Ford Focus Electric Betrouwbaarheid

Elektrische auto’s zijn de toekomst van de auto-industrie. De Focus Electric is een volledig elektrische auto met een 5-deurs hatchback carrosserievorm. De auto heeft veel functies te bieden, en omdat hij niet meer leverbaar is, is de auto een goede elektrische optie om te kopen. Het uiterlijk is ook goed voor een kleine auto, en de actieradius is ook ruim voldoende voor stadsgebruik.

Overzicht

De auto heeft veel prijzen gewonnen vanwege zijn capaciteiten. De Focus Electric heeft een 23 kWh lithium-ion batterij, wat een geschatte actieradius geeft van 122 km. Er is ook een grotere batterijvariant van deze auto met een 33,5 kWh lithium-ion batterij.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van auto’s is vaak belangrijk, en mensen willen een auto kopen die vele jaren meegaat en die hen minder geld kost. Auto’s van Ford zijn niet de meest betrouwbare op de markt vanwege hun hoge onderhoudskosten en een aantal problemen. De Focus Electric heeft een ondergemiddelde score van 2 van de 5 sterren door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheid is ook een factor van betrouwbaarheid, die zeer belangrijk is. Over het algemeen zijn de veiligheidsmaatregelen bij Ford-auto’s behoorlijk goed. Hoewel het elektrische model niet crash-tested werd door zowel IIHS als NHTSA, kunnen we de goede veiligheidsmaatregelen veronderstellen als we kijken naar de ratings van de andere modellen van de Focus.

  Dodge Grand Caravan Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Auto’s van Ford hebben nog een voordeel in de afdeling doorverkoop. Deze auto’s worden niet snel afgeschreven en zijn nog steeds goed aan de prijs. De Focus Electric doet het ook goed, en het 2018 model schrijft rond de 33% af, wat extreem goed is voor een auto.

Onderhoud en reparatie

Elektrische auto’s worden vaak gezien als zeer onderhoudsarm, maar ze hebben ook onderhoud nodig aan hun onderdelen. De Focus electric heeft ook onderhoud nodig, maar de onderhoudskosten zijn veel lager dan de andere Focus modellen. Omdat het een elektrische auto is, heeft hij bovendien minder onderhoudsbeurten nodig en is de kans op grote reparaties kleiner.

FAQ

Is de Ford Focus Electric een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Ford Focus Electric is een auto met voorwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Focus Electric?

De Ford Focus Electric is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compact Cars

Hoeveel pk heeft een Ford Focus Electric en heeft hij een turbo?

De Ford Focus Electric heeft 143 pk en 184 lb-ft koppel.

Wat voor wielen heeft hij?

De Ford Focus Electric heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Is er een Ford Focus Electric?

Het tweede volledig elektrische productievoertuig van Ford, de Focus Electric, werd in december 2011 gelanceerd (de Ford Ranger EV was de eerste). De Focus Electric heeft dezelfde carrosserie of glijder als de Ford Focus van de derde generatie.

  Ford F150 Raptor Betrouwbaarheid

Wordt de Ford Focus Electric uit productie genomen?

De stopzetting van de Focus Electric in 2018 was te wijten aan slechte verkoopprestaties. Hij verkocht net geen 2000 eenheden per jaar, veel minder dan de Leaf. De voorwielen werden aangedreven door een 123 pk sterke elektromotor, met een topsnelheid van 135 km/u (84 MPH).

Hoe lang gaat een Ford Focus Electric batterij mee?

De gemiddelde levensduur van een Ford Focus batterij bedraagt 3 tot 5 jaar. Dit kan echter sterk variëren, afhankelijk van het weer, het type accu, de rijgewoonten en de grootte van de accu. Uw batterij is misschien niet helemaal leeg, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij optimaal werkt.

Zal Ford volledig elektrisch gaan?

Ford investeert miljarden in elektrische voertuigen Ford Motor Co. Ford Motor Co. Deze investering, de grootste in de geschiedenis, zal een nieuwe assemblagefaciliteit financieren om volledig elektrische F-Serie trucks te produceren, evenals drie batterijfabrieken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts