco Sport wordt geleverd met een standaard 4WD systeem, dat Ford op de markt brengt als het G.O.A.T systeem, wat betekent dat hij over elk type terrein gaat.

Overzicht

Het Sport model wordt geleverd met 2 motoren. De basismotor is een 1.5 L I3 motor die wordt gebruikt in de Base, Big Bend, en Outer Banks uitrustingsniveaus. De andere motor is een 2.0 L I4 turbomotor, die wordt gebruikt in de Badlands uitrustingsniveaus. Het 4WD systeem is standaard in alle voertuigen, met een geweldig HOSS veersysteem.

Betrouwbaarheid

Wat betrouwbaarheid betreft, was Ford ooit een van de meest betrouwbare autofabrikanten. De betrouwbaarheid van Ford is echter gedaald door een aantal van hun modellen. De Bronco Sports heeft, net als de Bronco, een geweldige betrouwbaarheidsscore. Hij is beoordeeld met een betrouwbaarheidsscore van 82/100 door J.D Power.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is groot bij de auto’s van Ford, en vooral bij zijn SUV’s en vrachtwagens. De Bronco Sport is beloond met 5 sterren voor zijn veiligheid. De carrosserie van de auto is uiterst solide, waardoor hij opmerkelijk presteerde in zijn crashtests. De auto wordt geleverd met andere geweldige veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, ABS, elektronische stabiliteitscontrole, enz.

  Buick LaCrosse Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Fords houden meestal hun prijs en hebben een lager afschrijvingspercentage dan vele andere auto’s. De Ford vrachtwagens en SUV’s staan vooral bekend om hun kwaliteit. De Bronco Sport heeft een afschrijving van ongeveer 52% na 5 jaar bezit. Dit is zeer goed, en een groot voordeel van het bezitten van een Ford.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten en reparaties zijn een grote factor in het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. De Bronco Sport kost gemiddeld zo’n 500 dollar per jaar. Het onderhoud en de reparaties zijn meestal niet erg duur, maar onderdelen zijn bij Ford vaak duur.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Bronco Sport?

De Ford Bronco Sport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Ford Bronco Sport en heeft hij een turbo?

De Ford Bronco Sport heeft 181 pk en 190 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3 met een cilinderinhoud van 1,5 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Ford Bronco Sport heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Wat is er mis met de Bronco Sport?

Tot nu toe zijn er twee terugroepacties geweest voor de 2021 Ford Bronco Sport. Een daarvan was te wijten aan een defecte achterwielophanging. De ophangingsmodules zijn mogelijk niet goed aan het subframe bevestigd. Nadat de Bronco Sport was uitgerust met de verkeerde onderste controle-armen aan de voorzijde, werd een tweede terugroeping uitgegeven.

  Ford Escape betrouwbaarheid

Heeft de Bronco Sport een turbo?

Ja, hij heeft turbomotoren. De Bronco Sport staat op hetzelfde platform als de compacte Escape crossover. Alle modellen hebben vierwielaandrijving. De basismotor is een 1,5-liter driecilinder met turbo met een vermogen van 181 pk. Er is echter ook een turbo 2,0-liter viercilinder van 245 pk leverbaar. … De Bronco Sport kan tussen 2000 en 2200 pond trekken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts