Honda Insight betrouwbaarheid

Honda is een wereldberoemd merk om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid van auto’s. De Insight is een luxe 4-deurs auto, een hybride elektrische auto van Honda. De auto is een lust voor het oog en een genot om in te rijden. De prijs van de auto is ook aantrekkelijk voor de functies die Honda biedt.

Overzicht

Het interieur van Honda’s is altijd prettig om in te zitten. Het nieuwste 2022-model is de derde generatie van de Insight. De auto heeft een 1,5 l Atkinson-cyclusmotor, die met zijn 96 kW elektromotor en een 1,2 kWh lithium-ion-accu een combinatie is van elektrisch en hybride.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is vaak een belangrijke factor voordat je een auto koopt. Een Honda kopen is altijd een veilige en geteste optie vanwege de extreem goede betrouwbaarheidshistorie. Honda wordt beschouwd als het meest betrouwbare automerk ter wereld. De Insight is ook betrouwbaar, en het 2022-model heeft een bovengemiddelde betrouwbaarheidsscore van 78 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Tegenwoordig wordt veiligheid hoog in het vaandel gedragen, en Hondas zijn behoorlijk veilig voor gezinnen om mee te reizen. De Insight is zowel door de NHTSA als door de IIHS aan crashtests onderworpen en heeft van beide instanties een perfecte score gekregen. De auto heeft ook veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals botsingswaarschuwing, noodremsysteem, adaptieve cruise control, enz.

  Chrysler PT Cruiser betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Mensen geven ook om de afschrijving van hun auto. Honda’s houden meestal hun waarde vast omwille van hun uiterst duurzame kwaliteitsonderdelen en bouwkwaliteit. Honda heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar. De Insight heeft een afschrijving van ongeveer 29% na 3 jaar, en 40% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Een van de grootste voordelen van het bezitten van een Honda zijn de lage onderhoudskosten en de gemakkelijk te repareren auto’s. Gemiddeld kosten Honda auto’s rond de 428 dollar, wat lager is dan veel andere concurrenten. Bovendien heeft de Accord een gemiddelde onderhouds- en reparatiekost van $392, wat nog lager is dan de gemiddelde onderhoudskost van Honda.

FAQ

Is de Honda Insight een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Honda Insight is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Honda Insight?

De Honda Insight is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Wat zijn de pk’s van de Honda Insight en heeft hij een turbo?

De Honda Insight heeft 151 pk en 99 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Electric I-4 met een cilinderinhoud van 1.5 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Honda Insight?

15.1 Cubic Feet ( 0,428 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Honda Insight heeft 16 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 16 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

  Honda Fit betrouwbaarheid

Is de Honda Insight hybride betrouwbaar?

De 2022 Honda Insight heeft een verwachte betrouwbaarheidsscore (78) van de 100. Een door Power voorspelde betrouwbaarheidsscore tussen 91-100 en 81-90 worden beschouwd als de beste, terwijl 70-80 en 70-80 worden beschouwd als respectievelijk gemiddeld en redelijk.

Wat is er mis met de Honda Insight?

Brandstofpompen van het merk Denso- kunnen tijdens de productie blootgesteld zijn geweest aan overdreven droogmiddelen. Ze kunnen barsten, brandstof opnemen en dan geen brandstof meer naar de motor sturen.

Hoeveel kilometer kan een Honda Insight meegaan?

Wij zouden echter zeggen dat de Honda Insight volgens Motors and Wheels minstens 150.000 tot 200k mijl moet kunnen meegaan.

Wat is beter Prius of Insight?

Hoewel ze vergelijkbare MPG-ratings hebben, is de Insight efficiënter als het op stads MPG aankomt. Het verbruik van 55 MPG in de stad** van de Insight is zelfs nog indrukwekkender dan dat van de Prius, die 30 pk meer heeft.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts