Honda CR-Z Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn het grootste verkoopargument van Hondas. De CR-Z heeft een 2-deurs coupé carrosserie, die er zeer sportief uitziet, en leuk is om te rijden. De prestaties van de auto zijn ook geweldig, en hij is ook betrouwbaar in het bezit.

Overzicht

De CR-Z heeft een gecombineerd hybride systeem met een krachtige motor die een maximum van 121 pk levert, en het is een auto met handgeschakelde 6-versnellingsbak. Hij heeft geweldige eigenschappen met extreem goede betrouwbaarheidsscores. De auto is sinds 2016 uit productie genomen, maar het is nog steeds een goede optie.

Betrouwbaarheid

Mensen zijn geïnteresseerd in de betrouwbaarheid van een auto voordat ze hem kopen. Honda is altijd een betrouwbare optie vanwege de extreem fijne kwaliteitsonderdelen, en de goede geschiedenis op het gebied van betrouwbaarheid. Het is een van de meest betrouwbare automerken ter wereld op dit moment. De CR-Z heeft ook een geweldige betrouwbaarheid rating van 90 op 100 waar 57 de gemiddelde rating is.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor van betrouwbaarheid, die uiterst belangrijk is. Doorgaans zijn Honda’s veilige auto’s vanwege hun extreem goede resultaten in crashtests. Zowel NHTSA als IIHS hebben de CR-Z een perfecte score gegeven. Hij heeft ook andere bestuurdersondersteunende functies zoals airbags, ABS, zijgordijnen, enz.

Afschrijvingspercentage

Honda wagens zijn gekend voor hun extreem hoge restwaarde. Deze wagens worden niet echt sneller afgeschreven dan andere wagens. Gemiddeld hebben Honda auto’s een afschrijvingspercentage van 40% na 5 jaar, en de CR-Z heeft een nog lager afschrijvingspercentage van 33% na 5 jaar vanwege de steeds toenemende vraag.

  Honda Civic Type R Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de belangrijkste factoren van betrouwbaarheid. Honda auto’s staan bekend om hun onderhoudsarme auto’s, en ze hebben een gemiddelde onderhoudskost van rond de $400. De CR-Z is een sportwagen, en de onderhoudskosten bedragen $ 430.

FAQ

Is de Honda CR-Z een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Honda CR-Z is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Honda CR-Z?

De Honda CR-Z is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Wat zijn de pk’s in een Honda CR-Z en heeft deze een turbo?

De Honda CR-Z heeft 130 pk en 127 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Elektrische I-4 met een cilinderinhoud van 1.5 L Het brandstofsysteem is: Sequentiële MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Honda CR-Z heeft 16 X 6 inch Aluminium Voorwielen en 16 X 6 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang kan een Honda CRZ meegaan?

Een Honda CR-Z kan tot 10 jaar meegaan, afhankelijk van hoe u hem onderhoudt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts