Ford Expeditie Betrouwbaarheid

Ford is een gerenommeerd merk voor grote vrachtwagens en SUV’s. De Expedition is een full-size SUV bedoeld om meer ruimte te bieden aan zowel vracht als passagiers. De SUV heeft een passagierscapaciteit van 8 personen. De auto is ook sterk genoeg om er een aanhangwagen achter te slepen.

Overzicht

De huidige generatie van de Expedition werd in 2018 onthuld met een 3,5 L V8 motor. De auto heeft tal van functies met een 4WD-systeem en een uiterst soepele rijervaring. De auto heeft ook een derde rij voor passagiers. De Platinum trim levels hebben een 3,5 L V6 motor die meer pk’s heeft dan de reguliere trim levels.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is niet het beste verkoopsargument van Ford. De Ford SUV’s en vrachtwagens zijn zeker goed in zwaar gebruik, opslag, en kracht, maar ze zijn niet de meest betrouwbare. De Expedition heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0 door Consumer Reports.

Veiligheid

Veiligheid is altijd groot geweest in Ford auto’s, en vooral in Ford SUV’s zoals de Expedition. De auto’s zoals de Expedition hebben een duidelijk voordeel bij crashes door hun harde carrosserie, en hoge bodemvrijheid. De Expedition kreeg ook een geweldige veiligheidsscore van 5 op 5 van de NHTSA in zijn crashtests. Het heeft vele andere veiligheidsvoorzieningen zoals een lane-keeping systeem, airbags, botsing waarschuwing, en nog veel meer beschikbare opties.

Afschrijvingspercentage

Fords zijn misschien niet de meest betrouwbare auto’s, maar ze houden zeker hun prijzen zeer goed. De Expedition heeft ook een grote restwaarde, en ze hebben een afschrijving van ongeveer 18% na 1 jaar, en slechts 51% na 5 jaar bezit.

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten liggen bij neg SUV’s vaak iets hoger door de onderdelen die in de auto gebruikt worden. De Expedition heeft een gemiddelde onderhoudskost van $850, wat de hoogste is van de Ford auto’s. De kwaliteit van de onderdelen en de auto is echter extreem goed, en ze hebben minder geld nodig voor reparaties en enkel voor het preventieve onderhoud.

  Porsche vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Expedition?

De Ford Expedition is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Expedition en heeft hij een turbo?

De Ford Expedition heeft 375 pk en 470 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Expedition?

9,8 inch ( 24,89 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Ford Expedition heeft 18 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaan Ford Expedition motoren mee?

Afhankelijk van hoe goed u hem onderhoudt, moet de motor van de Ford Expedition tussen 150.000 en 300.000 jaar meegaan. De 5.4L V8 met 16 kleppen heeft de motor met de laagste levensduur.

Wat is het betrouwbaarste jaar voor de Ford Expedition?

Ford brengt elk jaar nieuwe modellen op de markt, maar sommige voertuigen hebben het beter gedaan dan andere. De slechtste jaren voor Ford zijn de 2003 en 2006 Ford Expeditions, terwijl het 2019 model en 2020 de beste zijn. Ondanks dat sommige auto jaren de slechtste reviews hebben, zijn er veel jaren met geweldige auto reviews.

Wat is betrouwbaarder Tahoe of Expedition?

De Ford Expedition wint de Best Large SUV for Families 2020 award. Maar de Chevrolet Tahoe is een meer betaalbare rivaal en biedt een grote voorspelde betrouwbaarheid rating, evenals vele functies.

Hebben Ford Expeditions motorproblemen?

Het is vrij gebruikelijk in Expeditions met V8’s van de familie, met inbegrip van de 4.6L of 5.4L. Dit probleem komt het meest voor bij Expeditions die tussen 1999 en 2003 werden gebouwd. Andere getroffen jaren zijn Expeditions van 1999 tot 2003, 2004-2008 Expeditions en 1997-1998.

  Ford C Max Betrouwbaarheid

Is de Ford Expedition het geld waard?

De Ford Expedition is een grote SUV die zeer goed gebouwd is en het geld waard is. Hij heeft ook een van de hoogste prestatiescores in zijn klasse. De Expedition heeft een uitstekende wegligging voor een voertuig van deze omvang. Deze Ford is beschikbaar in twee- en drie-rij opties. Hij biedt ruime zitplaatsen en voldoende laadruimte.

Wat is de grootste SUV van Ford?

De grootste SUV van Ford is de 2022 Ford Expedition Max. Het is een Ford Expedition Max, maar dan veel groter. Hij is veel groter. De Ford Expedition Max meet 221,9 inch in lengte, terwijl de standaard Ford Expedition 210 inch meet.

Wat is het slechtste jaar voor de Ford Expedition?

2006 was het slechtste jaar voor een Ford Expedition. 2006 was het slechtste jaar voor een Ford Expedition. Er waren de meeste klachten over de motor en de lak die eraf viel. CarComplaints.com meldt dat het grootste probleem van de Ford Expedition het onvermogen was om de motor af te zetten wanneer het failsafe lampje brandt.

Welke heeft meer laadruimte Suburban of Expedition?

Met de derde rij ingeklapt breidt de laadruimte van de Expedition zich uit van 57,5 naar 73,3 kubieke meter. De 2019 Chevy Suburban is de winnaar in alle drie de dimensies. Hij heeft 39,3 kubieke meter meer lading dan de Expedition, 76,7 kubieke meter minder dan de tweede rij en 121,7 kubieke centimeter met beide rijen opgeklapt.

Welke is beter Yukon of Expedition?

De 2021 GMC Yukon Denali biedt betere functionele mogelijkheden, een sterkere motor, en geweldige financieringsopties die hem nog betaalbaarder maken. De 2020 Expedition Platinum biedt veel speciale functies, maar onze experts zijn van mening dat de 2021 GMC Yukon Denali een betere keuze is.

  Ford Bronco betrouwbaarheid

Heeft de 2022 Expedition premium gas nodig?

De Expedition kan rijden op 87 procent octaan. Voor optimale prestaties, zoals bij het slepen, wordt echter aangeraden om 91 octaan te gebruiken.

Wanneer is Ford gestopt met het plaatsen van V8 in de Expedition?

2015

Is de Expedition Max groter dan de Expedition?

Ford Expedition Max meet een voet langer dan de gewone Expedition. Voor langere reizen biedt hij plaats aan maximaal acht passagiers. Zelfs lange mensen zullen zich op hun gemak voelen op de derde rij. De Expeditions zijn standaard uitgerust met stoffen zetels. Er zijn ook opties voor gewatteerd leder in hogere uitvoeringen.

Is een Ford Expedition comfortabel?

Hij is comfortabel en ruim. De Ford Expedition is een drie-rij SUV die plaats biedt aan maximaal zes personen in de traditionele zin. De Expedition Max is ruimer en comfortabeler dan de kortere Expedition. Het 2021-model krijgt een nieuwe basistrim en extra optionele functies.

Hoeveel kilometer kan een Ford Expedition rijden op een volle tank?

Brandstofbesparing: De Expedition haalt tot 17 mpg in de stad en tot 23 op de snelweg. Deze cijfers zijn vergelijkbaar met, zo niet beter dan, Ford’s rivalen.

Wat is de meest luxueuze Ford Expedition?

Platinum. De 2021 Ford Expedition Platinum is het meest luxueuze SUV-model. Het combineert comfort en prestaties. De prestaties zijn aanzienlijk verbeterd voor de standaard aandrijflijn. Active Motion(r), voorstoelen bevatten massagefuncties die zorgen voor een zeer comfortabele rit.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts