Ford Mustang Mach-E Betrouwbaarheid

Ford is vooral bekend om zijn vrachtwagens en Mustang-serie. De Mustang is een serie sportauto’s die erg populair is in de wereld. De Mach-E is een volledig elektrische auto, die in 2020 werd geïntroduceerd, en hij is ook zeer beroemd geworden. Het uiterlijk van de auto is zeer sportief, en de specs zijn ook geweldig.

Overzicht

De Mustang is normaal gesproken een coupé of cabriolet, maar de Mach-E is een 5-deurs compacte SUV. De auto heeft een 68 kWh batterij die een geschatte actieradius geeft van bijna 211 mijl. Hij is er in zowel RWD als AWD systemen. Er is ook een andere variant van de auto, die een grotere actieradius heeft van ongeveer 300 mijl.

Betrouwbaarheid

Ford staat meestal bekend om zijn in massa geproduceerde auto’s, maar die zijn niet allemaal even betrouwbaar. Er zijn veel problemen geweest met de Fords en hun kwaliteit. Toch zijn er veel geweldige auto’s door hen geproduceerd. De Mach-E is vrij beroemd, maar de voorspelde betrouwbaarheid van J.D Power is 60 op 100, wat behoorlijk onder het gemiddelde is. Niettemin is de auto nieuw en zouden er veel verbeteringen zijn in de volgende modellen.

Veiligheid

Ford heeft een goede reputatie op het gebied van de veiligheid van zijn auto’s. De Mustang Mach-E is getest in de crashtests van de IIHS, en kreeg een beoordeling van “Goed”. De auto werd ook genoemd in de IIHS ‘Top Safety Pick award. Hij heeft ook veel veiligheidsvoorzieningen zoals botsingswaarschuwing, cruise control, lane assist, etc.

Afschrijvingspercentage

Een andere belangrijke factor om de betrouwbaarheid van een auto te kennen is het afschrijvingspercentage. De afschrijving is niet erg hoog bij Ford auto’s. De Mach-E is een relatief nieuwe auto en het is moeilijk om zijn afschrijvingspercentage te beoordelen, maar hij zou ongeveer 13% per jaar afschrijven.

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten van elektrische auto’s zijn meestal lager dan die van conventionele ICE-auto’s. EV’s moeten echter ook onderdelen vervangen en regelmatig onderhouden worden om vlot te kunnen rijden. De Mach-E zou ongeveer een maximum van 400 dollar per jaar nodig hebben voor al zijn onderhoud.

  Ford Edge betrouwbaarheid

FAQ

Is de Ford Mustang Mach-E een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Ford Mustang Mach-E is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Mustang Mach-E?

De Ford Mustang Mach-E is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Ford Mustang Mach-E en heeft hij een turbo?

De Ford Mustang Mach-E heeft 266 pk en 317 lb-ft koppel.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Ford Mustang Mach-E?

5,7 inch ( 14,48 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Ford Mustang Mach-E heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Is de Mach-E het waard?

Ja! De Ford Mustang Mach-E zal u veel rijplezier bezorgen. U kunt er op elke weg mee rijden zonder u zorgen te maken over benzineprijzen. Bovendien is de prijs van de auto ook redelijk. Volgens New Ride Reviews is de efficiëntie van de Mach-E solide met 3,3 mijl per kWh. Hij merkte wel op dat snelweg rijden met passagiers of lading gemiddeld tussen de 2,6 en 2,7 mijl per kWh kan. De Mach-E is een overtuigende elektrische auto, ondanks een paar kleine problemen.

Is de Mustang Mach-E enkel elektrisch?

Ja! De Ford Mustang Mach E is een van de beste elektrische voertuigen die vandaag beschikbaar zijn. De Mach-E is uitgerust met een batterij met uitgebreide actieradius, achterwielaandrijving en een maximale actieradius van 300 mijl volgens de EPA. 1. Mach-E mikt op 346 pk en 428 pond in de extended-range all-wheel-drive configuraties.

Kan ik Mach E opladen aan Tesla supercharger?

Inside Devs zegt dat het momenteel niet kan. Tesla zal binnenkort zijn supercharging netwerk toegankelijk maken voor alle merken.

Hoe snel kan de Mach-e gaan?

Ford zegt dat de Mach-E GT Performance 60 mph kan halen in 3.5 seconden.

Hoe snel laadt de Mustang Mach-E op?

De gelijkstroom snellader van de Mach-E is niet al te slecht als je tot het 80% SOC niveau komt. Ford claimt een DC snellaadtijd van tussen 10% en 80% in 52 minuten. Kyle kon de batterij opladen in slechts 49 minuten.

  Ford Focus Electric Betrouwbaarheid

Hoe lang gaan batterijen van elektrische auto’s mee?

Het antwoord is – ideaal – dat de lithium-ion batterij van uw elektrische auto hooguit acht jaar meegaat als u een nieuwe koopt. Over een paar jaar zou de levensduur van de batterij moeten verbeteren.

Moet ik mijn Mach E elke dag opladen?

U hoeft uw auto niet elke dag op te laden. Het hangt ervan af hoe vaak u uw wagen gebruikt. Het grootste deel van het opladen van de Mach E zal thuis gebeuren. Om ervoor te zorgen dat uw auto de hele dag door volledig opgeladen is, kunt u hem het beste ’s nachts in het stopcontact steken. U kunt een 140V stopcontact gebruiken, maar dit zal u slechts een gemiddeld bereik van drie mijl per uur geven.

Moet u uw elektrische auto altijd aan de stekker laten zitten?

Het is bijna altijd veilig om een elektrische auto aan te sluiten. De batterij is beschermd tegen overladen door elektrische voertuigen. Het is volkomen koel om hem aangesloten te laten.

Hoeveel vermogen heeft de Mustang Mach-E?

Het basismodel van de Mustang Mach-E heeft 266 pk. Hij is echter ook verkrijgbaar met 346 pk en achterwielaandrijving.

Heeft de Mustang Mach-E regeneratief remmen?

Ja, de Mach-E heeft regeneratieve remmen die helpen energie te besparen. De Mustang Mach-E met standaardbereik kan tussen 10 procent en 80 procent opladen in slechts 45 minuten, tijdens het opladen bij een DC-snellaadstation. Het regeneratieve remsysteem aan boord van de Mustang is een agressieve aanvulling op deze oplaadmethodes.

Heeft de Mach e een sportmodus?

Ja, de Mach-e heeft een sportmodus die in dit geval Untamed heet. Ford zegt dat Untamed een geweldige manier is om de opwinding te verhogen.

Hebben Mustangs tractiecontrole?

Ja, de Mustang Mach-E is standaard voorzien van tractiecontrole. Deze schakelaar is te vinden in de Mustang net achter je shifter. Hij zit op een heel gewone plek, maar als dat niet zo is, controleer dan je stuur. Het is heel eenvoudig om de tractiecontrole in en uit te schakelen.

  Ford Mustang Betrouwbaarheid

Heeft de Mustang Mach-E een glazen dak?

Mustang-eigenaars hebben de optie van een glazen dak op V6- of GT-modellen. Dat biedt een 360-graden-zicht, zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming die de coupé biedt tegen alle weersomstandigheden. De verschuifbare zonnekap houdt de UV-stralen tegen en laat u toe om van op een veilige afstand van het uitzicht te genieten.

Heeft de Mustang Mach-E self-driving?

Ford introduceert voor de Mustang Mach-E een nieuw handsfree rijhulpsysteem, ‘qua ontwerp vergelijkbaar met Tesla Autopilot’. De Ford Mustang Mach-E was uitgerust met de Ford Co-Pilot360 suite bestuurdersassistentiesystemen toen we hem vorig jaar testten.

Heeft de Mach-E AWD?

Ja, er bestaat een AWD-versie van de Mach-E. De Mustang Mach-E, een range-topping Mustang, wordt geleverd met achterwielaandrijving en een batterij met uitgebreide actieradius. Hij heeft een EPA-geschatte actieradius van 305 mijl. De versie met verlengde batterij voor vierwielaandrijving heeft een bereik van ongeveer 270 mijl.

Heeft de Mach-E een verwarmd stuur?

Ja, hij wordt geleverd met verwarmd stuurwiel. In een Mustang Mach-E voelt het alsof u naast een vuurtje zit wanneer de temperatuur daalt. In dit stille, intieme heiligdom wordt uw autorit een plezier. U kunt kiezen om uw auto te verwarmen met verwarmde zetels of het stuurwiel.

Zal de Mustang Mach-e zijn waarde behouden?

Hij zal zijn waarde waarschijnlijk beter behouden dan heel wat gelijkaardige SUV’s. Uit deze prognoses blijkt dat de gemiddelde SUV 48,9 % van zijn waarde behoudt en dat de gemiddelde auto 46,5 % van zijn oorspronkelijke waarde behoudt. De Ford Mustang Mach-E zal naar verwachting 39,7 procent van zijn oorspronkelijke prijs behouden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts