GMC Acadia Betrouwbaarheid

GMC is een onderdeel van General Motors dat zich richt op grotere voertuigen zoals pick-up trucks, SUV’s, enz. De Acadia is een full-size crossover SUV, die 7 tot 8 personen kan vervoeren. De derde rij kan worden opgeklapt, wat extra ruimte geeft voor bagage.

Overzicht

De Acadia is een solide wagen, die zelfs op het vlak van prestaties goed is. Hij wordt geleverd in twee aandrijflijnen met een 2.0 L motor en een 3.6 L motor, en beide hebben een 9-traps automatisch transmissiesysteem. Het 3.6 L model wordt ook geleverd met een AWD systeem.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is cruciale informatie voordat je een auto koopt. General Motors maakt al eeuwen auto’s, en ze zijn ook betrouwbaar genoeg om te vertrouwen. GMC heeft een betrouwbaarheidsscore van 3.0 op 5.0 en staat op 22 van de 32 automerken, wat niet de grootste is. De Acadia is echter een behoorlijk betrouwbare SUV met een betrouwbaarheidsscore van 76 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is een grote zorg voor de consument tegenwoordig, en dat is een goede zaak. GMC trucks worden regelmatig crash-tests ondergaan door NHTSA en IIHS. De Acadia heeft een crash-test ondergaan bij de NHTSA, en heeft een perfecte score van 5.0 uit 5.0 gekregen. Hij heeft veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals een automatisch remsysteem, een lane-departure systeem, airbags, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. GMC heeft een behoorlijke restwaarde, zelfs na 5 jaar. Hij is gemiddeld 50% afgeschreven na 5 jaar. De Acadia heeft ook een behoorlijk afschrijvingspercentage van 53% na 5 jaar.

  GMC Savana Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatie kosten zijn niet de laagste bij GMC trucks. Deze trucks en SUV’s kosten gemiddeld rond de $744 per jaar, wat een beetje hoog is in vergelijking met andere concurrenten. De onderhoudskosten van de Acadia bedragen bijna $734, wat al het preventieve onderhoud en de onaangekondigde bezoeken dekt.

FAQ

Is GMC Acadia een voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De GMC Acadia is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de GMC Acadia?

De GMC Acadia is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Wat zijn de pk’s in een GMC Acadia en heeft deze een turbo?

De GMC Acadia heeft 228 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

GMC Acadia heeft 18 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 18 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Heeft GMC Acadia veel problemen?

Critici en recensenten zijn snel critici van de 2020 MY Acadia geweest, wijzend op zijn vele tekortkomingen. De meeste van de problemen zijn klein in vergelijking met de eerste Acadia’s.

Welke problemen hebben GMC Acadia’s?

De Acadia was een paar jaar vrij van grote problemen. De modeljaren 2017 en 2018 van de Acadia werden geteisterd door enkele bekende en nieuwe problemen. Het meest voorkomende probleem was een defecte aandrijfas.

  Audi vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Wat is de gemiddelde levensduur van een GMC Acadia?

GMC Acadia is een stevige SUV die bij goed onderhoud en verantwoord gebruik ongeveer 200.000 mijl mee kan gaan. Uw Acadia gaat 13,5 jaar mee, gebaseerd op 15.000 mijl per jaar.

Wat is beter Ford Explorer of GMC Acadia?

Zowel de GMC Acadia als de Ford Explorer zijn stijlvolle SUV’s die veel ruimte, veiligheid, technologie en comfort bieden voor het hele gezin. De 2019 Explorer is echter krachtiger dan de 2019 Acadia. De Explorer krijgt ook een betere brandstofkilometrage, met 21 mpg in steden en 26 mpg snelweg.

Is Toyota Highlander beter dan GMC Acadia?

De GMC Acadia heeft een hoger koppel dan de Toyota Highlander, en dit zorgt ervoor dat hij het vermogen van zijn motor beter op de wielen overbrengt. Als u veel passagiers moet vervoeren, is de GMC Acadia minder comfortabel dan de Toyota Highlander.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts