Ford Explorer Betrouwbaarheid

Ford is populair om zijn SUV’s en grote vrachtwagens vanwege hun praktische bruikbaarheid, mogelijkheden, kracht en grote ruimte. De Explorer is een full-sized SUV, die kleiner is dan de Expedition, maar groter dan de Ford Edge. Het is in zijn 6e generatie, en het heeft een grote lichaam, dat is zeer mooi om naar te kijken.

Overzicht

De Explorer is verkrijgbaar in 6 uitrustingsniveaus, en hij heeft ook een hybride versie. De auto wordt aangeboden in drie verschillende types van 2.5 L, 3.3 L V6, en 3.3 L V6 hybride motor. De auto heeft een standaard RWD systeem, maar er is ook een 4WD systeem beschikbaar.

Betrouwbaarheid

Ford heeft veel goede dingen voor een SUV, maar betrouwbaarheid is het niet. Fords lijden voortdurend in zijn brandstofefficiëntie en motorproblemen, maar ze hebben enkele goede dingen. De Explorer presteert echter beter dan andere Ford SUV’s, en hij heeft een goede betrouwbaarheidsscore van 81 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is niet de grootste zorg voordat u een Ford auto koopt. De Explorer heeft ook een geweldige veiligheidsscore van 5 op 5. Hij presteerde geweldig in zijn crashtests, wat de solide carrosserie van de auto bevestigt. De IIHS bekroonde de auto met zijn Top Safety Pick+ award. Verder beschikt hij over vele veiligheidsvoorzieningen zoals dodehoekbewaking, botswaarschuwing, voetgangersdetectie, etc.

Afschrijvingspercentage

Een van de beste dingen aan de Fords is de restwaarde van de auto’s. Ook de restwaarde van de Explorer is zeer hoog, zelfs na vele jaren. na 5 jaar in het bezit te zijn van de auto heeft de Explorer een afschrijvingspercentage van 52%, wat geweldig is voor een voertuig.

  Ford Focus Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Grotere SUV’s kosten meestal meer dan kleinere voertuigen in hun onderhoud. De Explorer kost gemiddeld zo’n $732 per jaar voor al zijn onderhoud en reparaties. De onderhoudskosten zijn hoog, maar de kwaliteit van de auto is solide, en het heeft minder kans op grote reparaties en vervanging van onderdelen.

FAQ

Is de Ford Explorer een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Ford Explorer is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Explorer?

De Ford Explorer is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Wat is het vermogen in een Ford Explorer en heeft deze een turbo?

De Ford Explorer heeft 300 pk en 310 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2,3 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Ford Explorer?

83.9 Cubic Feet ( 2.376 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Ford Explorer?

20,83 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Ford Explorer heeft 18 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Welk jaar is de Ford Explorer het meest betrouwbaar?

De beste jaren van de Ford Explorer zijn 2010 en 2011. Hoewel de 2010 Ford Explorer iets ouder is, heeft hij een betrouwbare motor. De 2011 Ford Explorer is vergelijkbaar met de 2010 Explorer, maar hij heeft veel meer handige functies. Zowel de oudere modellen als de nieuwere modellen delen enkele opmerkelijke punten.

  Ford C Max Betrouwbaarheid

Hoe lang kunt u verwachten dat een Ford Explorer meegaat?

Een Ford Explorer gaat in de meeste gevallen tussen de 10 en 17 jaar mee. Een Ford Explorer kan tot 15 jaar meegaan als hij goed wordt onderhouden en jaarlijks 12.000 mijl wordt gereden.

Wat is een hoge kilometerstand voor een Ford Explorer?

De gemiddelde Ford Explorer kan tussen 80.000 en 200.000 mijl afleggen. Explorer forums zullen u vele voorbeelden van Explorer eigenaars met meer dan 300k mijl. Het is een geweldige manier om geld te besparen als je ziek bent van het betalen van auto betalingen.

Welk jaar had het transmissie problemen?

Transmissie problemen en storingen zijn heel gebruikelijk op Ford Explorers, vooral die gemaakt zijn in 2002/2003 en 2004. Een dealer kan u veel in rekening brengen voor een reparatie.

Houden Ford Explorers hun waarde?

Na 5 jaar verliest een Ford Explorer 52% en heeft een doorverkoopprijs van $51K. Als u een Ford Explorer van de weg rijdt, verliest hij in de eerste twee jaar meer dan een kwart van zijn waarde.

Waarom hebben Ford Explorers schakelproblemen?

Dit zijn veel voorkomende redenen voor schakelproblemen: te weinig transmissievloeistof, slechte onderhoudscultuur, defect vacuüm of defecte sensoren. Ford Explorer eigenaren hebben een aantal veel voorkomende oplossingen gedeeld: Vervang uw transmissie. Ford TSB herprogrammering transmissiecontrole.

Is gebruikte Ford Explorer goed?

Een gebruikte Ford Explorer is een geweldige investering en een betere deal dan het kopen van een nieuw model. De hogere trim niveaus kunnen vrij duur zijn, terwijl de lagere-spec Explorers het meest betaalbaar zijn.

  Ford Edge betrouwbaarheid

Heeft Ford Explorer derde-rij stoelen?

De meerderheid van de 2022 Ford Explorer modellen komen standaard met zitplaatsen voor 6 personen. Deze lay-out omvat twee kuipstoelen op de 1e rij, twee kuipstoelen op de 2e, en een derde-rij bank die plaats biedt aan een extra 2 personen.

Heeft de Ford Explorer 7 zitplaatsen?

De Ford Explorer 2022 heeft maximaal 7 zitplaatsen, met een totale inhoud van 152,7 kubieke meter. Dit betekent dat iedereen zich comfortabel zal kunnen voelen, zelfs als elke zitplaats bezet is.

Wanneer heeft Ford Explorer derde rij toegevoegd?

2006 – De vierde generatie Ford Explorer werd gelanceerd met elektrisch neerklapbare derde-rij stoelen, elektrische treeplank en een 4,6-liter V8-motor.

Kunt u een Ford Explorer krijgen zonder de derde-rij stoelen?

Sommige modellen kunnen zeven personen vervoeren, maar de derde zitrij kan worden verwijderd zodat de truck kan worden gebruikt voor het trekken en slepen. De nieuwste modellen van de Explorer hebben derde-rij stoelen die op te vouwen tot de vloer en zorgen voor meer laadruimte.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts