GMC Canyon betrouwbaarheid

GMC is een onderdeel van General Motors dat zich richt op grotere voertuigen zoals pick-up trucks, SUV’s, etc. De Canyon is een kleine pick-up truck, die gespecialiseerd is in off-road rijden en slepen. De auto heeft een geweldig veersysteem, met 31″ banden.

Overzicht

De Canyon is een solide voertuig, dat zelfs op hoge terreinen en ruige paden goed te gebruiken is. Hij wordt geleverd in twee aandrijflijnen met een 2,5 L motor en een 3,6 L motor. De truck heeft ook mogelijkheden van 4WD in 3.6 L trim levels.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is cruciale informatie voordat je een auto koopt. General Motors maakt al eeuwen auto’s, en ze zijn ook betrouwbaar genoeg om te vertrouwen. GMC heeft een betrouwbaarheidscijfer van 3.0 op 5.0 en staat op 22 van de 32 automerken, wat niet de grootste is. De Canyon heeft echter een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 79 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig een grote zorg voor de consument, en dat is een goede zaak. GMC trucks worden regelmatig crash-tests ondergaan door NHTSA en IIHS. De Canyon is zowel door NHTSA als IIHS aan crash-tests onderworpen en zij hebben de auto beoordeeld met gemiddelde veiligheidsscores. Hij heeft beschikbare veiligheidsvoorzieningen zoals botsingswaarschuwing, waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. GMC heeft een behoorlijke restwaarde, zelfs na 5 jaar. Hij is gemiddeld 50% afgeschreven na 5 jaar. Ook de Canyon heeft een behoorlijk afschrijvingspercentage van 40% na 5 jaar.

  Ford C Max Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatie kosten zijn niet de laagste bij GMC trucks. Deze trucks en SUV’s kosten gemiddeld rond de $744 per jaar, wat een beetje hoog is in vergelijking met andere concurrenten. De onderhoudskosten van de Canyon zijn bijna $ 548 door RepairPal, die al het preventieve onderhoud en de niet tijdige bezoeken dekt.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de GMC Canyon?

De GMC Canyon is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een GMC Canyon en heeft deze een turbo?

De GMC Canyon heeft 308 pk en 275 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferbak van de GMC Canyon?

61.7 Cubic Feet ( 1,747 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

GMC Canyon heeft 17 x 8 inch Aluminium Voorwielen en 17 x 8 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel mijl gaan GMC Canyons mee?

Met het juiste onderhoud, kan een typische Canyon minstens 200.000 mijl meegaan. Vele eigenaars beweren dat hun Canyon de kaap van de 300.000 heeft overschreden. Ze zijn optimistisch dat hun Canyon nog 100.000 kilometer meegaat.

Is GMC Canyon een goede truck?

De GMC Canyon 2022 is een goede optie voor compacte pick-up trucks. De Canyon is beschikbaar in Crew Cab en Extended modellen. Hij maakt indruk met zijn gevarieerde motoropties, sterke trekcapaciteiten, en goed gemanierd rijgedrag. De Canyon is meer een werkpaard dan een familie vervoerder.

  Chevrolet Colorado betrouwbaarheid

Wat is beter GMC Canyon of Tacoma?

Normaal gezien zou de Tacoma de duidelijke winnaar zijn. In dit geval biedt de GMC Upstart echter een nieuw pakket met een verfijnd rijgedrag, meer configuratiemogelijkheden en algemene capaciteiten. De winnaar van deze ronde is de GMC Canyon.

Wat is beter GMC Canyon of Ford Ranger?

De 2021 GMC Canyon’s 2,5-liter 4-cilinder motor is 200-pk. De 2021 Ford Ranger wordt aangedreven door een 295-pk EcoBoost-motor met Auto Start-Stop Technologie. Hij is net iets sneller dan de 2021 GMC Canyon.

Is de GMC Canyon hetzelfde als de Chevy Colorado?

Hoe je het ook formuleert, de GMC Canyon is en Chevrolet Colorado zijn zeer vergelijkbaar. General Motors produceert beide merken en deelt dezelfde technologie en concepten. Beide vrachtwagens hebben dezelfde aandrijflijn, afmetingen voor vracht en passagier, en ook dezelfde afmetingen.

Welke truck is groter Canyon of ranger?

De Ranger meet 210,8 inch in de lengte, 73,3 inch in de breedte en 70,7 tot 71,5 inch in de hoogte. Hij weegt tussen 4.232 en 4.441 pond. Er zijn drie soorten body-and-cabine-opties voor de 2019 GMC Canyon: Extended Cab met lange bedden, Crew Cab met lange bedden, en Crew Cab zonder kort bed.

Welke is groter Colorado of Canyon?

De 2019 Colorado en 2019 Canyon lijken qua afmetingen erg op elkaar. Het enige verschil zit hem in hun lengte. De Colorado meet 212,7 inch lang, terwijl de Canyon 212,2 inch tot 224,9 inch meet.

  Cadillac CT6 Betrouwbaarheid

Welke problemen heeft de GMC Canyon?

Hier is een lijst van de meest voorkomende GMC Canyon problemen:

  • Transmissie problemen.
  • Problemen met de stuurinrichting.
  • Motor Problemen.
  • Defecte remklauwen.
  • Slecht functionerende airco en verwarming.

Heeft hij Android Auto?

Ja, de Canyon 2022 is standaard uitgerust met Android Auto. Apple CarPlay vindt u ook op alle versies.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts