Ford Taurus Betrouwbaarheid

Ford is een van de grootste autofabrikanten in de VS geweest, en de Taurus was een full-sized sedan. De Taurus werd geïntroduceerd in 1985, en het was een van de best verkopende auto’s in de VS tot 1997. De 6e generatie was de laatste van de Taurus, en hij had veel upgrades ten opzichte van de vorige.

Overzicht

De auto had een 3.5 L EcoBoost motor die 365 pk produceerde, wat erg snel is voor een sedan. Het heeft ook een AWD-systeem voor maximale soepele ritten, en vele andere noodzakelijke veiligheids- en interieurfuncties. Hij werd in 2018 door Ford uit productie genomen, met de bedoeling zich te concentreren op vrachtwagens en SUV’s.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een grote factor, en het kennen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto is erg belangrijk. Ford staat bekend om zijn in massa geproduceerde auto’s, vrachtwagens en sportwagens, maar het is niet het meest betrouwbare merk. Er zijn echter nog steeds enkele betrouwbare auto’s. De 2019 Taurus heeft een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100, wat echt geweldig is.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Ford is meestal erg goed in het veiligheidsaspect en het heeft echt geweldige scores in crashtests. De Taurus werd ook crash-tested door NHTSA, en hij werd beloond met 5 van de 5 sterren. Bovendien beschikt hij over andere veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, dodehoekbewaking, cruise control, enz.

  Porsche vs. Range Rover: Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Ford staat bekend om zijn goede restwaarde en lagere afschrijvingspercentage. De Taurus is een uit productie genomen auto, maar heeft nog steeds een goede restwaarde. De 2019 Taurus zou na 5 jaar ongeveer 50% afgeschreven zijn, wat echt goed is.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud is vaak enorm belangrijk en Ford heeft de reputatie iets hogere onderhoudskosten te hebben dan andere concurrenten. De Taurus heeft een gemiddelde onderhoudskost van bijna $700. De kwaliteit van de onderdelen is echter prima, dus dat is mooi meegenomen.

FAQ

Is de Ford Taurus een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Ford Taurus is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Ford Taurus?

De Ford Taurus is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen van een Ford Taurus en heeft hij een turbo?

De Ford Taurus heeft 288 pk en 254 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,5 L Het brandstofsysteem is: Sequentiële MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Ford Taurus?

20.1 Cubic Feet ( 0,569 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Ford Taurus?

12,95 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Ford Taurus heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Heeft Ford Taurus veel problemen?

Er zijn een paar motorproblemen gemeld in sommige 2013 Ford Taurus modellen. Een intermitterende fout in de nokkenas synchronizer assemblage kan ervoor zorgen dat de motor van hun voertuig misfire tijdens het rijden op snelwegen. De getroffen voertuigen zullen schokken en chug wanneer zij versnellen.

  Ford Ranger betrouwbaarheid

Heeft Ford Taurus transmissie problemen?

Transmissie Probleem. Transmissie problemen hebben de titel van het ergste Taurus probleem op Car Complaints. Dit is gebaseerd op vele factoren zoals gemiddelde kilometerstand en reparatiekosten.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts