Honda Passport betrouwbaarheid

Honda is een gerenommeerd merk om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De Passport is een middelgrote crossover SUV, die kleiner is dan de CR-V en Pilot, maar groter dan de HR-V en andere subcompacte SUV’s. De recente generatie Passport is ontworpen en geproduceerd in de VS.

Overzicht

Het interieur van Hondas is altijd prettig om in te zitten. De Passport is ook aanwezig in een AWD-systeem, wat verder bijdraagt aan de soepele rijervaring. De Passport heeft een 3.5 L V6 motor, die prima presteert.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is vaak een belangrijke factor voordat je een auto koopt. Een Honda kopen is altijd een veilige en geteste optie vanwege de extreem goede betrouwbaarheidshistorie. Honda wordt beschouwd als het meest betrouwbare automerk ter wereld. De Passport is wederom een betrouwbare verschijning van Honda, en het 2021-model heeft een betrouwbaarheidsscore van 80 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Tegenwoordig wordt veel belang gehecht aan veiligheid, en Honda’s zijn behoorlijk veilig voor gezinnen om mee te reizen. De CR-V is door zowel de IIHS als de NHTSA aan crashtests onderworpen en heeft van beide een perfecte score gekregen. De auto heeft ook veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals lane departure warning, automatische noodremmen, botsingswaarschuwing, etc.

Afschrijvingspercentage

Mensen geven ook om het afschrijvingspercentage van hun auto. Honda’s houden meestal hun waarde vast omwille van hun uiterst duurzame kwaliteitsonderdelen en bouwkwaliteit. Honda heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar. De Passport heeft een afschrijving van ongeveer 41% na 5 jaar, wat geweldig is.

  Honda HR-V betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Een van de grootste voordelen van het bezitten van een Honda zijn de lage onderhoudskosten en de gemakkelijk te repareren auto’s. Gemiddeld kosten Honda auto’s rond de 428 dollar, wat lager is dan veel andere concurrenten. Bovendien heeft de CR-V gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van $371, wat nog lager is dan de gemiddelde onderhoudskosten van Honda.

FAQ

Is de Honda Passport een Voorwielaangedreven, Achterwielaangedreven of All-Wheel-Drive auto?

De Honda Passport is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Honda Passport?

De Honda Passport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Honda Passport en heeft deze een turbo?

De Honda Passport heeft 280 pk en 262 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Honda Passport heeft 20 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen heeft Honda Passport?

  • Defecte O-ringen kunnen Accumulator Cover Lekkage veroorzaken op automatische transmissies
  • Controleer het motorlampje en de onregelmatige werking van de brandstofmeter.
  • Kapotte klepknop zorgt ervoor dat de achterklep niet open gaat
  • Vernisophoping in de motor kan een tikkend geluid veroorzaken.
  • Trillingen op de snelweg als gevolg van verschillende problemen
  Cadillac XT6 Betrouwbaarheid

Hoe lang gaan Honda Passports mee?

De Passport kan gemakkelijk meer dan 200.000 mijl afleggen, net als zijn stalgenoten en voorgangers.

Is de Honda Passport het kopen waard?

Met zijn grote interieur, standaard veiligheidsuitrusting en krachtige standaard optie, de 2020 Honda Passport is een ideale SUV voor veel consumenten. De Sport trim is niet de moeite waard de kosten, maar de drie andere opties zijn zeker een nadere inspectie waard.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts